Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Bende çok merak edyorum sonradan katılanlar ne zaman gelcekler acaba ? Şimdikiler tamamen elenince mi acaba ?

kızlar yarışma için ayda ya da haftada 6bin alıyolarmış sanırım
büyük ihtimal aylıktır
facete öyle yazmışlar
ve çoğu da teklif alarak yarışmaya katılmış
herhalde cast ajansına kayıtlı kişilere teklif götürüyolar

Bende Nur'un o fotoğrafını gördüm, demek ki Nur gitmiyor. O zaman Melek gidiyordur die düşünüyordum ki tanıtımda İvana sen çok güzel şov yaptın diyip ağlayana kadar. Özlem gidecek diye düşünüyorum şu an.

ama özlem bi foto paylaşmıştı instagramdan hala programdaydı

bence melek gidicek
ivana o kızı seviyodu sanki
özlemi sevmiyo ki üzülsün dalga geçiyolar kızla

Kızlar çaylar demlendi mi :)Program yine 23.15 de başlayacakmış. Çok geç değil mi??

her izlediğimde o kızların o -küçük dağları ben yarattım- hallerı bırbırlerı kucuk dusurmeye calısırken kendılerını assalamalarına katlanamıyorm tuylerım dıken dıken oluyo !

program güzel de kızlar çok kibirli ya dünya da bi ben güzelim havaa mısındalar bütün güzeller o programda mı ne tarz bayanlar var dışarda misal özlem giyinmeyi bilmiyor gizem hep vasat melek tarzı yok bence ayşenur soğuk surat nefret ediyorum tuğçe tiyatrocu hep ağlıyor ayşegül cadı gibi ben nur bozar ve ezgi bayları beğeniyorum ezgi çok asil ne giyse yakışıyor bi kere tarz olmak sadece güzel giyinmek değildir insanın karakterli duruşuyla giydiğini taşıması önemli mesela o salak ayşegül tarz olduğunu sanıyor nuru eleştirıyor ama hep reklamını nur üzerinden yapıyor ordaki ezgi hariç hepsi nuru kıskanıyor

programın saati değişmeli ya gece ikide sonu cu belli oluyor

Bugün kim gider bilmiyorum ama bence yarışma halkın istediğini veriyor. Açıkçası belki itiraf olacak ama ben normal bir moda programı olsa izlemezdim. Tülin Şahin'in de öyle bir programı var mesela, sıkılıyorum izlerken. Ama burada bu tarz benim izlerken sıkılmıyorum dizi gibi geliyor bana.
İnsanlar da artık bunu böyle algılamalı. Tv de görülen her şeyi tümüyle gerçek zannederek ve toplum sağlığı üzerine düşünerek bir show programı izlenmiyor. Bu şekilde bakarsak kafayı yeriz zaten yada en basiti tv izlememek gerekiyor. Haberler de beni çok etkiliyor mesela, izlerken üzülüyorum. Etkilenirsek etkilenecek onca dünya sorunu var.

Bu program gibi programlar bana eğlence oluyor açıkçası.

Ilk defa eleme gecesini bekliyorum ama acayip uykum geldi kızlar yaa.. napsam siz napiyosunuz cay iyi mi gider.. melek elencek bencede ivana agladigina göre..
çay iyi gider valla bende tek olmasam demlerdim..Tek basına içilmiyo..2 bardak portakal suyu içtim çatlıcam

Valla ben annemi zor ikna ettim o da 3 adami izlicem diye tutturdu da hasta olunca beni kirmadi..

Ivana cok guzel yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…