Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Kizlar Nur ciktiginda Tugce iticisi neden aglayarak terk etti studyoyu ben iZleyemedim orayi? Gerci o komplekslinin aglamak icin bahaneye ihtiyaci yok ama bir sey mi dendi catlayacagim meraktan :)

adı üstünde Nur Bozar

tuğçeyi çok güzel bozdu da ondan hıçkırıklara boğuldu kuliste çok zoruna gitti zaar

özlem de bi acayip
nası bi karakteri var çözemedim
çok mu saf yoksa reklamın iyisi kötüsü olmaz misali kendisini kullanmalarına izin mi veriyo cidden anlamadım

bugün de bi tuhaftı
daha geçenlerde nuru daha samimi buluyoum diyodu
nur kendisini bi kere eleştirince hemen direksiyonu kırdı
bu sefer de diğer kızlara yanaşmaya çalışıyo ki kendisini elemesinler

adı üstünde Nur Bozar

tuğçeyi çok güzel bozdu da ondan hıçkırıklara boğuldu kuliste çok zoruna gitti zaar

Artik komik oluyor yahu tugce agliyor, sonra yarinin tanitimi cikiyor tugce orada da agliyor, bugune donuluyor bu sefer kulise gecmis sumkure sumkure agliyor

Bir de "ben fakirieeeemmm" tavırları falan tamamen yalan, İstanbul'un en pahalı mekanlarında yer bildirimleri yapıyor.

Annesiyle ilgili şeyler doğruysa da bu onun içinin pisliğini değiştirmiyor maalesef.

Özlem'e tüm çirkin suratı ve tavırlarıyla "elimin tersiyle bir tane çarpıcam şimdi" dediğinde de kimsenin sesi çıkmadı. Bu kız torpilli kesin. Nurun en ufak kelimesinde o yapma bebek ayşenur lensli gözlerini belerte belerte bağırır, Tuğçe gözlerini devire devire car car konuşur, jüriler azarlar ama.

Ah orada olsaydım, o lafı bana söyleseydi de doğduğuna pişman etseydim onu

nur yerlitaştan torpilli olabilir
yarışmadan önce tuğçeyi ya da babasını tanıdığını söylemişti çünkü önceki bölümlerde

literatüre nur kompleksi olarak geçmeli bu mesele

Ayşenur ne kadar yapmacık göründüğünün farkında bile değil. Ağız hareketleri, duruşu ve tepkileri çok garip ve gerçekten sorunlu duruyor. Birine sinir oluyor olabilirsin ama kendini yerin dibine soka soka onu aşağılarsan sonunda zaten sevilmezsin. İlgi şımarıklığı onunki.

İlgi istiyor ama biri bu tavırlarıyla ona ancak sadece onun olduğu ortamda ilgi duyar. Etrafta onun tam zıttı Nur gibi biri varsa Ayşenur 2 saniyelik ilgiye kurban gider.
Biraz doğalına dönsün, acilen bu kinini nefretini bir kenara bırakıp normalleştirsin ve yaşına dönsün diyorum.

Doğallaşamayacaksa da farkını koysun ortaya. Kendini bu şekillere sokuyorsa alt yapısını hazırlasın. Donatella Versace için 'ama o çok yaşlııı' dan öteye gitsin moda algısı. Farklılığın içini doldursun ki kendini beğenmediği için yapmacıklığa ve yapaylığa oynayan aslında tarzı ve tarz konusunda bir fikri olmayan insan moduna düşmesin.

o kız kafadan kontak

bence bu aralar nur yerlitaş en çok ayşegüle torpil geçiyor ayşegül ve çetesi yanlısı resmen kadın

ayşegülü kendi gençliğine benzetiyomuş
o yüzden onu koruyo olabilir

kız ona hayran olduğunu yanında çalışmak istediğini her fırsatta söylüyo
hoşuna gidiyo bence ayşegülün ilgisi

