nur gitse de birbirine girerler. orada o ayşegülle tuğçe oldugu sürece kavga bitmez.Dün Kemal e hayran kalmıştım Tuğçeye söylediklerinden dolayı bugün de sinir oldum o niye Nura sardı ki..
Şu Gizemde iyice sinirimi bozmaya başladı.. Nur gidene kadar bitmez bu durumlar..
Aslını istersen ben bunu istiyorum.. Yani Nur gitsin bunlar yine birbirine girsin gerçek yüzlerini göstersinler istiyorum..nur gitse de birbirine girerler. orada o ayşegülle tuğçe oldugu sürece kavga bitmez.
Evet nur giderse daha iyi ama bu kez nur gitti diye sevinecekler o yüzden gitmesin diyorum bazen.Aslını istersen ben bunu istiyorum.. Yani Nur gitsin bunlar yine birbirine girsin gerçek yüzlerini göstersinler istiyorum..
Başka kim taktı izleyemedim.. Zaten o takmasa şaşardım.. Birde Kemal Doğulu Tuğçeye ne dedi bugün ?Allahım yine Ayşegüle taktı tacı
ben orayı izlemedim ama dün aglamıstı ya kemal de sarıldı bugun buna, güldüler eğlendiler falan sinir oldum şımardı yine.Başka kim taktı izleyemedim.. Zaten o takmasa şaşardım.. Birde Kemal Doğulu Tuğçeye ne dedi bugün ?
Dünkü konuşma boşa gitti yani.. Bende sevinmiştim haddini bildirdi diye peh.. Gizem mi aldıben orayı izlemedim ama dün aglamıstı ya kemal de sarıldı bugun buna, güldüler eğlendiler falan sinir oldum şımardı yine.
diğer tacı da gizem aldı
ay pardon ya ezgi aldı.yanlıs yazmısım canım gizem nerden çıktı yaDünkü konuşma boşa gitti yani.. Bende sevinmiştim haddini bildirdi diye peh.. Gizem mi aldıOnu beğenmiyorlardı ki
Bende şaşırdırm Gizem aldı diyinceay pardon ya ezgi aldı.yanlıs yazmısım canım gizem nerden çıktı yaisimlerini karıstırıyorum hep.
Allahım yine Ayşegüle taktı tacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?