Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Bu ne hal ya Ayşegülü beğendiler mi yani şimdi ay ölcem burda yıldız aldı resmen

ben de baktım şimdi netten
ayşegül hala nura takık galiba anlamadım ben
çağla hemen böldü ama kavgayı

Aysegul, ah aysegul
Kizin olayi belli, renkli bir parca, siyah kombinleme parçaları, kesinlikle stiletto. Ben kıyafet konusunda iddiali degilim ama kizin benden farki yok.
Gizeme bakarsaniz hep farklı parçalar seçer, kendince kombinlemeye çalışır. Tamam iyi kombin yapamıyor ama gizemin yildiz alamadigi bir yarismada aysegulun yıldız almasi ?! Bu konuda jürinin oturup düşünmesi gerekiyor.
Ben bu yarışmada farklı parçalar çılgın kombinler görmek istiyorum, ama her yarismacida bunu bulamiyorum.
Ayrica, Aysenurun söylediği şey cok hosuma gitti: "biz makyajı bile kadınlara göstermek için yapıyoruz" :)

Dunun ozeti:

Nur un oynama sahnesi guzeldi. Yakisiyor ona oynamak. Ozlem in siirini begenmedim ama kiyafeti guzeldi.

Aysegul Nur ile yaptigi kavgalarin boyle ters tepecegini bilmiyordu . Nasil toparlayacagini bilmiyor , ondan boyle agliyor.
Nurella ben titanigi begenmiyorum anacim dedi. Orda koptum.

Opusme sahnelerinden fazla bir sey yoktu. Tugce nin(isimlerini karistiriyorum hep, umarim dogrudur) kotunu begendim. Kot hastasiyim da ben.

Aklimda kalanlar bunlar. Gunduzleri isim oluyor izleyemiycem ama gece tekrar yine.

Iyi seyirler size.

bende actım herşey dahili
niye nuru davet etmiyorlar programa yaaa

canere bak hehe

Seyirciyle bile tartışıyor.. Bu Ayşegül sırf çene olarak doğmuş..!!
Çağla iyi yaptı ama.. çeçe çeçe çeçe çeçe çeçeee...

ayşenur o konuda haklı
bence de kadınlar hep birbiriyle rekabet halinde
mesela ben geçen yıl çok daha fazla özen gösteriyodum giyim kuşam saç vs çünkü ortamda çok bakımlı bayanlar vardı
ve birbirimizden geri kalmamaya çalışıyoduk

şimdi hepsi gitti ben kaldım ve canım hiç birşey yapmak istemiyo
saçlarımı bile yapmaya üşeniyorum
eskiden sabahın köründe kalkıp bakım yapmaya başlardım

ama ayşenur doğum gününde ön plana çıkmaya çalışmasını kötü niyetli buldum

aaaa memleketimde film çekiceklermiş cok sevindimmm
beni kapti şimdiden hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…