bunları paylaşmışlar canım
ne kadar doğrudur bilmiyorum
...Öncelikle haberimize başlamak için EZGİ BAYLAR kimdir Öyle zengin bir ailenin Gelini O yarışmada Ne Arıyor..... Arkadaşlar daha öncede söylediğim gibi Ezgi Baylar çok şanslı biri. Bir kere kocası Çok zengin bir ailenin Gelini ve En Önemliside El üstünde Tutulan bir Gelin. .. Ezgi Bayların Kayınvalidesi kemal dogulu ve nur yerlitaş'ın en önemli müşterilerinden. Ayrıca kayınpederi showtv'ninde sahibi olan Ciner Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Ciner'in arkadaşı... Baylar kendi markasıyla çok yakında Hazır Giyim Sektörüne Girmek istiyor. Fakat bu bölümün başına Ezgi Baylar'ı geçirmek istiyor. Bunun içinde aile tüm imkanlarını seferber etti ne yapıp edip Ezgi Baylar'ı 1. Yapacak.... Fakat bu yarışmada Nur Bozar varken Ezgi 1. Olursa bunun pek hoş karşılanmayacağı biliniyordu. Zaten Nur Bozar yarışmadan ayrılmasaydı yarısı halk oyu yarısı juri oyu deil... 1.yi tamamen juri oyuna bağlayacaklardı. Zaten o yüzdendir ki O kural Nur Bozar'ın ayrılacağı programda açıklandı..
nurella mı demişti
o zaten sürekli özleme çirkinsin diyo
bi bayana ekranların önünde böyle şeyler söylemesi çok kötü
aynen gizem eleniyor bu hafta diğer hafta da özlemdir bence.bu hafta gizem mi elencek miş?
valla siz ne derseniz çıkıyor tugce dediniz tugce gitti şimdi sıradaki kim
aynen gizem eleniyor bu hafta diğer hafta da özlemdir bence.
Ayşegül gibi giyinen o kadar çok kızımız var ki neresi tarz ama taç alabiliyor.Gizem gibi tarzın t siyle ilgisi olmayan şahıs hala orada..Dönen oyunlardan bizleri aptal yerine koymalarından sıkılsam da izliyor olmaktan dolayı kendime de hayret ediyorum
Ayşegül ü 1 yaparlarsa modadan anlıyor diye orda oturan jüri ne yüzle bu yarışmanın 2.sini çekecekler.. nasıl inanacak izleyici tarafsız adil olduklarına
kızlar dün akşamki çekimde aysegül yoktu elenmiş diyorlar?
Ayşegül gibi giyinen o kadar çok kızımız var ki neresi tarz ama taç alabiliyor.Gizem gibi tarzın t siyle ilgisi olmayan şahıs hala orada..Dönen oyunlardan bizleri aptal yerine koymalarından sıkılsam da izliyor olmaktan dolayı kendime de hayret ediyorum
Ayşegül ü 1 yaparlarsa modadan anlıyor diye orda oturan jüri ne yüzle bu yarışmanın 2.sini çekecekler.. nasıl inanacak izleyici tarafsız adil olduklarına
Oysa ki biz hep belgesel ve haber programları izleyen kimselerdik dimiaynen canım valla bende hala izliyorum
hep belgesel hep belgeselll olmuyoo arada halka karışmak lazımOysa ki biz hep belgesel ve haber programları izleyen kimselerdik dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?