Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Kızlar Nur diye kendilerini yediler ağla ağla ... Aysenur denilen tipi taksimde gördüm bu halinden bin beter ne tarzı yaa teshircilik ne zaman tarz oldu ...Yorum. yaparken o kulaginida tutma yeter kopacak bi gün

Melek elenecek diyince instagramına baktım. Nur sonuna kadar haklıydı ben de oradaydım yazmıs yoruma sonra geri silmiş. millet yazmıs hep bunu korktu heralde ayşegül ve saz ekibinin gazabından

Benim instagram yok da Twitterda gördüm, bazı kişiler silmiş diyor, keşke silmeseydi, en azından haklıya hakkını verseydi.
Benim de instagramım da yok ama bakılıyor dışarıdan. ben de baktım şimdi öyle bir tweet yok ,silinmiş cidden.

Kizlar Nur ciktiginda Tugce iticisi neden aglayarak terk etti studyoyu ben iZleyemedim orayi? Gerci o komplekslinin aglamak icin bahaneye ihtiyaci yok ama bir sey mi dendi catlayacagim meraktan :)

Kizlar Nur ciktiginda Tugce iticisi neden aglayarak terk etti studyoyu ben iZleyemedim orayi? Gerci o komplekslinin aglamak icin bahaneye ihtiyaci yok ama bir sey mi dendi catlayacagim meraktan :)
yok kimse bir şey demedi. nurdan önce tuğçe çıkmıştı yıldız alamadı. planladıkları oyunda tutmayınca zorundan ağladı sanırım

yok kimse bir şey demedi. nurdan önce tuğçe çıkmıştı yıldız alamadı. planladıkları oyunda tutmayınca zorundan ağladı sanırım

Kimsenin dis gorunusunu elestirmek haddim degil ama icinin cirkinligi disina, disinin cirkinligi icine vurmus Tugce'nin. Ilkokul cocugu gibi hareketler... Nur ne kadar asil.

Ilk gecen eleme gecesini seyrettim Nur ilk gozume carpmandi.. cok asil,hanim hanimcik gorunuyor.. normalde herkes bebaber birinin uzerine gidiyorsa aa hakli olabilirler derim.. ama bu Nur da baska bisi vardi.. seveninden cok sevmeyeninin oldugunu düşündüm oldukca sasirdim..

2 gundur isyerinde takiyorum kulakligi seyrediyorum.. icimde kaldı vallahi megersem burda topik varmis yeni aklima geldi buraya bakmak..

Artik hep buradayim.
Nur kompleksi var herkes de cidden..

Birde öykü serter cok taraflı..

Kızlar kedi kız geldi ya geçenlerde misafir yarışmacı olarak Kemal doğulunun resmen dibi düştü :) bence o kız da ilerde çok konuşulacak :)

Kizlar elenecek adaylar nasil belli oluyo..
Nur biraz daha şık giyinsin ama yaa elenir filan..

Melek de Begüm Kutuge benziyo

Ne çok izleyen varmış bu yarışmayı.
Ben daha geçen hafta farkettim.
Hafta sonu geçmiş kavgalı bölümleri int.ten izledim tabiiInsan merak ediyor bunların derdi ne

Manyak bu kızlar resmen .
Nur diye diye kendi başlarını yemişler.
Nur da inanılmaz güzel, sanırım kıskanıyorlar.
Ben tarz olarak Ezgiyi beğendim Ençok.
O veya Nur birinci olsun isterim.

Artık Nur bu kadar üstüne gelindiği için herkese cevap verir oldu. Bugün Ayşenur'a verdiği cevaplar, videoyu görmek istiyorum demesi falan kararlı ve sertti bence. Artık daha ezdirmesin kendini zaten. Oynuyorsa da haklı görüyorum çüünkü diğerlerinin de samimi olduğunu düşünmüyorum.
Millet beni sevmiyor diye ağlamak yerine asil asil oturdukça seveni artıyor kızın.

Kızlar kedi kız geldi ya geçenlerde misafir yarışmacı olarak Kemal doğulunun resmen dibi düştü :) bence o kız da ilerde çok konuşulacak :)

Aynen bence de o kız fenaydı ben beğendim iddialı bir tip. Rozanın iddiasından daha akılda kalıcı ve sağlam bir görüntü verdi :)

canım resmen plan yapıp kızın üstüne gitmişler
ben olsam ben de ağzıma geleni söylerim
ve nurun ayşenura söyledikleri çok gerçekçiydi
hakkaten içi de dışı da yapay yani
baksana kuaför bile odayı terketmiş kızın saçını bırakmış
nur kimseyle konuşmadığını zaten her fırsatta söylüyo
bunlar kendi kendilerini doldurup olay çıkarıyolar
sosyal medyada kimse bunları sevmiyo çoğunluk nuru destekliyo diye hazmedemiyolar

büyük ihtimal o ayşenur ve tuğçe nuru sözleriyle tahrik edip çıldırtıp videoya çekeceklerdi
aa bakın biz çok sakiniz nur bize arkada hep böyle davranıyo diyeceklerdi ve ayaklarına dolandı

aslında ben nurun bağırıp çağırmasını da normal buldum
o ikisi benim karşıma geçip çemkirse ben de kavga çıkarırdım

zaten tuğçe de planı işlemeyince iyice kötüleşti ve gitti
ayşegül de bi havalarda nurun gerçek yüzünü gösterdik diyo
hayır yani toplanıp kızı odada sıkıştırıp tahrik ederek çığlık attırıyolar
sonra da gerçek yüzünü ortaya çıkardık diyolar

nur oynuyosa bile en azından izleyiciye saygısı var ve üslubunu bozmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…