Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Dün özleme yarışmayı umarım sen kazanırsın yazdım mesajımı beğendi. Sonra eskiden seni hiç sevmezdim yazdım beni kaale almadı

kız ne bozuyorsun özlemi ne güzel kız havaya girmiş sonradan bir çuval inciri berbat etmişsin yapılır mı bu özleme

programın tekrarına biraz baktım da az evvel gizem karnı açık çobanlara benzemiş o ceketle

birde kırmızı çanta bu kadar alakasız olur insan.

Yildizlar ilk 4 gunde: Aysegul 3, Tugce 2, AysenNurcan: 2, Ezgi:2, Aysenur:2, Özlem:1, Gizem:0
Juri, Tugce ve Ezgi gecen hafta aldigi icin bu sefer Aysegul, Ikizler/Aysenur a tac verme sansi yuksek.

Son düzenleme:
Selam herkese :)
Bugun izlemedim firsatim da olmadi hic eksiklik hissetmiyorum
Burayi okumak cok daha zevkli vala geyigin dibine vuruyoz
Programin hic tadi yok bence bitse de yenisine baksak gercekten...

Nurun surprizi muhtemelen nisan dugun tarzi bisey diye dusunuyorum icimde tatli telas demis ya...İlk ben evlenicem demisti zaten programda bi kere...

Sahsen ben, Nur un elenmesinin yayınlanmasdan sonrakı gune kadar o kadar populer oldugunu bilmiyordum. O ana kadar seyrettigim birkac haftadada hic ayırt edici bir özelligini görmedim.
Son birkac gunde farkettimki zaten yarısmayı tarz acısından pek onemsemiyen bayan kitlesinin agırlıkta oldugu hayran kitlesi icin cok pupulermis Nur zaten. (erkekler tarafınna Ezgi begeniliyor en fazla)

Benim acimdan ne tarz olarak nede karakter de farklı hicbir sey ortaya koymadı. Ilk haftaları gormedim Aysegül ve Özlem ile kavgalarımı ün yapmıs Nur u bilemicem. Biraz yüzü güzel sirin biri, ancak fizik olarak Gizem ve Ezgi den iyi degil.
Televizyon dunyasında is yapar diye dusunmusler bazıları, hayırlı olsun.

Elenmesine fanlarının nicin uzulduklerine anlam veremıyorum, yapacak olan yaptı yarısmada ün zaten 10 haftada. Nur eger gercekten yetenekli ise ise kariyeri acıktır, tarz yarısmasını kazanmıs kazanmamıs ne farkeder, ayrıca tarz olarak kazanmayı hakedecek birsey gostermemisken yarısmanın direk favorisi de olamaz. Sadece populularite getirimiydi birinciligi? Tamamen halk oylaması olsaydı olabilirdi, fakat Kemal ın dedigi gibi ihtiyacı yok artık bu yarısmaya.

şu torpil olaylarından sonra dediğiniz gibi Ayşegül e dikkat ettim de gerçekten kimse bişey demiyor jüri ve sunucu bostan korkuluğu gbi bakıyolar zaten ortalığı karıştırmaya çalışanlardan biri de sunucu

aslında bu programı kaldırmaları gerekiyor artık herkes işin iç yüzünü öğrendi seviye baya düştü tarz yarışmasından çıktı

Bu yarışma tarz yarışması değil ki bu şirretlik benim yarışması, biz o yüzden çok ciddiye almiyoruz nurun elenmesine değil çok üstüne gidiliyo diye üzüldük biz yoksa nur babamızın kızı değil bize ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…