Aşk olsun istediğin kişiye oy verebilirsin tabi.Oyumu değiştirip Ayşenur a mı versem napsamNur nasılsa elendi ama okuduklarımdan sonra cesaret etmek pek akıllıca değil
kjdvsdfvşdjvjkıkndsv (ne söyleyeceğimi bilemedimnapıyonuz kızlar show un acun a borcu varmış acun borca karşılık nur u transfer etmek istemiş show da kabul etmiş diye bi haber okudum doğrudur heralde.ama okuyunca benim aklıma ceylanın filmi geldi ceylan ın babası borcuna karşılık arkadaşlarına karısını.... tövbe estağfurullah içim fesat benim
hım ben daha yeni gördüm hergün aynı haberleri veriyolar zaar.
tel den haberlere bakarken gördüm canımtövbe tövbe bir bunu duymamıştık
napıyonuz kızlar show un acun a borcu varmış acun borca karşılık nur u transfer etmek istemiş show da kabul etmiş diye bi haber okudum doğrudur heralde.ama okuyunca benim aklıma ceylanın filmi geldi ceylan ın babası borcuna karşılık arkadaşlarına karısını.... tövbe estağfurullah içim fesat benim
Böyle diyince bi garip oldu sankiAşk olsun istediğin kişiye verebilirsin tabi.(veremedi )
dedikleri genelde doğru çıkan biri nurun tv8de calısacagı haberi yalan deditel den haberlere bakarken gördüm canım
tel den haberlere bakarken gördüm canım
ahahahah şimdi farketimBöyle diyince bi garip oldu sankihaha gülesim geldi bi an
ay taaaam çok güldüm yailginçmiş yani o yüzden dedim artık insan ticaretine de başlamışlar yuhh borcu karşılığı nuru vermekte nedir
berdel gibi
yok canım borç karşılığı kadın veriyorlar bunun adı başka berdel erkekle kızı değiştiriyosunilginçmiş yani o yüzden dedim artık insan ticaretine de başlamışlar yuhh borcu karşılığı nuru vermekte nedir
berdel gibi
ahahahah şimdi farketimçok pardon valla
kolay aslında çok fazla zorlugu yok :)kızlaar konuyla alakasız bişi sorcam tablet kullanan varmı ?Kullanımı nasıl kolaymı?
ilginçmiş yani o yüzden dedim artık insan ticaretine de başlamışlar yuhh borcu karşılığı nuru vermekte nedir
berdel gibi
kardeşim kullanıyo gayette kolay görünüyor o kullanırkenkızlaar konuyla alakasız bişi sorcam tablet kullanan varmı ?Kullanımı nasıl kolaymı?
yok canım borç karşılığı kadın veriyorlar bunun adı başka berdel erkekle kızı değiştiriyosun
oraya oy yazmayı unutmusum valla yanlış anlaşılacagını farketmedim düzelttim şimdi cok pardon canım tekrardan.Aşk olsun istediğin kişiye oy verebilirsin tabi.(veremedi )
ben senin avatarında ki hatuna bayılıyorum ya hele gossip girl de chuck la mutlu olsun diye dua etmişliğim varbunlar da nurla parayı değişmişbu berdelin modern versiyonu
oraya oy yazmayı unutmusum valla yanlış anlaşılacagını farketmedim düzelttim şimdi cok pardon canım tekrardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?