Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Lisabella .!.:
Evet doğru kelime çirkeflik..Bir bayana yakışmıyor ama bu tarz .Giyinmekse giyinmeyi bile bilmiyor

Kesinlikle bilmiyor tarzi yok ama dile gelince super kavga ortami yaratiyor yaptigi tek sey bu bizlerde var olan torpilden dolayi birinci olurmu korkusu bunu istemiyoruz gidecegi gunu inanin buyuk bir hevesle bekliyoruz hayal kirikligi yasama durumuzda var o birinci olmasinda aryik kim olursa olsun

Valla birinci olacağını sanmıyorum göz var nizam var.

Aysegulun islettigi bi butigi varmis..
Canim burayi muhtemelen okuyorsun birak bu isleri tarzin yok,,sen boyleyken butigindeki kiyafetler ne kadar iyi olabilir ki..
Enistene sirtini dayadin ama isler umdugun gibi gitmedi seviyesizliginle simarikliginla herkesi dusman ettin kendine...
demek ki Nur mesele degilmis olay aslinda Aysegulun sorunlu olmasiymis..

Bazi söylenenler var kesin degil ancak asagı yukarı söyle olmus buyuk ihtimalle.

Nur un cok kitlesi olması yarısmayı etkilemeye baslamıs, Haftalar gectikce Facebook ve Twitter ortmaında basta olmak uzere showtv ye ve ozellikle juri ye baskı olmaya baslar, hakaret kufur tehdit alır juri. (Nur u kollamayorsunuz, onun hakkında yarısmacıları olumsuz konusturmayın vs). Programcılar ve diger yarısmacılar cok rahatsız olmaya baslamıs bu durumdan. Bunun uzerine yapımcılarda Nur a baskı yapmaya baslar, twitter ve facebookda bir sure yazma kapat gibi. Orada Nur ile anlasmazlık cıkmıs, Nur kendisine olan bu baskıdan cok rahatsız olur ve yarısmadan sogur. Kanal Nur u control edebilecegi sekilde yarısmada tutmak istemis, ancak Nur bu olanların sonunda gitmek isteyince bu iş yatar.

Kizlar nbrsiniz hafta sonu cirkefliginden sonra ara verdim kanali acasim gelmedi.. Tüm izleme hevesim gitti nedense zevkli gelmiyor artik :/
Ama simdi gordum o kizin geldigini aysenurun arkadasi.. iyi oldu su salak aysegulle bas edenler olsun yeter..

Pek farklı birsey oldugu yok, Sadece Nur endeksli olmaktan cıktı, Aysegül un dengesi uzerine devam ediyor.
Tek fark asırı Nur sevgisi vardı simdi o yerini derece yuksek Aysegül antipatisi hakim.
Bu kadar kisilere endeksli olması tadını kacırıyor, kimse rahat durmuyorki.
Böyle olunca Aysegül ve Özlem daha fazla prim yapıyor, ters tepiyor, Nur Sendromu yuzunden hale bir sinir ve antipati hakim ortama bu daha gecmedi. Biraz normallestigi ve sakinlestigi zaman ortalık o zaman yarısma daha duzgun olacak ve tarz olmayan ve sevilmeyen kisiler prim yapamıcak.

Son düzenleme:
Nurella nın son klibini yeni gördüm koptum...

Metallica izlese müziği bırakır...

Şu anda inta omri ye klip çekiyor, ümmü gülsüm mezarında ters dönmese bari...

Aysegül un ekibinden ve Özlem den rahatsız olanların yapacagı basit birsey var. Digerlerine destek olmak ortalıgı karıstırmadan sessız sadesız. AysenNurcan, Aysenur,Ezgi,Tugce. Bu 4 e destek olmak daha uygun devamlı digerlerine yuklenerek prim yaptırmak yerine. Zaten en tarz da bu 4 lu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…