Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Ayşegül' ün be özelliği var da seslerini çıkartamıyorlar buna ya ? Kim ki bu kız bu kadar çirkefliğe terbiyesizliğe göz yumuyorlar ? Ergen kızlar buna bakıp drmek çirkeflik her kapıyı açıyor diye düşünmeye başlayacak, Rtük bile ceza kesti yine arlanmadılar hayret bişey

Su Ezgi, Pınar Altug un genclik haline ya cok benzemis bugun.

Aysegulden de sıkıldık artık !
13 hafta bıtsede kurtulsak bunlardan yenıler gelsın artıkkk

Çok soğuk bir tipi var Ayşegül Ün ve bence torpilli olduğu için bu kadar rahat ve çok konuşuyo onu da geçtim ağzını Yayıp konuşuyor diye özleme dikleniyordu onu da geçti
Iyyyyyyy artık izlemeyeceğim

Bu Tugce yi bu kadar begeniyorlar, takdir ediyorlar juri olarak. Nasıl eliyorlar bu hafta merak ediyorum. Sag gosterip solmu vuruyorlar.

Kırışe oldu bu laflar devamlı copy-paste
Ivana: Lans larını begendim
Özlem: Cok Abiyesin / Sıksın ama tarz degisin

Muhabbete bak, bir karar veremediler hepsi ayrı telden caliyor aday yarımacı icin
Kemal : Bugun git yarın gel
Ivana: Kızı yormayalım, tamam biz sana ogreticez leoparı.
Nur: Sarkı soyle bir gorelim
Ivana: Dans varmı dans et
Kemal: Dans yarısmasımı burası...

bakın normalde dakikada 5 sayfa ilerleyen topiğimiz, Nur gitti gideli toplamda 3-4 sayfaya kadar düştü eminim reytinglerde böyle düştü..

Bu gün sonuna doğru yetiştim özlem ayşenurun kıyafetini beğendi diye ayşegül pisliği bir çarladı

yok siz grupsunuz tuğçe de öyle diye eskiden sanki o kişilerle kendi çete değilmiş gibi

birde yüzsüz yüzsüz atarlanıyor

ona göre herkes rüküş bir kendisi şık zaten bastıbacak kabadayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…