Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Kim bozuldu Ayşenur mu?

Sonuna yetiştim bugün, Nur bu kadar alttan almamalıydı
aysenur eleneceğini biliyor çünkü kimse kalmadı ismini verecekleri. bu hafta da kendi kötü giyindi. şimdi de yer yapıyor kesin ben elenirim diye.

aysenur eleneceğini biliyor çünkü kimse kalmadı ismini verecekleri. bu hafta da kendi kötü giyindi. şimdi de yer yapıyor kesin ben elenirim diye.

jüri onu elerse bu tavırları yüzünden eler
en çok onu beğeniyolardı biraz istekli davransa beni eleyecekler diye surat asmasa birşey olmazdı bence
ayşenurun elendiği söyleniyo ama ben ancak izleyince inanırım sanırım
ancak güçlü bi rakiple kalırsa elenir bence

bu arada facete yeni bi dedikodu duydum
nur ve ayşegülün barışmasını pogram yöneticileri istemiş diyolar
program mahkemelik olmuş diyolar
doğru mu bilmiyorum
kafalarından uyduruyo da olabilirler

O kadar sayfa okuyamam biri sevabina ozet gecsin please.

Son bes sayfayi okudum konuyu anladim . Gerek kalmadi.
Sinir ettiler beni bugün.Barıştılarsa da bari kanka olmasınlar ama kavga da etmesinler. Bu yarışma en fazla öyle çekilir artık.

Nur un dansini izledim simdi bayuldim nasil kivrak o oyle..nurella ve tugce agzi acik izlemis. Aysegül kiskancliginddan alkislamadi bile..
bence nur büyüklük yapti daha cok ezdi aslında onu aradaki mesafeyi korusun yeter.
ivana azarlamis baya Ayşegül u seviyorum bu kadini yaaa
Haa bisey daha var herkes Ayşegül un egosunu tatmin etmeye ugrasiyo hayret bisi yani

Ayşegül üç hafta kadar önceydi galiba en sevdiğim babamda nurla barışmamı istese asla barışmam demişti.
ozaman ayşeggülün çevresinde kankaları vardı şimdi hepsi dağıldı.neoldu ayşegül büyük lokma ye ama büyük laf etme.
nurun bir klipte oynaması ve yarışmada oryantal dansı çileden çıkardı ayşegülü sinir krizleri geçirdi.

Ben daha izlemedim , izleyince yorum yapicam. Geyige gel basin aciklamasi yapicaz.
Birazdan gelirim bdv.de bir konu var. Kadın konuyu kocası görür diye sildirmişti üyeler geri her şeyi aynen yazmıslar. Kibleyim de mune icabına baksın.

Nurun instagraminda kizlar icin cok cirkin yorumlar yaziliyormus. Bence bunlari engellemek icin barismis gibi yaptilar.resmen saldirmislar ozellikle de aysegul ve aysenura. Hele ki aysenur icin yenilir yutulur seyler yazmamislar.
aslinda bu hafta nur elendi demislerdi, gecen hafta melek elendi soylentisi cikti melek elendi gercekten. yayin 2 hafta geriden geliyor. Ama cok begenildi bu hafta da nasil elenecek inanmiyorum pek.

kızlar bugün izleyemedim misafirlerim vardı,tv açıktı arada baktık ama yani ayıp olmasın diye dinlemedim pek

nurunkinde değil sadece kendi instagram face twitter sayfalarında da çok kötü yorumlar yapıldı onlara
hatta ayşenur k,tlemiş sayfalarını
bu tarz benimin face sayfasında hepsi yerden yere vuruluyo
çoğunluk nuru tutuyo

zaten ayşegül ondan krizlere girdi
kendisi nura bu kadar yüklenmese hem popüler olmayacaktı hem de kendileri bu duruma düşmeyecekti
bu hafta elenmesi imkansız nurun
dün yine bi eleme gecesi yapılmış onda elendiyse elenmiştir ama en az iki hafta daha yarışmada fotolarını gördüm çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…