Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Nur eleniyor deniyordu zaten Nihat dogan ın birseyler soyledigi yayından once sızmıstı, ancak kendisinin gitmek istedigi ve Öykü ile olanlar duyulmamıstı. Sadece o mektupda Öykü Aysegül Ugurkan Nur arasında gecenler hakkında detaylı seyler verilmis ancak yayın günü sonrası ortaya cıkması biraz süpheli, once cıksa idi daha inandırıcı olurdu.

Yalanlama veya Onay gelmedi bir seyler olmus ancak aynen söylenenler gibi oldugunu sanmam.

Su program neden 11 gun oncesınden cektıklerınde anlamıyorum Kardesiimm!
3 gun gecıkme neylerine yetmiyor

siz kimsenin içini bilemezsiniz ? Kendınız 7/24 filistini kobaniyi düşünüyormusunuz ki ?

nur instagramda yazmıs :
''İnternette dolaşan bu haber asılsızdır. Acun bey ile herhangi bir iş ortaklığım ve bunun için görüşmem olmamıştır.''

Hangi insan 2 gün sonra başlayacağı işi insanlara rezil olacağını bile bile bugün yalanlar?

Ben olsam Canlı denerdim, o zaman herkez kendine dikkat eder ve cok daha reytingli ve heyecanlı olurdu.
Olmassa Carsamba/Persembe ceker 2 gun sonra yayınlardım.

Tugce ve Özlem ı cıkacak simdi juri karsısına hafta sonu, gecen hafta haber sızmıstı boyle.

Ben olsam Canlı denerdim, o zaman herkez kendine dikkat eder ve cok daha reytingli ve heyecanlı olurdu.
Olmassa Carsamba/Persembe ceker 2 gun sonra yayınlardım.
Çok fazla tartışma var dilini tutamayan çok insan var canlı olması çok zor ama iki gün olayı olabilirdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…