- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
ayşegül ilk gün de terbiyesizmiş şimdi de
aslında o yarışmacılar hakkında haberleri paylaşan kişi yazmıştı
ilerki bölümlerde ayşegülü masum ve sevimli gösterme çabaları başlayacak diye
dedikleri doğruymuş
bi de yalandan herkes ayşegüle yüklenecekmiş ilerki zamanlarda ki sevimli görünsün diye
bu yarışmadan ayşegül birinci çıkarsa ya da o kızların arasından finale gidebilirse tam bir rezillik olur
tuğçe yarın gidiyo zaten
ayşenur ikizler ve ezgi gitse bari finale
eğer yarışmayı ayşegül kazanırsa 2.sezon asla izlemem.
bu sanırım yarınki program için gelen mankenler
simon seninle aynı fikirdeyim,en gıcık olduğum şey halkı salak yerine koymaları,kafalarına göre çizip oynuyorlar,2-3 kişinin yazdığı seneryoya bizim inanmamızı bekliyorlar,birde yutturmaya çalışıyorlar.ben de asla izlemem
bu ne rezillik ya
terbiyesizin tekini iyi kalpli kız diye yutturacaklar
tarz da yok ona rağmen sürekli yıldız veriyolar
ikizlere sürekli aynısınız diyip duruyolar
ama onların birincisi belli diyolar ayşegülmüş sanırım
ayşegül birinci olsun diye kıyafetlerini de kendileri dikerler
bu jüriden herşeyi bekliyorum
evet olabilir,bir yerde gördüm,keşke böyle biskolata reklamındaki erkekler gibi erkeklerin yarıştığı bu tarz benim yarışması olsada izlesek,gözümüz gönlümüz açılır vallahi.bu sanırım yarınki program için gelen mankenler
simon seninle aynı fikirdeyim,en gıcık olduğum şey halkı salak yerine koymaları,kafalarına göre çizip oynuyorlar,2-3 kişinin yazdığı seneryoya bizim inanmamızı bekliyorlar,birde yutturmaya çalışıyorlar.
orada kıyafet olarak tarz 2 yarışmacı var,biri ikizler diğeri ayşenur,kişilik olarak ise en güçlü kişi özlem bence,deli gibi hareketler yapsada her kelimesi doğru ama tarz değil o başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?