- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
hele çağatay la konuşurken bi sümük çekişi vardı o an bitti benim için
dan le blair en olmayacak çiftti serena y la chuck çıksa bu kadar saçma olmazdı bence
ayyhhh ben orjinal sarıyım dilber halanın deyimiyle çoğu asfalta at piislemiş gibi oluyor canım yayok kız öyle deme çakma sarışın dolu etraf
[QUOvemis1990, post: 37838873, member: 392825"]hee öyle dün sabah yalanmış günde 10 kere veriyorlar bir hafta 10 gün daha vermeye devam ederler
ayyhhh ben orjinal sarıyım dilber halanın deyimiyle çoğu asfalta at piislemiş gibi oluyor canım ya
normal de de böyleyim inan ne buluyorsam dilim yüzünden buluyorum normal bi Allah ın kuluyum ama boyum kadar(155) dilim varya sen nasıl birisin cok merak ediyorum gerçekte de
böyle pat pat aklına ne geliyorsa yazıyorsun falan
seviyorum yorumlarını
hani caps eklemedin merak ettimhee yani blair kala kala o mıymıntıya mı kalmıştı chuck dururken
ahahahnormal de de böyleyim inan ne buluyorsam dilim yüzünden buluyorum normal bi Allah ın kuluyum ama boyum kadar(155) dilim var
normal de de böyleyim inan ne buluyorsam dilim yüzünden buluyorum normal bi Allah ın kuluyum ama boyum kadar(155) dilim var
yaşasın blair ve chuck aşkı ne kadar kötü kalplilerdi ama ne kadar yakışıyorlardı yaa baştan diziye başlıcam şimdi özledim blair ihee yani blair kala kala o mıymıntıya mı kalmıştı chuck dururken
hani caps eklemedin merak ettim
ayşegül mıymıntı mahalle karısı tipli bana o kadar emek verseler vuhuuu beybi holivud daydım şimdiahahah
aysegül gibi misin yoksa
evde var değilmiydi kız obir o kadar da yerin altında var diyorsun yani
normal de de böyleyim inan ne buluyorsam dilim yüzünden buluyorum normal bi Allah ın kuluyum ama boyum kadar(155) dilim var
bence de sende o potansiyel varayşegül mıymıntı mahalle karısı tipli bana o kadar emek verseler vuhuuu beybi holivud daydım şimdi
bebeğim o benden uzunYoksa yoksa sen aysegulmusun cabuk soyle buradatorpilin kim yoksa kazen mi kkonuş Ayşegül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?