Tugce nin cok elini kolunu salliyormus snirileniyormus ilk haftalar onu duydum. son haftalar daha sakin fakat bazen cok stress oluyor digerleri gibi basa cikamiyor tartismalarda duygusalla baglıyor aglıyor, sessız kaldıgı halleri daha uygun. Stresinin zararı kendisine, baskalarına laf atmıyor saldırmıyor dıgerlerı gıbı.
Aysegul-Gizem, Özlem-Aysenur gruplarına karsı kendisi yalnız kalıyor.
aynen aysegül kendi tekrar tarafına alsa bunu yine kavga etmeye başlar milletle.tuğçe önceden ayşegüllerin grubundaydı çok kötü kalpli biri gibi davranıyodu
nura omuz atmaya bile kalktı
özleme kuru kafa filan dedi
gayet te herkese saldırıyodu
son haftalarda nur gibi davranmaya çalıştı halkın gözüne girmek için ama ayşegüller bunu dışlayınca ve ismini yazınca hepten ortada kaldı
ayşegül torpilli olduğundan da gücü yetmiyo
yarın da gidiyomuş zaten
bakma onun öyle masum durduğuna
yalnız kaldığından sesi çıkmıyo
ben eski rengini daha çok beğeniyordum ama ayşenuru lenssiz ve orjinal saç rengiyle nasıl görünüyor çok merak ediyorum,bambaşka biri çıkar herhalde.gözlerini hande yener e benzediği gün gördüm ama komple görsek değişik olur herhalde.ayşenurun saclari böle daha iyi olmuş sankim..
ben eski rengini daha çok beğeniyordum ama ayşenuru lenssiz ve orjinal saç rengiyle nasıl görünüyor çok merak ediyorum,bambaşka biri çıkar herhalde.gözlerini hande yener e benzediği gün gördüm ama komple görsek değişik olur herhalde.
aynen aysegül kendi tekrar tarafına alsa bunu yine kavga etmeye başlar milletle.
şimdi tek kaldı ya sesini çıkaramıyor. sırtını en basta aysegüle dayamasaydı insanlar ondan nefret etmezdi. aysegül gibi birine güven olur mu ya hu ilk fırsatta tugcenin ismini verdi
resmen parmagında oynatıyor hepsini.
özlem çok zayıflamış kolları bir tuhaf olmuş kemik gibi.özlemin kollar niye arkada duruyoo
teee Allahım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?