Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Dün Kemal e hayran kalmıştım Tuğçeye söylediklerinden dolayı bugün de sinir oldum o niye Nura sardı ki..
Şu Gizemde iyice sinirimi bozmaya başladı.. Nur gidene kadar bitmez bu durumlar..
nur gitse de birbirine girerler. orada o ayşegülle tuğçe oldugu sürece kavga bitmez.

Aslını istersen ben bunu istiyorum.. Yani Nur gitsin bunlar yine birbirine girsin gerçek yüzlerini göstersinler istiyorum..
Evet nur giderse daha iyi ama bu kez nur gitti diye sevinecekler o yüzden gitmesin diyorum bazen.
Nura herkes senınle kavga ediyor diyorlar ama Ayşegül de hepsiyle kavga etti neredeyse biri de ayşegüle sormadı niye herkesle kavgalısın diye. sonra da nur samimiyetsiz diyorlar.

yaa kendisini sevmem ama saç rengi hoşuma gidiyo. gizemin saçı ne renk oluyo tam olarak. altlarda ışıltı var ama üstler ne renk

neden herkes nura takık anlamıyorum
gizemin çıkışı tamamen şov amaçlı

bütün kızlar nura cephe aldığı için jürinin de kafası karışıyo heralde
nur yerlitaş nurun oynadığını düşünüyo her fırsatta bunu ima ediyo
ekran arkasında onlara neden iyi davransın ki ben de bunu anlamıyorum
ben olsam selam dahi vermem bana bu derece düşmanlık besleyen insanlara

kemal de tuğçeye neden öyle davrandı anlamadım
kız yine havalara girdi

Allahım yine Ayşegüle taktı tacı

Başka kim taktı izleyemedim.. Zaten o takmasa şaşardım.. Birde Kemal Doğulu Tuğçeye ne dedi bugün ?
ben orayı izlemedim ama dün aglamıstı ya kemal de sarıldı bugun buna, güldüler eğlendiler falan sinir oldum şımardı yine.
diğer tacı da gizem aldı

ben orayı izlemedim ama dün aglamıstı ya kemal de sarıldı bugun buna, güldüler eğlendiler falan sinir oldum şımardı yine.
diğer tacı da gizem aldı
Dünkü konuşma boşa gitti yani.. Bende sevinmiştim haddini bildirdi diye peh.. Gizem mi aldı Onu beğenmiyorlardı ki

Dünkü konuşma boşa gitti yani.. Bende sevinmiştim haddini bildirdi diye peh.. Gizem mi aldı Onu beğenmiyorlardı ki
ay pardon ya ezgi aldı.yanlıs yazmısım canım gizem nerden çıktı ya isimlerini karıstırıyorum hep.

Kızlar oradaki çoğu şey kurgu biliyorsunuz dimi?
Ama gene de bende büyük bir merakla izliyorum,İnş. ,ikizler,Ezgi ya da Nur 1. olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…