yok ya benden büyük duruyo herkes abim sanıyo burda ufak dursun diye pudrayı basmışlar yoksa sakallı deve gibi..benden büyükmüş ya buYanyana koysan ablasımısın derler valla
kız gerçek kardeşinmi o seninyok ya benden büyük duruyo herkes abim sanıyo burda ufak dursun diye pudrayı basmışlar yoksa sakallı deve gibi..
gerçek tam bir baş belasıkız gerçek kardeşinmi o seninBende sandımki yaşı dolayısıyla kardeşim dedin
Allah sahibine bağışlasın :) Kendime gülüyorum yagerçek tam bir baş belası
AminAllah sahibine bağışlasın :) Kendime gülüyorum ya
Sen kardeşim yazmışsın ben teee sonradan anlıyorum gerçek kardeş oldugunuAminniye gülüyon kendine
Olsun normalde kimseye demem de çok yakışıklı geçiniyo diye hemmen attım fotoyuSen kardeşim yazmışsın ben teee sonradan anlıyorum gerçek kardeş oldugunu
ay bilseydim söylemezdim hiçOlsun normalde kimseye demem de çok yakışıklı geçiniyo diye hemmen attım fotoyuAma havası baya söndü çocuksu deyince ahahah
Yok vallahiSen izlemiyor musun yani.
Baktım siyaset forumuna sevindim de böyle başlıklar olduğu için ama mesajları kurcaladım hiç 1000 mesaj olan bir konu bulamadım . Kızmışsınız özürdilerim Filistinde ölen çocuklardan daha önemli tabi kimin tarz olduğu çok pardon . Ben eşeklik ettim .
Nur olayi us yuzune biraz cikti, anlasilan hersey TV8 in haftalar once Nur Bozan Show TV den transfer etmek icin harakete gecmesiyle baslamıs. Tum yarısmacılar gibi imzalanan sozlesmelere gore yarısmadan elenene kadar kanalın calısanları resmi olarak oyuzden show tv onay vermeden anlasma olamazdı prensip olsun resmi olsun.
Yarısma ekibi Nur dan finale kadar yararlanmak istiyordu. Nur dan daha aktif olmasını ister ancak Nur buna yanasmaz ve son 2 haftada bayagı pasif kalır performansı da duser. Kendisi bu surede kafasında bitiriyor yarısmayı ve artık kalmak istemiyor. Populerlikde önde giden Nur un beklenenden once elenmesi yapımcıları memnun etmedi. Transfer edenler ve Rakip kanallar ise icin aksi durum, onlar memmundur.
Ben bunu cıkıs yapan sporclar arasında sık gorulen olaya benzetıyorum; Mevcut sezon devam ederken baska takım ıle anlasan oyuncu sezon sonuna kadar mental ve performans olarak duser, tepki alır ve ayrılmak icin gün sayar. Bu Nur olayı aynen buna benziyor.
Sonuc olarak, Nur Bozan ayrılmak istedi ve ShowTV de onu elinde tutamadı.
Nur olayi us yuzune biraz cikti, anlasilan hersey TV8 in haftalar once Nur Bozan Show TV den transfer etmek icin harakete gecmesiyle baslamıs. Tum yarısmacılar gibi imzalanan sozlesmelere gore yarısmadan elenene kadar kanalın calısanları resmi olarak oyuzden show tv onay vermeden anlasma olamazdı prensip olsun resmi olsun.
Yarısma ekibi Nur dan finale kadar yararlanmak istiyordu. Nur dan daha aktif olmasını ister ancak Nur buna yanasmaz ve son 2 haftada bayagı pasif kalır performansı da duser. Kendisi bu surede kafasında bitiriyor yarısmayı ve artık kalmak istemiyor. Populerlikde önde giden Nur un beklenenden once elenmesi yapımcıları memnun etmedi. Transfer edenler ve Rakip kanallar ise icin aksi durum, onlar memmundur.
Ben bunu cıkıs yapan sporclar arasında sık gorulen olaya benzetıyorum; Mevcut sezon devam ederken baska takım ıle anlasan oyuncu sezon sonuna kadar mental ve performans olarak duser, tepki alır ve ayrılmak icin gün sayar. Bu Nur olayı aynen buna benziyor.
Sonuc olarak, Nur Bozan ayrılmak istedi ve ShowTV de onu elinde tutamadı.
nur yalanladı yalnız bu olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?