birbirne nasıl olmusum diye sorarlar diğeri de hacı iyisin işte der heraldeevet olabilir,bir yerde gördüm,keşke böyle biskolata reklamındaki erkekler gibi erkeklerin yarıştığı bu tarz benim yarışması olsada izlesek,gözümüz gönlümüz açılır vallahi.
yada şöyle;birbirne nasıl olmusum diye sorarlar diğeri de hacı iyisin işte der heralde
çok bile kaldı yağlı saçhaftaya da gizem gidecek diyolar
inş doğrudur
umarım gider,fazla bile durdu,daha ilk haftalarda gitmeliydi zaten,keşkede gitseydi çünkü durdukça ondan nefret etmeye başladım,resmen mikser ve gıcık birisi.haftaya da gizem gidecek diyolar
inş doğrudur
kemal de her fırsattan istifade ediyorGizem sen hep hasta ol Kemal sana çorba yapar
ezgide hep hanımcık,zenginimsi takılıyor(o ne demekse)
birgün şöyle yırtık bir kotla yada sıradan bir tişörtle görmedim.valla orada ben yarışsam alırım elime bir pazar arabası pazara gidiyorum derdim.
Gizem sadece siyah ve gri renk kullanarak ve hep aynı şeyleri giyerek nasıl tarz olabiliyor?
Bir de şık olmak tarz olmak değildir diyor jüri ama bu kıza yıldız veriyorlar...
ezgide hep hanımcık,zenginimsi takılıyor(o ne demekse)
birgün şöyle yırtık bir kotla yada sıradan bir tişörtle görmedim.valla orada ben yarışsam alırım elime bir pazar arabası pazara gidiyorum derdim.
Tugce nin cok elini kolunu salliyormus snirileniyormus ilk haftalar onu duydum. son haftalar daha sakin fakat bazen cok stress oluyor digerleri gibi basa cikamiyor tartismalarda duygusalla baglıyor aglıyor, sessız kaldıgı halleri daha uygun. Stresinin zararı kendisine, baskalarına laf atmıyor saldırmıyor dıgerlerı gıbı.
Aysegul-Gizem, Özlem-Aysenur gruplarına karsı kendisi yalnız kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?