Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264

Yani ne sen soor, ne biz söyleyelim.. Öyle gereksiz bir tip.. 90lardan kalma.. 90ların adına yaraşmayan..!!
Ya da şöyle söyleyeyim, daha iyi anlarsın;
Şu anki yarışmacı Ayşegül ne ise, o zamanın Ayşegül'ü de yarışmacı Taner'di.. dönemin erkek versiyonu yani..
Youtube'a BBG Caner - Tülin yaz da gör.. (millete neler izlettirmişler.. Allahııımmmm..!!! )

kızlar burada mısnız? bugun pek işim yok programı bekliyorum tv basında

Caner Nuru savunuyor, Aysegul kuduruyor
ben de baktım şimdi netten
ayşegül hala nura takık galiba anlamadım ben
çağla hemen böldü ama kavgayı
kızlar ne oldu her şey dahilde? hani barısmıstı bunlar neden hala nurdan bahsetmiş programda aysegül? anlamadım ben.
ama dediğim gibi bu kızdan dost olmaz. sırf dedikodu olarak doğmuş resmen.

E bakiyorum da hala da izletiyolar :)

selam kizlarrr...Bugunnnn iyi sayilmam basim donuyordu sabah cok fenaa... simdi normal gibi ama yatiyorummmm ah bu hamilelik cok iyiydim nazar degdirdim ama yinede bu tarz benim dedikodusunu kacirmam

yarının fragmanını gösterdilerr

selam kizlarrr...Bugunnnn iyi sayilmam basim donuyordu sabah cok fenaa... simdi normal gibi ama yatiyorummmm ah bu hamilelik cok iyiydim nazar degdirdim ama yinede bu tarz benim dedikodusunu kacirmam
gecmiş olsun canım
vaay Nur tacı takmışş bakalim yarın kimin ismi söylenecekk..
ben görmedim tacını ama nurella yaptı yine pisliğini nur kim türkan şoray kim diye

ohh Nur kapmis tac i :) Bu arada bugun aysegul dedi ki tartismalar tarzimin önune gecti(ee tabi nurda ) bunu engellemek icinde barismis olabilirm dedi.. Yani benim dusuncem dogru cikti... ama Nurcan video paylasmis muzkli yemek yiyorlar..Nur ile aysegul yanyana konusuyo gordum :d Dengesiz

gecmiş olsun canım

ben görmedim tacını ma nurella yaptı yine pisliğini nur kim türkn şoray kim diye

dimi öyle bişi dedi..
kız basbaya da benziyor iştee ayşegül mü olucaktı türkan şoray, ayşenur mu.. tee Allahım yaaa...

en sonda şapkasının üzerinde taç varrr

cıkarcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…