Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Bi oku çok komik yapmışlar Aslında tüm yarışma Özlemin bilinçaltınada yaşanıyormuş, ordaki yarışmacılar da alt benlikleriymiş
bu yazıyı biri daha paylaşmıstı burda okudum ben bunu
ekşi sözlükten çıkma bir yazı sanırım okuduguma pişman olmustum

ben pantolon ve çizme olayını hiç sevmiyorum
etekle daha iyi oluyo bence çizmeler

Tekrar tekrar pisirip sunuyorlar bu haberi Nur geri donecekmis. Bir kere bu kadar olandan sonra kanal in Nur u geri istemesi haberleri tamamen sacma duruyor. Nur kendilerine karsi boyle davrandiktan sonra geri istemeleri acizlik olur. Geri alsalar bir ihtimal o zaman yarisma hepten biter, biz Nur u geri aldik onu kazandircaz anlami cikar, heyecan gider, reytingler dibe vurur. Rakip kanal ve programcilar icin alay konusu olurlar, medyada devamli: daha dünkü Nur koskoca yarismayi dize getirdi diye haberler cikar.

Benim de kendisine karsi sempatim veya antipatim yok ancak Nur bence sisirilmis reyting balonu bence, ne tarz ile, ne karakteri ile digerlerinden fazlasi yoktu.
Daha sonra tekrar deginiriz bu Nur olaylarina, simdilik bu kadar.

Son düzenleme:
nurun geleceği haberleri asılsız bence
yapımcı tepkilerden ve rtük şikayetlerinden dolayı teklif etmiş olabilir bi ihtimal
ama döneceğini sanmam

nurun geleceği haberleri asılsız bence
yapımcı tepkilerden ve rtük şikayetlerinden dolayı teklif etmiş olabilir bi ihtimal
ama döneceğini sanmam

Nur Facebook sayfasına size güzel bir haberim var yakında yazmış diyolla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…