- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
off ayşenurda müşteri geldi sonra en heycanlı yerinde yayın gitti sinir oldum neyse geldi şimdi özlem yorum yapıyo ayşegüle
bide bişey dicem bu kızlar niye ş lerisöylemiyo s diyo tessekkürlerr falan..
Kim yazmıs onu? Nur faceden dün bugünden diye bir kıyafet paylastı 2 hafta ileri oldugu için demek ki elenmiyor.kızlar bu arada sosyal medyada nurun elendiğini yazmış bikaç kişi şu sıralar çekilen bölümlerde
iki hafta önceden çekiliyomuş ya
umarım doğru değildir
ayşegül nasıl tarz yaa... sokakta herkes böyle giyiniyo..
bende tarzımm ey kk üyeleri arkadaslarım
İvanaya da sinir oldum ben nurun reklamını yapıyorsunuz dedi bir jüri bunları söyleyemez yani onların işi kıyafeti eleştirmek.
nurellanın nur prensesi oynuyor lafını da kesmişler göstermediler ya da ben kaçırdım.
koskoca moda uzmanı olmus nurella nuru kıskanıyor resmen, sen kimsin ki herkes söndü diyor şaka gibi
Anladık ki bugün gizeme kızdılar diye yarın gizem nur.dan çıkarıyor hıncını. reklama bakılırsa.
Gizemi sevmeye baslamıstım ama vazgectimkız ne yapsın nura sataşan gündeme geliyor öne çıkmanın en kolay yolu işte
Neden acabanur açıklama yapmış ınstragramdan bütün hesaplarını yarışmadan ayrılana kadar donduruyormuş.
Neden acaba
Gerçi sosyal medyadan dolayı egon arttı dediler ya o da aksini ispatlamaya calısıyor snırımbilmem ki bende twitterda gördüm
Neden acaba
Gerçi sosyal medyadan dolayı egon arttı dediler ya o da aksini ispatlamaya calısıyor snırım
Allah Allahsen diyince iyice okudum sağlığım için yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?