Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Bence ayşenur programın en çirkin ve itici kızlarından biri.Ben güzel olan birisine güzel derim,kıskanmam ,niye kıskanayım tanımadığım birisini ama ilk gördüğümde de demiştim özellikle de yakından çok korkunç gözüküyor.
O buz mavisi lensler,platin iğrenç kahkülle kesilmiş çıtçıt saçlar,kaşlar boya ,ve daha 19 yaşında orasını burasını açmalar ,çok çok yanlış bence..Yanlış anlaşılmasın açık giyinmeyi ben de çok severim,ama kızı programda bir kez bile normal bir şey giyerken görmedim ,sürekli göbek açık falan ne bileyim ya,öyle lüks yerlere de gittik ,hiç o tarz birini görmedim.Genç kızçelerimizde de şöyle bir algı oluyor,ben de bu kız gibi açık giyineyim,lens takayım ,saçlarımı boyayayım herkes bana güzel desin,kendi kardeşlerim bile..
İnsan bakımlı şık ve açık da giyinmeli bence,ama bu derece değil,daha 19 yaşında tek amacı süslenmek olmamalı bir kadının.Önce aklıyla ,havasıyla,kendine güveniyle dikkat çekmeli ..ayşegül ve tuğçe de çok itici terbiyesiz ve tipsizler .

Yazmayı unutmuşum programda favorim ezgiydi sanırım adı ,şu çocuğu olan kadın,bence çok güzel bir tarzı var.Sonra Nur, çok güzel ve hareketleri,konuşma tarzı da muhteşem..
Ve tabi ki ikizler,muhteşemler ya bazen diyorum keşke ilerde kız kardeşlerimle böyle tarzımız olsa
Valla bayılıyorum bu isimlere ben.He bir de gizem vardı ,o kız da çok güzel.Benim şok olduğum bu programda herkes lens mi takıyor ya o bile lens takıyormuş,çok şaşırıyorum ,bu kadar yapaylık nedir.
Bence buradaki çoğu kişinin içten içe hiç öz güveni yok.
Not:ayşenur bugün kapalı bir şey giymiş sanırım,hayret yavvvvv

aysenurun makyajsız hali bu. Şu kaşlarını biraz koyultması lazım zaten saçla aynı renk kaş olmaz ki Saçtan 1 2 ton koyu olması lazım.böyle kel gibi duruyor.
Kaslari da felaket evet. Ama agiz yapısı hosuma gidiyor, ben sırf onun yüzünü begendigim icin programı izlemeye başlamıştım. Simdi sam seytanina döndü.

nurella Tuğçeye biraz sinsi ol sessiz ol derken nura laf carptı. Bu nasıl jüri ya çıkarsınlar bu kadını jürilikten.
daha önceden de dedim ya bu programdan önce nur yerlitaşı seviyodum ama resmen iticiymiş bu kadın ya, koltuğunada yapışmış durumda, ellerini kullanmaktan sanki eller onun değil de o ellere monte olmuş gibi hissettiriyo

acık acık söylüyorum...
bu ayşegül salak mı????
ergen gibi direk saldırıya geciyo ya cok komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…