Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
benim anlamadığım konuk juri olarak niye hep türkücü tayfası geliyor,
dilberay,alişan ,faik öztürk ,bülent serttaş,uzaylı mustafa topaloğlu bunlardan hangisi modadan anlayabilir biri bana söylesin

Kıza genç irisi dedi Özgü Serter, bu kadın kendini ne sanıyor acaba, gittikçe gıcık olmaya başladım bu kadına.
Kendi de itici fazlasıyla.Farkında değil. Millet ondan nefret ediyor artık
dilberay,alişan ,faik öztürk ,bülent serttaş,uzaylı mustafa topaloğlu bunlardan hangisi modadan anlayabilir biri bana söylesin
seyirciyle dalga geçiyorlar akıllarınca

bi ayakkabı yüzünden kleopatra gibi gelen kıza yıldız vermediler yaaa çok tuhaflar. saçma sapan gelenlere veriyolardı

özlem kendi de kabul ediyor köşeli jeton olduğunu

birşeye de itiraz et be özlem bu kadar yalakalık fazla

Son düzenleme:
ozlem şik olmus bence nurellada ustundeki trenckotu hem bi kiza vericem diyor hemde cop torbasina koyuyor dengesiz.Agzini egleniyor birde

Aman otekiler sanki cok anliyor. Ozlem in hala orda olmasinin kaniti .

Kac gundur izlemiyorum cunku hep ayni seyler dolanip duruyordu.

ozlem şik olmus bence nurellada ustundeki trenckotu hem bi kiza vericem diyor hemde cop torbasina koyuyor dengesiz.Agzini egleniyor birde
Aynen ona ben de takıldım ya hep çöpe atıyor hem kıza vericem diyor.Vereceği kızın onuru kırılmadı mı şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…