- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
İkizler de arada yıldızları götürüyor valla. Ne şiş yansın ne kebap modunda onlar da.
ayşegülle tuğçe aldı nur daha çıkmadıBen izleyemedim Nur, Aysegul, Tugce yildiz aldilar mi?
Ben korkuyorum valla kadindan, ekrandan cikip beni tokatlayacak gibi geliyor.Kıza genç irisi dedi Özgü Serter, bu kadın kendini ne sanıyor acaba, gittikçe gıcık olmaya başladım bu kadına.
Kendi de itici fazlasıyla.Farkında değil. Millet ondan nefret ediyor artıkKıza genç irisi dedi Özgü Serter, bu kadın kendini ne sanıyor acaba, gittikçe gıcık olmaya başladım bu kadına.
seyirciyle dalga geçiyorlar akıllarıncabenim anlamadığım konuk juri olarak niye hep türkücü tayfası geliyor,
dilberay,alişan ,faik öztürk ,bülent serttaş,uzaylı mustafa topaloğlu bunlardan hangisi modadan anlayabilir biri bana söylesin
Kıza genç irisi dedi Özgü Serter, bu kadın kendini ne sanıyor acaba, gittikçe gıcık olmaya başladım bu kadına.
bi ayakkabı yüzünden kleopatra gibi gelen kıza yıldız vermediler yaaa çok tuhaflar. saçma sapan gelenlere veriyolardı
aynen öyle yaaaayşegül olaydı kapmıştı yıldızı kişiye göre muamele
benim anlamadığım konuk juri olarak niye hep türkücü tayfası geliyor,
dilberay,alişan ,faik öztürk ,bülent serttaş,uzaylı mustafa topaloğlu bunlardan hangisi modadan anlayabilir biri bana söylesin
Aynen ona ben de takıldım ya hep çöpe atıyor hem kıza vericem diyor.Vereceği kızın onuru kırılmadı mı şimdi?ozlem şik olmus bence nurellada ustundeki trenckotu hem bi kiza vericem diyor hemde cop torbasina koyuyor dengesiz.Agzini egleniyor birde
Aman otekiler sanki cok anliyor.Ozlem in hala orda olmasinin kaniti .
Kac gundur izlemiyorum cunku hep ayni seyler dolanip duruyordu.
Gerizekalı sevgilim benim şarkıyı duydunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?