Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264

Bence de kimse izlemez bu şartlarda şu an bile izlerken zorlanıyorum.. Ayşegül ün 1.liği gerçekleşirse asla izlemem 2.yi..
Böyle düşünende çok izleyicileri var kendileri bilir
Bu kadar olay olmasa da Ayşegül ün hakkı değil yarışma tarz olmakla ilgisi yokken 1.olması çok komik olur..

Aysegül nasıl halk oyunda 1 inci olacakmıs? Kanaldan biri leri 10 bin sms gibi yukleme yaparsa belki. Daha once o method denendi eskıden yarısmalarda. Hala izin veriyorlarmı?

Aysegül nasıl halk oyunda 1 inci olacakmıs? Kanaldan biri leri 10 bin sms gibi yukleme yaparsa belki. Daha once o method denendi eskıden yarısmalarda. Hala izin veriyorlarmı?
Oy verme işlemi sınırlandırılmazsa inandırıcılığı olmaz ...
Örneğin; bir hattan maksimum 5 sms gibi...
Sınırsız olursa kim kazanırsa kazansın kaybedenin sevenleri bir iş çevirildiğini düşünebilir bu her yarışma için geçerli..
Söylentileri bol bir yarışmada bu şimdiden söylenmeye başladı bile

programcılar smslere de müdahale edebiliyo mu acaba
zaten %50de jüri oyu var
yine istediklerini birinci yapabilirler bence
bari finalde hakaden kazansa
böyle hiç zevkli olmuyo

ayşegül kazanmasın da kim kazanırsa kazansın
özlem dereceye belki girer ama birinci olamaz heralde

ezgi ve Tuğçe'nin tarzını beğeniyorum.İkisinden biri olacaksa Ezgi daha klas duruyor.O da maddi duruundan kaynaklanıyor demek ki...Kim ne derse desin kaliteli üst baş zevk de varsa şıklığı getiriyor.

Yarışmaların oylama kısmında bir şaibe olmaması ya da izleyicinin gözünü boyamak adına noter huzurunda yaparlar oylamayı o noterin kaçıncı noter olduğu adı soyadı paylaşılır .noter garantili oylardan Ayşegül çıkarsa jüri ve noteri Allah a havale ederim ben

Ezgi nin giyim konusunda daha tecrubeli oldugu göze carpıyor.
Yası daha buyuk, maddi durumu iyi, moda konusunda tecrubeli ve sponsoru olması hakkız rekabet yaratıyor dıye gorulebilir. Ancak zaten moda ve tarz biraz gelir durumu iyi olanların becerebilcegi birseydir. Kendini gelistirmek moda yı takip etmek icin biraz harcama yapmak gerek genc yasta.
Gelecek yarısmada belki yas sınırı getirilebilir, cunku 35 ile 20 yasında 2 yarısmacı arasında bayagı bir fark oluyor, dogal olarak yaslı olan daha basarılı oluyor. (Özlem ve Meltem arasında oldugu gibi)

Son düzenleme:
Eleme gecesi Aysegül ün Tugcenin adını soylerken yaptıgı yorum lool ladı beni yuh artık dedim.
'Sen oynuyosun' dedi. Atıcaksan dogru at bari, Tuğçe nerede oynuyor, duygularını saklayamadıgı kendini tutamadigi icin aglıyordu. Oynayabilse zaten oyle olmazdı hic.
Tuğçe hayranları nın Aysegül den tiksindigi bir andı, eminim.

ayşegül yine lafın ortasına daldı
sanki ayşegül özleme çok kibar yorum yapıyo
kendi arkadaşlarına daha sakin yorum yaparken özlemi sürekli azarlamaya çalışıyo
o yüzden konuşmaya hakkı yok bence

bu öykü ne böyle özlemi aşağılayıp kendi kendine tribe giriyor
hiç sevmem böyle alaycı insanları
kimisi diyor ya öykü yapımcının dediğini yapıyor diye eee bu tavrı hareketleri de mi yapımcı istiyor?
ne kadar iticisin öykü.

bi de sorun yaratan kişi ayşegül değil mi
bi zahmet onu sustursun
her seferinde özlemi aşağılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…