Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264

Ooo bunlarda butun ailemi showa soktular yok onun musterisi onun enistesi

bu hafta gizem mi elencek miş?
valla siz ne derseniz çıkıyor tugce dediniz tugce gitti şimdi sıradaki kim

Ayşegül gibi giyinen o kadar çok kızımız var ki neresi tarz ama taç alabiliyor.Gizem gibi tarzın t siyle ilgisi olmayan şahıs hala orada..Dönen oyunlardan bizleri aptal yerine koymalarından sıkılsam da izliyor olmaktan dolayı kendime de hayret ediyorum
Ayşegül ü 1 yaparlarsa modadan anlıyor diye orda oturan jüri ne yüzle bu yarışmanın 2.sini çekecekler.. nasıl inanacak izleyici tarafsız adil olduklarına

Ezgi haberi Nur un hayranlarından biri tarafından aktarılmıs facebook da, dogrulugu supeli. Baska hicbir yerde yok. Aynı birkac kisiler alıp aktarmıs.
Bazı Nur fanatikleri biraz ucmus. Kraldan cok kralcılık. Nur un boyle ıslere girecek biri degil ama bazı hayranları onu yaktı, simdide kotu gosteriyor.
Nur un elenmesine giden surec de en buyuk sebep, zaten o fanatiklerdi, devamlı program ı sikayet edip bazılar hakaret tehdit tweetleri telefonları atıyordu, kanal a ve juriye. Juriden kimsenin Nur u en azından son 5 e kadar eleyicegi (buyuk ihtimalle finale kadar) yoktu zaten. Ama ortalıgı karıstırdılar.

Son düzenleme:
aynen gizem eleniyor bu hafta diğer hafta da özlemdir bence.

özlemide kurban edecekler yani ayşegülün 1.liği için
özlem en azından ayşegülden daha tarz yani

aynen canım valla bende hala izliyorum

alışkanlıktan izliyo herkes
yoksa program baya sıktı
ben yeni sezonu izlemem sanırım baya da vakit alıyo çünkü

ayşegülün torpilli olduğunu sağır sultan bile duydu
halk zaten ayşegülü sevmiyo
bu kadar olay olmasa belki yaparlardı ama şimdi cesaret edemezler bence
bence finale çıkaracaklar ama birinci yapmayacaklar
o birinci olursa diğer yapılacak yarışmayı kimse izlemez bence
zaten ilk üçe bile girse ben hakkıyla girdiğine inanmam o kızın
gizemden sonra en kötü ayşegül çünkü diğerlerinin içinde

bilmiyorum kızlar aysegülün instagram hesabına millet yazmıs gerçek mi değil mi artık bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…