Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Sevmedim ben bugun programı. Ayşegül sarılıyor ama kızın yüzüne bile bakmıyor . hem suclu hem güçlü.
nur fazla olgun davranıyorsun, aysegüle bu iyi niyet cok fazla.

programda kavga etmemeleri iyi ama arkadas olmamalılar. aysegülden arkadas olmaz.
ben cıktım kızlar görüşürüz

Kizlar ya gurursuz Nur demissiniz bence cok olgunnn gercekten.Nur a yazik haftalardir yediler kizi oda biraz huzur istiyor her hafta adi yaziliyo.. bu acidan bakin. bide nurla aysegul barisinca birileri cok bozuldu fark ettjnizmi

ben kötü anlamda demiyorum ama halk buna tepki verecek illaki psikopat ayşegülü kesinlikle affetmemeliydi

barıştıktan sonra bile ne hareketler yapıyor baksana

Kizlar eger nur sarilmasaydi bu sefer o tepki çekecekti ama en son program bitince aysegulle oynamasi iyi olmadi bencede

E hani bırakıp gidiyordu fragmanda öyle gibi geldi barıştılar mı
Ivana barisin dedi once aglamaya basladi sonra geldi opustuler filan nurella nuru cagirdi sarilmak icin aysegulun surat ifadesini gormeliydin oda gitti sonra =)ivana aysegule kizdi daha kotu tarzlar var sen nura taktin dedi

Ivana barisin dedi once aglamaya basladi sonra geldi opustuler filan nurella nuru cagirdi sarilmak icin aysegulun surat ifadesini gormeliydin oda gitti sonra =)ivana aysegule kizdi daha kotu tarzlar var sen nura taktin dedi
İvana da olmasa zaten kimse savunmayacak Nuru..

Kizlar ya gurursuz Nur demissiniz bence cok olgunnn gercekten.Nur a yazik haftalardir yediler kizi oda biraz huzur istiyor her hafta adi yaziliyo.. bu acidan bakin. bide nurla aysegul barisinca birileri cok bozuldu fark ettjnizmi

Kim bozuldu Ayşenur mu?

Sonuna yetiştim bugün, Nur bu kadar alttan almamalıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…