Zaten Ayşegül de olayı kendini jüri olarak görmeye vardırmış hayallerinde. Bunu dile getirecek cesareti de bulmuş yani.

o ayşenur zaten çok yapmacık
her hareketinden kibir ve çekememezlik akıyo
ben ilk gördüğümnde çözdüm o kızı
ilk etapta cici kız rollerindeydi kendini o şekilde sevdirmeye çalışıyodu
jürinin karşısında bebek gibi konuşup ağlamaklı ağlamaklı duruyodu

ama ben yaptığı eleştirilerden onun karakterini anlamıştım
zaten arka tarafta farklı olduğunu nur yerlitaş kendi söyledi
hatta şu elenen sara diye bi kız vardı geçen gün tvde gördüm çağla şikelin programında
arkada oynayan tek kişi ayşenur başka kimse o kadar oynamıyo dedi
herkesle kavga ediyomuş arka planda bu tavırları yüzünden
zora düşünce de hemen ağlayıp durumu kurtarmaya çalışıyo

bu tavırları kamera önüne de yansıyınca ve sosyal medyadan tepki alınca iyice kendini kaybetti
ve nasıl düzelteceğini de bilmiyo
ayşegül ayşenur tuğçe üçlüsü nuru suçlu çıkarıp kendilerini aklamaya çalışıyolar ama daha da itici oluyolar
çünkü herkes onların gerçek yüzünü her gün görüyo zaten

bunların içinde en doğalı ayşegül bence
en azından kişiliğini saklamıyo
her daim kindar ve takıntılı biri olduğunu söylüyo

ayşenurun modadan çok anladığını da sanmıyorum
sadece yarışma için araştırıp tarz oluşturmaya çalışıyo
bi tarzı var ama ben o tarzı beğenmiyorum
daima bi taraflarını açıp dikkat çekmeye çalışıyo
en tarz yeri saçları zaten onu da kemal doğulu kesti yani
öncden hiç hoş değildi

Zaten Ayşegül de olayı kendini jüri olarak görmeye vardırmış hayallerinde. Bunu dile getirecek cesareti de bulmuş yani.

geçen bi yazar ayşegül için jüri üyesi olabilir demiş sanırım
onu duyunca hemen havalara girdi kız

bence adam çenesinden ve herşeye muhalefet oluşundan dalga geçmiştir
o kız kim oluyo ki jüri koltuğuna oturacak
kendini iyice moda otoritesi filan sanmaya başladı
bu moda konusundaki bilgi ve yeteneklerini giyim tarzına aktarsa da biz de görsek
kızın bi tarzı bile yok
normal her bayanın giyinebileceği şeyler giyiyo

aynen o yarışmada tarz konusunda en vasatlardan biri sıradan

Gençliğinde aysegul gibi Nerede nasıl davranacagini bilmeyen, haddini bilmeden herseye dil uzatan, kiskanc, cirkef biri de olabilir. Ama aysegul den tugceden nefret ettiğim kadar nefret etmiyorum.
Sonunda nefret kelimesini de kullandım ya yazıklar olsun bunlara harcadığım zamanıma. Gidiyim faydali iki bişey yapayım kafayı yiycem bunları izleye izleye

canım boşver ya ben kafa dağıtma amaçlı izliyorum
o kızların rezilliğine gülüyorum resmen bi yarışma için kendilerini ne hallere düşürdüler
sen de gül geç

ayşegül bence de tuğçeden daha iyi
en azından kişiliği saklamıyo kendi gibi
tuğçe gibi sinsi değil

Kızlar filmlerde de böyle olur ya. Kötü şeyler yapar ama çizgisini bozmaz kabullenirsin o karakteri, Ayşegül de öyle. Gerçekten içinden Nur'u boğmak geliyorsa geliyor yani.
Ama Ayşenur ve Tuğçe artık hırslarından ve kendi istedikleri ilgiyi Nur'un görmesinden dolayı kudurmuş vaziyetteler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…