- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
Yanlız ne saçlar gerçek sarı,ne gözler mavi
Gerçekten çirkin bir kız.
Ben tarzınıda beğenmiyorum ama yinede bir tarzı var.
aysenurun makyajsız hali bu. Şu kaşlarını biraz koyultması lazım zaten saçla aynı renk kaş olmaz ki Saçtan 1 2 ton koyu olması lazım.böyle kel gibi duruyor.
o tırnaklar ne öyle yaa midem bulanıyor görünce
gerçekten korkum artıyoo tırnaklar ne öyle yaa midem bulanıyor görünce
Kaslari da felaket evet. Ama agiz yapısı hosuma gidiyor, ben sırf onun yüzünü begendigim icin programı izlemeye başlamıştım. Simdi sam seytanina döndü.aysenurun makyajsız hali bu. Şu kaşlarını biraz koyultması lazım zaten saçla aynı renk kaş olmaz ki Saçtan 1 2 ton koyu olması lazım.böyle kel gibi duruyor.
ağla ağla ağla ağla
nurella Tuğçeye biraz sinsi ol sessiz ol derken nura laf carptı. Bu nasıl jüri ya çıkarsınlar bu kadını jürilikten.
daha önceden de dedim ya bu programdan önce nur yerlitaşı seviyodum ama resmen iticiymiş bu kadın ya, koltuğunada yapışmış durumda, ellerini kullanmaktan sanki eller onun değil de o ellere monte olmuş gibi hissettiriyonurella Tuğçeye biraz sinsi ol sessiz ol derken nura laf carptı. Bu nasıl jüri ya çıkarsınlar bu kadını jürilikten.
nurella Tuğçeye biraz sinsi ol sessiz ol derken nura laf carptı. Bu nasıl jüri ya çıkarsınlar bu kadını jürilikten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?