- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.379
- 248
Ay yok canım iyi güldümoraya oy yazmayı unutmusum valla yanlış anlaşılacagını farketmedim düzelttim şimdi cok pardon canım tekrardan.
yok kız ben hiç yanlış anlamadım yahu yanlış anlayanların içi fesat
ben senin avatarında ki hatuna bayılıyorum ya hele gossip girl de chuck la mutlu olsun diye dua etmişliğim var
serenay sarıkaya niye sürekli ödül alıyor ya hiç sevmiyorum kadını
şimdi magazinde gösterdi de
kaç kere izledim Allah ım finali ya ama inan şimdi doğru düzgün hatırlayamıyorum birbirlerini hakediyorlardıBende bende chairciydım ben blair candır ama sonunda mutlu oldular
kaç kere izledim Allah ım finali ya ama inan şimdi doğru düzgün hatırlayamıyorum birbirlerini hakediyorlardı
ben hiç güzel bulmuyorum ya ama millet cok seviyorbanada itici geliyor tavırları ama allah için güzel kız.
yetenekli de sayılır.
ülkede sarı kadın az olunca bu başımıza kaldı oyunculuğu fln berbat ya huserenay sarıkaya niye sürekli ödül alıyor ya hiç sevmiyorum kadını
şimdi magazinde gösterdi de
ben hiç güzel bulmuyorum ya ama millet cok seviyor
hande doğandemir daha iyi bence oyunculuğu ona ödül versinler
ne tarz kadındı blair onun yüzünden kızıma bi dünya saç bandı alıyorum bunu da şimdi farkettim bilinçaltıma nasıl işledilerse artıkevlendiler birde çocukları oldu hanry diye
çok yapmacık geliyor bana daülkede sarı kadın az olunca bu başımıza kaldı oyunculuğu fln berbat ya hu
ne tarz kadındı blair onun yüzünden kızıma bi dünya saç bandı alıyorum bunu da şimdi farkettim bilinçaltıma nasıl işledilerse artık
hele çağatay la konuşurken bi sümük çekişi vardı o an bitti benim içinçok yapmacık geliyor bana da
duyguyu veremiyor hiç.
ahahah yok artıkanlaşıldı sen koyu güneşi beklerken fanısın şimdi sen yağmuru da pek sevmiyorsundur keremden ötürü.
ülkede sarı kadın az olunca bu başımıza kaldı oyunculuğu fln berbat ya hu
dan le blair en olmayacak çiftti serena y la chuck çıksa bu kadar saçma olmazdı benceevet öyleydi ileride bir kızım olursa bende saç bandı koleksiyonu yaparım heralde,
bir ara danle olmuştu işte o zaman gıcık kapmıştım
ya sen nasıl birisin cok merak ediyorum gerçekte dehele çağatay la konuşurken bi sümük çekişi vardı o an bitti benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?