Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Simdi tekrara denk geldim hakkaten iclerinde kilo vermeyen tek aysegul kalmis...
Torpilli ya iyice gicik oldum notrdum aslinda...
Birinci oymus simdiden belliymis; krali olsa ne olur herkesi nefret ettirdi kendisinden...
Adanali oldugum icin utaniyorum ondan...

İnternet aleminde sirti saglam diye Aysegul olacak diyorlar..
Zaten tavrindan belli cok rahat hic tarzi da yok berbat giyiniyor diyet bile yapmamis baksana..

Program cok cansiz ve skici olmaya basladi.nur gidince sogukluk geldi programa.nurella bile keyifsiz

Nur olayi us yuzune biraz cikti, anlasilan hersey TV8 in haftalar once Nur Bozan Show TV den transfer etmek icin harakete gecmesiyle baslamıs. Tum yarısmacılar gibi imzalanan sozlesmelere gore yarısmadan elenene kadar kanalın calısanları resmi olarak oyuzden show tv onay vermeden anlasma olamazdı prensip olsun resmi olsun.

Yarısma ekibi Nur dan finale kadar yararlanmak istiyordu. Nur dan daha aktif olmasını ister ancak Nur buna yanasmaz ve son 2 haftada bayagı pasif kalır performansı da duser. Kendisi bu surede kafasında bitiriyor yarısmayı ve artık kalmak istemiyor. Populerlikde önde giden Nur un beklenenden once elenmesi yapımcıları memnun etmedi. Transfer edenler ve Rakip kanallar ise icin aksi durum, onlar memmundur.

Ben bunu cıkıs yapan sporclar arasında sık gorulen olaya benzetıyorum; Mevcut sezon devam ederken baska takım ıle anlasan oyuncu sezon sonuna kadar mental ve performans olarak duser, tepki alır ve ayrılmak icin gün sayar. Bu Nur olayı aynen buna benziyor.

Sonuc olarak, Nur Bozan ayrılmak istedi ve ShowTV de onu elinde tutamadı.

Son düzenleme:

Sürekli sitelere girip vah vah yazınca mi düşünülmüş oluyor orda ki çocuklar? Illaki bir şey yapmak istiyorsanız bağış yapın. Sizin burada popülist soylemlerle sağa sola satasmanizin, birilerinin üzerinden ne kadar entelektüel olduğunuzu göstermeye calismanizin Filistin'e hiçbir katkısı yok.

Vernas sen biraz geriden takip ediyosun dedikoduları nur bugün bu soylentiyi yalanladı.

nur yalanladı yalnız bu olayı

Nur kabul etmemiş ama bugünün olay gazetesi yazmış nur acununla anlaşmış koca gazete yalan yazamaz herhalde

Buda gazetedeki yazı demek söylentiler dogruymuş şuan icin iste

Eklentiler

• 20141118_105623.webp
    98 KB · Görüntüleme: 101
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…