Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
evet olabilir,bir yerde gördüm,keşke böyle biskolata reklamındaki erkekler gibi erkeklerin yarıştığı bu tarz benim yarışması olsada izlesek,gözümüz gönlümüz açılır vallahi.
birbirne nasıl olmusum diye sorarlar diğeri de hacı iyisin işte der heralde

ezgide hep hanımcık,zenginimsi takılıyor(o ne demekse)

birgün şöyle yırtık bir kotla yada sıradan bir tişörtle görmedim.valla orada ben yarışsam alırım elime bir pazar arabası pazara gidiyorum derdim.

Olmaz Bebek, Nişantaşı ve Bağdat caddesine gitmen lazım. Buralarda pazar varsa bir nebze

Gizem sadece siyah ve gri renk kullanarak ve hep aynı şeyleri giyerek nasıl tarz olabiliyor?

Bir de şık olmak tarz olmak değildir diyor jüri ama bu kıza yıldız veriyorlar...

jüri adamına göre yıldız dağıtıyo
kendi söyledikleriyle çelişiyolar
bi dahakine en şık kim yarışması düzenlesinler bari
tarzlı insanları kendileri de ayırt edemiyo artık

bi kaç kere parka spora filan gitti ama jüri beğenmedi sokak halini
artık hep benzer şeyler giyiyo o yüzden

Tugce nin cok elini kolunu salliyormus snirileniyormus ilk haftalar onu duydum. son haftalar daha sakin fakat bazen cok stress oluyor digerleri gibi basa cikamiyor tartismalarda duygusalla baglıyor aglıyor, sessız kaldıgı halleri daha uygun. Stresinin zararı kendisine, baskalarına laf atmıyor saldırmıyor dıgerlerı gıbı.
Aysegul-Gizem, Özlem-Aysenur gruplarına karsı kendisi yalnız kalıyor.

Vernas sen ilk haftalar izledin mi yarışmayı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…