- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Kizlar ya gurursuz Nur demissiniz bence cok olgunnn gercekten.Nur a yazik haftalardir yediler kizi oda biraz huzur istiyor her hafta adi yaziliyo.. bu acidan bakin. bide nurla aysegul barisinca birileri cok bozuldu fark ettjnizmi
Nur ile aysegul baristi gbi baska bi aksiyon yok cnmAy bugün izleyemedim sizin de bütün yorumlarınızı okudum çatladım meraktan gece mutlaka izlemeliyim
E hani bırakıp gidiyordu fragmanda öyle gibi geldi barıştılar mıNur ile aysegul baristi gbi baska bi aksiyon yok cnm
Ivana barisin dedi once aglamaya basladi sonra geldi opustuler filan nurella nuru cagirdi sarilmak icin aysegulun surat ifadesini gormeliydin oda gitti sonra =)ivana aysegule kizdi daha kotu tarzlar var sen nura taktin dediE hani bırakıp gidiyordu fragmanda öyle gibi geldi barıştılar mı
İvana da olmasa zaten kimse savunmayacak Nuru..Ivana barisin dedi once aglamaya basladi sonra geldi opustuler filan nurella nuru cagirdi sarilmak icin aysegulun surat ifadesini gormeliydin oda gitti sonra =)ivana aysegule kizdi daha kotu tarzlar var sen nura taktin dedi
Helal olsun ivana ya oda sıkıldı bence nurellanin davranislarindanİvana da olmasa zaten kimse savunmayacak Nuru..
Nurella yine Ayşegülü savunmuştur tabiHelal olsun ivana ya oda sıkıldı bence nurellanin davranislarindan
Oda biraz kizdi bgn ayseguleNurella yine Ayşegülü savunmuştur tabi
Aaa hayret aman gerçi bigün bağırıyor ertesi gün gönlünü alıyor tavırlarını koruyamıyor ki kadın..Oda biraz kizdi bgn aysegule
AYnen oyle zaten yarismayi o hale getiren nurellaAaa hayret aman gerçi bigün bağırıyor ertesi gün gönlünü alıyor tavırlarını koruyamıyor ki kadın..
Kizlar ya gurursuz Nur demissiniz bence cok olgunnn gercekten.Nur a yazik haftalardir yediler kizi oda biraz huzur istiyor her hafta adi yaziliyo.. bu acidan bakin. bide nurla aysegul barisinca birileri cok bozuldu fark ettjnizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?