Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264

hayır soru sormadım,o bir cümleydi yani yorumdu.sen de hala alıntı yapıyorsun,uzattıkça uzattınız,sizinle aynı fikirde olmak zzorunda değilim,ben beğendim nokta bitti gitti.tabiiki her giyindikleri tarz olacak diye birşey yok ama benimde beğenme hakkım var değilmi,ayrıca burayada yorum yapma hakkım var.benim yorumuma cevap veren sensin,bu mesajdan sonra cevap vermezsen uzamaz,olay kişiselleşmez.

Gecen hafta Ezgi ve Tugce tac alıgı icin bu hafta Aysenur u secmeleri normal. Aysenur olmasa Tugce alacaktı, Ezginin ıhtıyacı yok suan.
Burda şans faktoru ise giriyor, gecen hafta Nur zaten elenmek istedigi icin tac a hic gerek yoktu. Bu hafta Tugce nin taca ihtiyacı vardı.
Tugcenin karsısına İkizlerin veya Özlemin cıkacagını dusunuyorum elemeye.

Son düzenleme:
çoluk çocuk hepsi,sırf birisine kendi kafasına göre birine gıcık oluyorlar sonrada ona gıcık olan başkası olunca şakşaklıyorlar,yazık işte hep cehaletten kaynaklanıyor,tabii yaşlarının küçük olmalarınında etkisi büyük.

bunu ne kadar allayıp pullasalar da nafile sevmiyoruz kardeşim zorla mı

Mind Storm yapıyoruz burada, Beyan Fırtanası yani (Ivana aksanı ile)

bu arada ben telden yazıyorum ya ne kadar düzeltsem de kelimeler ya eksik ya karışık oluyor okuyorum bazen aynen ivanın konuşması gibi anlamsız yada zor anlaşılır oluyor

kendime kızıyorum ve gülüyorum

allahımmmmmmmm desene ayşegülün elenme ihtimali bile yok

yok sinir bir durum ve bugün aysegülü bir övdüler görsen melek ilan ettiler

kalbi kötü değilmiş kötülükle ilgisi yokmuş

fesat değilmiş sadece olduğu gibiymiş oyuncu değilmiş bla bla bla

insanlarla dalga geçer gibi sinir bozucuydu resmen

evet olduğu gibi o yüzden ülkenin şirreti seçildi kız keşke biraz oynasa da o çirkin suratını görmesek. gelecek sezon da juri olmak için amma yağ yapmışlar ayıp ya.

evet olduğu gibi o yüzden ülkenin şirreti seçildi kız keşke biraz oynasa da o çirkin suratını görmesek. gelecek sezon da juri olmak için amma yağ yapmışlar ayıp ya.

diyo ya halk görüyor diye o halk asıl kendisini görüyor haberi yok
pişkin dayadı şeyini birine öttürüyor herkesi ama o dayanak bir çekilse ne yapıcak geleceği ne olucak baya merak ediyorum
sinir edici

nerdeyse kk enlerine en sinir edici çirret üye yazasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…