- 20 Mart 2008
- 142.059
- 214.179
- 1.423
- 60
Evet doğru kelime çirkeflik..Bir bayana yakışmıyor ama bu tarz .Giyinmekse giyinmeyi bile bilmiyorOnun ki simariklik cirkeflik arkasini dayadigi dayisi varda onun rahatligi kimse sus diyemiyor
Ben önceden özleme sinir olurdumda valla şimdi favorim Özlem.Veee en doğru yorumları yapan özlem benceAyşegülle özlemin sataşmaları çok hoş oluyor
Lisabella .!.:Evet doğru kelime çirkeflik..Bir bayana yakışmıyor ama bu tarz .Giyinmekse giyinmeyi bile bilmiyor
Valla birinci olacağını sanmıyorum göz var nizam var.Kesinlikle bilmiyor tarzi yok ama dile gelince super kavga ortami yaratiyor yaptigi tek sey bu bizlerde var olan torpilden dolayi birinci olurmu korkusu bunu istemiyoruz gidecegi gunu inanin buyuk bir hevesle bekliyoruz hayal kirikligi yasama durumuzda var o birinci olmasinda aryik kim olursa olsun
Yildizlar ilk 4 gunde: Aysegul 3, Tugce 2, AysenNurcan: 2, Ezgi:2, Aysenur:2, Özlem:1, Gizem:0
Juri, Tugce ve Ezgi gecen hafta aldigi icin bu sefer Aysegul, Ikizler/Aysenur a tac verme sansi yuksek.
Bide anliyormus gibi yuz ifadeleri var ya akillara ziyan sarki sahipleri gorse muzigi birakirlar
eller hep ön plandaGene basladi klip cekmeye su kadin yaa ne tuhaf komik gorunuyor hic farknda degil
Trend Topik falan olupda adamlar görmeye bari.Rezilliğimizin resmidir.her yerde Nurellanın nothing else matters klibi dolanıyor, yeminle utandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?