- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Canım seni buralarda görmek ne güzel, hemi de hamilelik takviminleeeNur yarin aysegulun bugun begenilmeyen pantolonunun farkli rengini giymis.neyi ispatliyor acaba? Bu hafta melek' in elenecegi soyleniyor.
aa ben de yazdım şimdi. silmiş geri ama.Melek bugünkü tartışmada Nur sonuna kadar haklıydı yazmış. Twitterda gördüm
Benim instagram yok da Twitterda gördüm, bazı kişiler silmiş diyor, keşke silmeseydi, en azından haklıya hakkını verseydi.aa ben de yazdım şimdi. silmiş geri ama.
Benim de instagramım da yok ama bakılıyor dışarıdan. ben de baktım şimdi öyle bir tweet yok ,silinmiş cidden.Benim instagram yok da Twitterda gördüm, bazı kişiler silmiş diyor, keşke silmeseydi, en azından haklıya hakkını verseydi.
Dışardan bakıldığını bilmiyodum benBenim de instagramım da yok ama bakılıyor dışarıdan. ben de baktım şimdi öyle bir tweet yok ,silinmiş cidden.
bak canım burada.Dışardan bakıldığını bilmiyodum ben
Hemen inceliyorumhttp://instagram.com/p/uLV-RDntMR/?modal=true bak canım burada.
yok kimse bir şey demedi. nurdan önce tuğçe çıkmıştı yıldız alamadı. planladıkları oyunda tutmayınca zorundan ağladı sanırımKizlar Nur ciktiginda Tugce iticisi neden aglayarak terk etti studyoyu ben iZleyemedim orayi? Gerci o komplekslinin aglamak icin bahaneye ihtiyaci yok ama bir sey mi dendi catlayacagim meraktan :)
yok kimse bir şey demedi. nurdan önce tuğçe çıkmıştı yıldız alamadı. planladıkları oyunda tutmayınca zorundan ağladı sanırım
Ilk gecen eleme gecesini seyrettim Nur ilk gozume carpmandi.. cok asil,hanim hanimcik gorunuyor.. normalde herkes bebaber birinin uzerine gidiyorsa aa hakli olabilirler derim.. ama bu Nur da baska bisi vardi.. seveninden cok sevmeyeninin oldugunu düşündüm oldukca sasirdim..
2 gundur isyerinde takiyorum kulakligi seyrediyorum.. icimde kaldı vallahi megersem burda topik varmis yeni aklima geldi buraya bakmak..
Artik hep buradayim.
Nur kompleksi var herkes de cidden..
Birde öykü serter cok taraflı..
Kızlar kedi kız geldi ya geçenlerde misafir yarışmacı olarak Kemal doğulunun resmen dibi düştü :) bence o kız da ilerde çok konuşulacak :)
Artık Nur bu kadar üstüne gelindiği için herkese cevap verir oldu. Bugün Ayşenur'a verdiği cevaplar, videoyu görmek istiyorum demesi falan kararlı ve sertti bence. Artık daha ezdirmesin kendini zaten. Oynuyorsa da haklı görüyorum çüünkü diğerlerinin de samimi olduğunu düşünmüyorum.
Millet beni sevmiyor diye ağlamak yerine asil asil oturdukça seveni artıyor kızın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?