- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
aslında çok kötü bi durum aycan için
hep kardeşini övüp aycanı beğenmiyolar
eminim içten içe sinir oluyodur
nurcan daha güzel benimde ikizim olsa çok pis gıcık olurdumaslında çok kötü bi durum aycan için
hep kardeşini övüp aycanı beğenmiyolar
eminim içten içe sinir oluyodur
niiye ki birçok ünlü böyle giyiniyor,zaten sıradan birisi kalkıp bunu giymez ki ama giyen çok ünlü gördüm,bu da bir tarz işte,neyse ben nurcanı beğendim yine de.helal kemal gerçekten tarlatana da çok benziyorlar böyle bir eteği ayağıma sokmam
zaten bi insanın tarz olup olmadığı en çok sokaktaki giyiminden anlaşılır benceNeden piknige gidilmesin kijuri hep soylemiyor mu tarz kadin her yerde tarz olmasini bilir diye...
İvana piknige giderken biz gibi esofman giymez mesela tarz kadin illa dikkat eder..
Aman yok yaa bunlar hazirci,hic hayalgucu yok ..E kolaylarina gidiyordur moda dergileri karistirip oyle giyinmek..
Neden piknige gidilmesin kijuri hep soylemiyor mu tarz kadin her yerde tarz olmasini bilir diye...
İvana piknige giderken biz gibi esofman giymez mesela tarz kadin illa dikkat eder..
Aman yok yaa bunlar hazirci,hic hayalgucu yok ..E kolaylarina gidiyordur moda dergileri karistirip oyle giyinmek..
niiye ki birçok ünlü böyle giyiniyor,zaten sıradan birisi kalkıp bunu giymez ki ama giyen çok ünlü gördüm,bu da bir tarz işte,neyse ben nurcanı beğendim yine de.
niiye ki birçok ünlü böyle giyiniyor,zaten sıradan birisi kalkıp bunu giymez ki ama giyen çok ünlü gördüm,bu da bir tarz işte,neyse ben nurcanı beğendim yine de.
zaten bi insanın tarz olup olmadığı en çok sokaktaki giyiminden anlaşılır bence
gala vs yerlere herkes süslenip benzer şeyler giyip gidiyo zaten
ünlüler giyiyor diye tabiiki güzel olmaz ama güzele güzel derim,tarzada tarz derim,bence tarzlardı,haklısın zevk ve tarz meselesiünlüler giyiyor diye güzel olmuyor ki komik duruyor
zevk meselesi
tamam işte bu bir tarzdır,yani sıradan olmamak,normalde bende o eteği giyip çıkmam ama mesele gece bir rock bara falan gitsem nurcan gibi giyinebilirim.mühim olan güzel olması değil tarz olması değilmi.aslında ben böyle etekleri eskişehirde giyenleri çok gördüm bi iki yıl önce
herkeste vardı yani
tişört ya da atlet tarzı şeylerle kombinleyip çıkıyolardı
ama bu etekler güzel görünmüyodu bence bugün
tamam işte bu bir tarzdır,yani sıradan olmamak,normalde bende o eteği giyip çıkmam ama mesele gece bir rock bara falan gitsem nurcan gibi giyinebilirim.mühim olan güzel olması değil tarz olması değilmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?