- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
''Bir tatlı telaş sardı ki içimi !.. Güzel bir haberim var size yakında ''
umarım dönmez.
Dün özleme yarışmayı umarım sen kazanırsın yazdım mesajımı beğendi. Sonra eskiden seni hiç sevmezdim yazdım beni kaale almadı
Sahsen ben, Nur un elenmesinin yayınlanmasdan sonrakı gune kadar o kadar populer oldugunu bilmiyordum. O ana kadar seyrettigim birkac haftadada hic ayırt edici bir özelligini görmedim.
Son birkac gunde farkettimki zaten yarısmayı tarz acısından pek onemsemiyen bayan kitlesinin agırlıkta oldugu hayran kitlesi icin cok pupulermis Nur zaten. (erkekler tarafınna Ezgi begeniliyor en fazla)
Benim acimdan ne tarz olarak nede karakter de farklı hicbir sey ortaya koymadı. Ilk haftaları gormedim Aysegül ve Özlem ile kavgalarımı ün yapmıs Nur u bilemicem. Biraz yüzü güzel sirin biri, ancak fizik olarak Gizem ve Ezgi den iyi degil.
Televizyon dunyasında is yapar diye dusunmusler bazıları, hayırlı olsun.
Elenmesine fanlarının nicin uzulduklerine anlam veremıyorum, yapacak olan yaptı yarısmada ün zaten 10 haftada. Nur eger gercekten yetenekli ise ise kariyeri acıktır, tarz yarısmasını kazanmıs kazanmamıs ne farkeder, ayrıca tarz olarak kazanmayı hakedecek birsey gostermemisken yarısmanın direk favorisi de olamaz. Sadece populularite getirimiydi birinciligi? Tamamen halk oylaması olsaydı olabilirdi, fakat Kemal ın dedigi gibi ihtiyacı yok artık bu yarısmaya.
her yerde Nurellanın nothing else matters klibi dolanıyor, yeminle utandım
Bide anliyormus gibi yuz ifadeleri var ya akillara ziyan sarki sahipleri gorse muzigi birakirlar
Bide anliyormus gibi yuz ifadeleri var ya akillara ziyan sarki sahipleri gorse muzigi birakirlar
Şu Ayşegüle sinir oluyorum yaaa.Bir insan herşeye,herkese bu kadarmı muhalefet olur
[Q"HanimKelesimiGetir, post: 37903827, member: 71105"]Bu hafta tüyo varmı,kim gidecek belli mi..
Tugce gidicekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?