aysegülün o ağlamasından başka kavga varmıydı bide özlemle ilgili olan yani onlar dısında varsa izlim yoksa değmezizle izle kacirma
aysegülün o ağlamasından başka kavga varmıydı bide özlemle ilgili olan yani onlar dısında varsa izlim yoksa değmez
hahaha nurla aysegulun olayi var sadeceaysegülün o ağlamasından başka kavga varmıydı bide özlemle ilgili olan yani onlar dısında varsa izlim yoksa değmez
çok yetersiiz benceee...hahaha nurla aysegulun olayi var sadeceözlemde kapak yapmaya devam ediyo
hahahah iletirim aksiyon eklesinler cnmçok yetersiiz benceee...
Aysegul, ah aysegul
Kizin olayi belli, renkli bir parca, siyah kombinleme parçaları, kesinlikle stiletto. Ben kıyafet konusunda iddiali degilim ama kizin benden farki yok.
Gizeme bakarsaniz hep farklı parçalar seçer, kendince kombinlemeye çalışır. Tamam iyi kombin yapamıyor ama gizemin yildiz alamadigi bir yarismada aysegulun yıldız almasi ?! Bu konuda jürinin oturup düşünmesi gerekiyor.
Ben bu yarışmada farklı parçalar çılgın kombinler görmek istiyorum, ama her yarismacida bunu bulamiyorum.
Ayrica, Aysenurun söylediği şey cok hosuma gitti: "biz makyajı bile kadınlara göstermek için yapıyoruz" :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?