- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
Kizlar Nur ciktiginda Tugce iticisi neden aglayarak terk etti studyoyu ben iZleyemedim orayi? Gerci o komplekslinin aglamak icin bahaneye ihtiyaci yok ama bir sey mi dendi catlayacagim meraktan :)
adı üstünde Nur Bozar
tuğçeyi çok güzel bozdu da ondan hıçkırıklara boğuldu kuliste çok zoruna gitti zaar
Artik komik oluyor yahu tugce agliyor, sonra yarinin tanitimi cikiyor tugce orada da agliyor, bugune donuluyor bu sefer kulise gecmis sumkure sumkure agliyor
Bir de "ben fakirieeeemmm" tavırları falan tamamen yalan, İstanbul'un en pahalı mekanlarında yer bildirimleri yapıyor.
Annesiyle ilgili şeyler doğruysa da bu onun içinin pisliğini değiştirmiyor maalesef.
Özlem'e tüm çirkin suratı ve tavırlarıyla "elimin tersiyle bir tane çarpıcam şimdi" dediğinde de kimsenin sesi çıkmadı. Bu kız torpilli kesin. Nurun en ufak kelimesinde o yapma bebek ayşenur lensli gözlerini belerte belerte bağırır, Tuğçe gözlerini devire devire car car konuşur, jüriler azarlar ama.
Ah orada olsaydım, o lafı bana söyleseydi de doğduğuna pişman etseydim onu
nur yerlitaştan torpilli olabilir
yarışmadan önce tuğçeyi ya da babasını tanıdığını söylemişti çünkü önceki bölümlerde
canım resmen plan yapıp kızın üstüne gitmişler
ben olsam ben de ağzıma geleni söylerim
ve nurun ayşenura söyledikleri çok gerçekçiydi
hakkaten içi de dışı da yapay yani
baksana kuaför bile odayı terketmiş kızın saçını bırakmış
nur kimseyle konuşmadığını zaten her fırsatta söylüyo
bunlar kendi kendilerini doldurup olay çıkarıyolar
sosyal medyada kimse bunları sevmiyo çoğunluk nuru destekliyo diye hazmedemiyolar
büyük ihtimal o ayşenur ve tuğçe nuru sözleriyle tahrik edip çıldırtıp videoya çekeceklerdi
aa bakın biz çok sakiniz nur bize arkada hep böyle davranıyo diyeceklerdi ve ayaklarına dolandı
aslında ben nurun bağırıp çağırmasını da normal buldum
o ikisi benim karşıma geçip çemkirse ben de kavga çıkarırdım
zaten tuğçe de planı işlemeyince iyice kötüleşti ve gitti
ayşegül de bi havalarda nurun gerçek yüzünü gösterdik diyo
hayır yani toplanıp kızı odada sıkıştırıp tahrik ederek çığlık attırıyolar
sonra da gerçek yüzünü ortaya çıkardık diyolar
nur oynuyosa bile en azından izleyiciye saygısı var ve üslubunu bozmuyo
literatüre nur kompleksi olarak geçmeli bu mesele
özlem de bi acayip
nası bi karakteri var çözemedim
çok mu saf yoksa reklamın iyisi kötüsü olmaz misali kendisini kullanmalarına izin mi veriyo cidden anlamadım
bugün de bi tuhaftı
daha geçenlerde nuru daha samimi buluyoum diyodu
nur kendisini bi kere eleştirince hemen direksiyonu kırdı
bu sefer de diğer kızlara yanaşmaya çalışıyo ki kendisini elemesinler
bence bu aralar nur yerlitaş en çok ayşegüle torpil geçiyor ayşegül ve çetesi yanlısı resmen kadın
ayşegülü kendi gençliğine benzetiyomuş
o yüzden onu koruyo olabilir
kız ona hayran olduğunu yanında çalışmak istediğini her fırsatta söylüyo
hoşuna gidiyo bence ayşegülün ilgisi
Ayşenur ne kadar yapmacık göründüğünün farkında bile değil. Ağız hareketleri, duruşu ve tepkileri çok garip ve gerçekten sorunlu duruyor. Birine sinir oluyor olabilirsin ama kendini yerin dibine soka soka onu aşağılarsan sonunda zaten sevilmezsin. İlgi şımarıklığı onunki.
İlgi istiyor ama biri bu tavırlarıyla ona ancak sadece onun olduğu ortamda ilgi duyar. Etrafta onun tam zıttı Nur gibi biri varsa Ayşenur 2 saniyelik ilgiye kurban gider.
Biraz doğalına dönsün, acilen bu kinini nefretini bir kenara bırakıp normalleştirsin ve yaşına dönsün diyorum.
Doğallaşamayacaksa da farkını koysun ortaya. Kendini bu şekillere sokuyorsa alt yapısını hazırlasın. Donatella Versace için 'ama o çok yaşlııı' dan öteye gitsin moda algısı. Farklılığın içini doldursun ki kendini beğenmediği için yapmacıklığa ve yapaylığa oynayan aslında tarzı ve tarz konusunda bir fikri olmayan insan moduna düşmesin.
ayşegülü kendi gençliğine benzetiyomuş
Ne biçim yarışma...
Zaten Ayşegül de olayı kendini jüri olarak görmeye vardırmış hayallerinde. Bunu dile getirecek cesareti de bulmuş yani.
geçen bi yazar ayşegül için jüri üyesi olabilir demiş sanırım
onu duyunca hemen havalara girdi kız
bence adam çenesinden ve herşeye muhalefet oluşundan dalga geçmiştir
o kız kim oluyo ki jüri koltuğuna oturacak
kendini iyice moda otoritesi filan sanmaya başladı
bu moda konusundaki bilgi ve yeteneklerini giyim tarzına aktarsa da biz de görsek
kızın bi tarzı bile yok
normal her bayanın giyinebileceği şeyler giyiyo
Gençliğinde aysegul gibi Nerede nasıl davranacagini bilmeyen, haddini bilmeden herseye dil uzatan, kiskanc, cirkef biri de olabilir. Ama aysegul den tugceden nefret ettiğim kadar nefret etmiyorum.ayşegülü kendi gençliğine benzetiyomuş
Gençliğinde aysegul gibi Nerede nasıl davranacagini bilmeyen, haddini bilmeden herseye dil uzatan, kiskanc, cirkef biri de olabilir. Ama aysegul den tugceden nefret ettiğim kadar nefret etmiyorum.
Sonunda nefret kelimesini de kullandım ya yazıklar olsun bunlara harcadığım zamanıma. Gidiyim faydali iki bişey yapayım kafayı yiycem bunları izleye izleye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?