- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
ben böyle giyinen çok gördüğüm için pek değişik gelmedi açıkçası
bi de kombin olarak beğenmedim
o etek cidden hoş durmuyodu ben çok daha güzellerini gördüm o eteklerin
tülü mü kötüydü bilemiyorum
nurcanın saçlarını beğendim sadece
bi de vücudunu kötü göstermişti şişman gibi görünüyodu
herkes giymez ama güzel de olmamıştı bence
ayşenuru beğendim mesela normalde onun gibi de giyinemem ama bugün kombini iyiydi onun
allah allah olaayı niye bu kadar uzattınızki ikinizde,size göre çirkin bana göre güzel,size göre tarz değil bana göre tarz.bende çok güzellerini gördüm konu bu değilki,gördüğümüzü değerlendirdik,ben tarz buldum siz ikiniz bulmadıınız bu kadar basit,herkesin kendi zevki,şimdi öyle giyindikleri için tüm önceki giyim tarzları resetlendimi.ben böyle giyinen çok gördüğüm için pek değişik gelmedi açıkçası
bi de kombin olarak beğenmedim
o etek cidden hoş durmuyodu ben çok daha güzellerini gördüm o eteklerin
tülü mü kötüydü bilemiyorum
nurcanın saçlarını beğendim sadece
bi de vücudunu kötü göstermişti şişman gibi görünüyodu
herkes giymez ama güzel de olmamıştı bence
ayşenuru beğendim mesela normalde onun gibi de giyinemem ama bugün kombini iyiydi onun
Ben de doktor bilal diye bir şarkıcı vardı ona benzettim :)aycan alman çocuğundan çok ingiliz subaylara benzemiş
aynen saçı bir garip olmusben elbisenin kumaşını ve tuğçenin saçını hiç beğenmedim.
Ben de doktor bilal diye bir şarkıcı vardı ona benzettim :)
aahahaaaa hatırladım aynenBen de doktor bilal diye bir şarkıcı vardı ona benzettim :)
elbise göğsü yemiş bebeğim açık olsa netuğçenin elbisesi güzelde göğsü fazla açık bence
allah allah olaayı niye bu kadar uzattınızki ikinizde,size göre çirkin bana göre güzel,size göre tarz değil bana göre tarz.bende çok güzellerini gördüm konu bu değilki,gördüğümüzü değerlendirdik,ben tarz buldum siz ikiniz bulmadıınız bu kadar basit,herkesin kendi zevki,şimdi öyle giyindikleri için tüm önceki giyim tarzları resetlendimi.
o torpil dötlerinde PATLASAkemal aysegüle tac takarken bile yüzüne gülüyor bir şeyler yapıyor
şu torpil nelere kadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?