aysenur eleneceğini biliyor çünkü kimse kalmadı ismini verecekleri. bu hafta da kendi kötü giyindi. şimdi de yer yapıyor kesin ben elenirim diye.Kim bozuldu Ayşenur mu?
Sonuna yetiştim bugün, Nur bu kadar alttan almamalıydı
Aa e bu program simdiki zamanla ayni gitmiyor degilmi daha bgn iyiydi die dusundum bianNur yerlitas hastaneye kaldirilmis zature teshisi koymuslar iyiymis simdi..
aysenur eleneceğini biliyor çünkü kimse kalmadı ismini verecekleri. bu hafta da kendi kötü giyindi. şimdi de yer yapıyor kesin ben elenirim diye.
evet aysenur triplerdeKim bozuldu Ayşenur mu?
Sonuna yetiştim bugün, Nur bu kadar alttan almamalıydı
Sinir ettiler beni bugün.Barıştılarsa da bari kanka olmasınlar ama kavga da etmesinler. Bu yarışma en fazla öyle çekilir artık.O kadar sayfa okuyamam biri sevabina ozet gecsin please.
Son bes sayfayi okudum konuyu anladim . Gerek kalmadi.
Sinir ettiler beni bugün.Barıştılarsa da bari kanka olmasınlar ama kavga da etmesinler. Bu yarışma en fazla öyle çekilir artık.
Birazdan gelirim bdv.de bir konu var. Kadın konuyu kocası görür diye sildirmişti üyeler geri her şeyi aynen yazmıslar. Kibleyim de mune icabına baksın.Ben daha izlemedim , izleyince yorum yapicam. Geyige gel basin aciklamasi yapicaz.
yorumlarına çok güldüm ya çok eğlenceli bi tipe benziyosun vallaBen daha izlemedim , izleyince yorum yapicam. Geyige gel basin aciklamasi yapicaz.
cok sey kacirdin ozaman babykızlar bugün izleyemedim misafirlerim vardı,tv açıktı arada baktık ama yani ayıp olmasın diye dinlemedim pek
ayşegülün ağlamasını izledim ayşenuru da izledim o sahnelere vakıfım canım ama geceyi bekliyorum izlicemcok sey kacirdin ozaman baby
Nurun instagraminda kizlar icin cok cirkin yorumlar yaziliyormus. Bence bunlari engellemek icin barismis gibi yaptilar.resmen saldirmislar ozellikle de aysegul ve aysenura. Hele ki aysenur icin yenilir yutulur seyler yazmamislar.
aslinda bu hafta nur elendi demislerdi, gecen hafta melek elendi soylentisi cikti melek elendi gercekten. yayin 2 hafta geriden geliyor. Ama cok begenildi bu hafta da nasil elenecek inanmiyorum pek.
yorumlarına çok güldüm ya çok eğlenceli bi tipe benziyosun valla
ayşegülün ağlamasını izledim ayşenuru da izledim o sahnelere vakıfım canım ama geceyi bekliyorum izlicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?