- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
Biz artık kemali sevmiyoruz
toplu boykot ilan ettik
şimdiye kadar ayşegüle tek oy yok bakalım.
Ben de baktım bayağı gündemde deniz seki haberleri ama okumadım nasıl yakalanmış?kızlar deniz sekiye bakıyorum şuan şoklerdeyim..
Çok mu çok korkuncuz ?bizden korkuyor olabilirler
esenyurtta bi villada yakalanmış nişanlısını tkaip etmişler oyüzden nişanlısıda tehlikedeymiş..4 yıl hapis kararı var..2 bucuk yıl yatacakmış..Ben de baktım bayağı gündemde deniz seki haberleri ama okumadım nasıl yakalanmış?
Hmm anladım canım teşekkür.esenyurtta bi villada yakalanmış nişanlısını tkaip etmişler oyüzden nişanlısıda tehlikedeymiş..4 yıl hapis kararı var..2 bucuk yıl yatacakmış..
bizden korkuyor olabilirler
bir yiğit çıkıp verecek oyunu göreceksin bel ki de sırf bize gıcıklık olsun diye
kızlar deniz sekiye bakıyorum şuan şoklerdeyim..
hepimiz engelleriz onu, o da sıkılır tek başına takılmaktan
Oyumu değiştirip Ayşenur a mı versem napsamNur nasılsa elendi ama okuduklarımdan sonra cesaret etmek pek akıllıca değil
Oyumu değiştirip Ayşenur a mı versem napsamNur nasılsa elendi ama okuduklarımdan sonra cesaret etmek pek akıllıca değil
hım ben daha yeni gördüm hergün aynı haberleri veriyolar zaar.o dünün haberi canım ben masumum diye bağrıyordu bayağı üzgündü.
napıyonuz kızlar show un acun a borcu varmış acun borca karşılık nur u transfer etmek istemiş show da kabul etmiş diye bi haber okudum doğrudur heralde.ama okuyunca benim aklıma ceylanın filmi geldi ceylan ın babası borcuna karşılık arkadaşlarına karısını.... tövbe estağfurullah içim fesat benim
napıyonuz kızlar show un acun a borcu varmış acun borca karşılık nur u transfer etmek istemiş show da kabul etmiş diye bi haber okudum doğrudur heralde.ama okuyunca benim aklıma ceylanın filmi geldi ceylan ın babası borcuna karşılık arkadaşlarına karısını.... tövbe estağfurullah içim fesat benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?