CCaner kim ?
kızlar burada mısnız? bugun pek işim yok programı bekliyorum tv basında
Caner Nuru savunuyor, Aysegul kuduruyor
kızlar ne oldu her şey dahilde? hani barısmıstı bunlar neden hala nurdan bahsetmiş programda aysegül? anlamadım ben.ben de baktım şimdi netten
ayşegül hala nura takık galiba anlamadım ben
çağla hemen böldü ama kavgayı
hello canımheloooo belissaaa
bende bütün işlerimi bitirdim. cuma olmasının mutluluğuyla yorgunluk kahvemi alip geliyorum birazdan..
E bakiyorum da hala da izletiyolar :)Yani ne sen soor, ne biz söyleyelim.. Öyle gereksiz bir tip.. 90lardan kalma.. 90ların adına yaraşmayan..!!
Ya da şöyle söyleyeyim, daha iyi anlarsın;
Şu anki yarışmacı Ayşegül ne ise, o zamanın Ayşegül'ü de yarışmacı Taner'di.. dönemin erkek versiyonu yani..
Youtube'a BBG Caner - Tülin yaz da gör.. (millete neler izlettirmişler.. Allahııımmmm..!!!)
selam kizlarrr...Bugunnnn iyi sayilmam basim donuyordu sabah cok fenaa... simdi normal gibi ama yatiyorummmm ah bu hamilelik cok iyiydim nazar degdirdimama yinede bu tarz benim dedikodusunu kacirmam
gecmiş olsun canımselam kizlarrr...Bugunnnn iyi sayilmam basim donuyordu sabah cok fenaa... simdi normal gibi ama yatiyorummmm ah bu hamilelik cok iyiydim nazar degdirdimama yinede bu tarz benim dedikodusunu kacirmam
ben görmedim tacınıvaay Nur tacı takmışş bakalim yarın kimin ismi söylenecekk..
canım geçmiş olsunselam kizlarrr...Bugunnnn iyi sayilmam basim donuyordu sabah cok fenaa... simdi normal gibi ama yatiyorummmm ah bu hamilelik cok iyiydim nazar degdirdimama yinede bu tarz benim dedikodusunu kacirmam
gecmiş olsun canım
ben görmedim tacınıma nurella yaptı yine pisliğini nur kim türkn şoray kim diye
Cok sagol cnimmcanım geçmiş olsun
sagoll recelimm.hoşgeldin yesilperi...
cok gecmiş olsun..
cıkarcıohh Nur kapmis tac i :) Bu arada bugun aysegul dedi ki tartismalar tarzimin önune gecti(ee tabi nurda ) bunu engellemek icinde barismis olabilirm dedi.. Yani benim dusuncem dogru cikti... ama Nurcan video paylasmis muzkli yemek yiyorlar..Nur ile aysegul yanyana konusuyo gordum :d Dengesiz
sagollll canimcim..Ben gordum tac almis :)gecmiş olsun canım
ben görmedim tacınıama nurella yaptı yine pisliğini nur kim türkan şoray kim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?