- 11 Mart 2011
- 1.432
- 262
- 363
Kesinlikle olayların bu şekilde geliştiğini düşünüyorum bende.bugünkü Radikal gazetesinin haberinde her şey su yüzüne çıktı ve dedikodular doğrulandı..habere göre:ÖYKÜ SERTER NİYE AĞLADI?
İşte stüdyoda olduğunu iddia eden izleyicinin anlattıkları ve iddiaları:
"Gecede Nur Bozar o kostümle geldi ve elenmek istediğini söyledi. Öykü 'Bu senin isteğinle olmuyor güzelim. Buna jüri karar veriyor' dedi. Hiç beklemiyorlardı Nur'un bunu yapacağını ve Nur 'Ben gitmek istiyorum. Diskalifiye edin yoksa hergün konsepte uymayan kıyafetle gelirim' dedi. Öykü sen kendini ne sanıyorsun g..lımısın' dedi. Nur 'Lütfen terbiyenizi takının, bana hakaret edemezsiniz, sizin gibi biriyle bu yarışmada kalamam Ayşegül ve diğer yarışmacılarla başedebilirim ama iş yarışmacıları aştı yapım yayın ekibine ulaştı artık yayın arkasına bile güvenmiyorum' dedi.
Ayşegül Nur Bozar'a saldırdı p..lik defolup gideceksin burdan diye senin yüzünden burda ben çok ezildim, halktan hakaretler aldım senin gibi oyuncu bir .... burda olmayacak eleyin şunu ne bekliyorsunuz' daha diye jüriye bağırdı.
Jüriden sadece Uğurkan Erez itiraz etti. 'Bu nasıl birşeydir kardeşim bir insana bu kadar hakaret edilmez, sözleşmem gereği burda olmak zorunda kalmasam bu yarışmada bir dakika kalmazdım. Ayşegül sen nasıl seviyesiz bir kızsın yazık sana. Eniştenin hatrına bu yarışmanın birincisi olabilirsin ama ben hayatım boyunca seni görmek istemiyorum' dedi.
Bu sırada izleyiciler Nur Bozar lehine, Öykü Serter aleyhine tezahürat yaptılar. Öykü Serter ağlamaya başladı ve seyirciler podyuma ellerinde ne varsa atmaya başlayınca yayın kesilip bizi dışarı çıkardılar. Stüdyonun önünde bir süre protesto oldu...."
Katılıyorum. Ben de cok severdim öyküyü. Keşke bu seviyesiz ortamda bulunmasaydi hiçKesinlikle olayların bu şekilde geliştiğini düşünüyorum bende.
Çünkü Öykü eskiden beridir takip ettiğim ve sevdiğim bir sunucu,ne duygusal anlar yaşadı,ağladığına şahit olmadım.
Kendini tutamayıp ''gerizekalı'' lafını etmiş ve hırsından ağlamıştır(nasıl böyle bişey yaptım diye).
Ama bu programla kendini bitirdi malesef.
Baska hicbir kaynak dogrulamiyor o mektubu ayrica televizyon dan yayinlandiktan sonra ortaya cikti o mektup.
Herkez Nur un elenicegini duymustu ama nasil olacagi bilinmiyordu. Gercek ten orada olan izlecilerden biri olsa idi Nur un kendi gitmek istedigini ve eledigini yayin gunu oncesi soylemezmiydi?
Mektuba baska yerden onay gelmedi ve yayinin ardindan ortaya cikmasi inandiriciligini zayiflatiyor.
Bu mektubu bir Nur yakini, hayrani, veya baska kanal icin calisan birinin yazmasi olasigi var.
Pazar gunu herkez programi izledikten sonra cok farkli senaryolar yazilmasi kolay, en az bir hafta once cekilmis program icin 8 gun bekleniyor mektubun yayinlanmasi.
Kesinlikle olayların bu şekilde geliştiğini düşünüyorum bende.
Çünkü Öykü eskiden beridir takip ettiğim ve sevdiğim bir sunucu,ne duygusal anlar yaşadı,ağladığına şahit olmadım.
Kendini tutamayıp ''gerizekalı'' lafını etmiş ve hırsından ağlamıştır(nasıl böyle bişey yaptım diye).
Ama bu programla kendini bitirdi malesef.
okuduklarımdan sonra programı izlemeyi geçtim show tv yi bile açmıyorum.. hele ayşegülün o mutluluk pozlarına, öykünün yalancı gülümesemesine tahammülüm yok.. internetten ne oldu bitti diye bakıyorum o kadar.. ama ayşenurun gelmesine çok sevindim ayşegül rahata eremedi yine
Baska hicbir kaynak dogrulamiyor o mektubu ayrica televizyon dan yayinlandiktan sonra ortaya cikti o mektup.
Herkez Nur un elenicegini duymustu ama nasil olacagi bilinmiyordu. Gercek ten orada olan izlecilerden biri olsa idi Nur un kendi gitmek istedigini ve eledigini yayin gunu oncesi soylemezmiydi?
Mektuba baska yerden onay gelmedi ve yayinin ardindan ortaya cikmasi inandiriciligini zayiflatiyor.
Bu mektubu bir Nur yakini, hayrani, veya baska kanal icin calisan birinin yazmasi olasigi var.
Pazar gunu herkez programi izledikten sonra cok farkli senaryolar yazilmasi kolay, en az bir hafta once cekilmis program icin 8 gun bekleniyor mektubun yayinlanmasi.
eses0post: 37849798 .!.:nur bozar basrol aldı o yüzden bıraktı diyorlar doğru mu ?
bunların yayından sonra yazıldığını nerden çıkardın ki
eleme gecesi her hafta salı günü yapılıyo
biz iki hafta öncesinden verilen puanlara kadar biliyoduk zaten ve buraya da yazdık
çünkü eleme olur olmaz nurun elendiği ve yaşanan olaylar yazıldı
hatta öncesinde oda olayı da sızdırıldı
öyküyle nurun tatrtışğı nihatın yaptıkları vs hepsi yazıldı
buraya yazdık biz aslında ama sen görmemişsin sanırım
yayınlandıktan sonra olan şeyler değil bunlar
sadece basın şimdi kullanıyo program yeni yayınlandığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?