Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Bu hazırlıkla az daha kasarsam gün yapacağım artık :)
Eşleri uyutup bu tarz benim gecesi yapıyorsunuz demek kızlar :)
bende çok yedim ama niyeyse iştahım ardına kadar açık yani çay yapıyorum şuan bisküviyle gömücem ..Kocam uyumazdı genelde bu başlayınca ben pc yi ona verip susturuyodum :)Bugün uyuyacağı tuttu gidip gleip sataşıyorum ya yerine yat yada benle çay iç diye

İvana hoş kadın, kaliteli bi duruşu var zaten. Şu defileye bayıldım, böyle parçalar çok güzel olmuş bence :)
Oradaki Ece Gürsel değil mi kızlarr

Benim de eşim bu yarışmaya dayanamıyor ama arada bakıyor, :)
Ayşegül konuşmaya başlayınca çok sinir oluyor bir de Ayşenur'un korkunç olduğunu düşünüyor :) Çayını verdim uzaklaştı hemen :)

Bu yarisma bünyeye zarar yani.. birak uyusun canim tek izle kocacin izletmez belki kalkarsa

evet ece gürseldi o yaşlandı hala çıkyo :)Kız benim kocam bunu izledi bikere şok oldu diyoki ee amaç ne bunlar niye böyle diyo:)

evet ece gürseldi o yaşlandı hala çıkyo :)Kız benim kocam bunu izledi bikere şok oldu diyoki ee amaç ne bunlar niye böyle diyo:)

Erkekler için aslında faydalı bir yarışma bence. Adam resetleniyor saniyesinde, bana bi de ikide bir bu Nur ne yapmış bunlara diye soruyor. Ne diyeyim nasıl anlatayım :) :)

Ya bu şekilde ikon taklidi oluyor mu? Klipteki kıyafeti diktirip saçı yaptırıp gelince oluyorsa diğerleri neden yapamıyor?

Bu tarz benim mesaim başladı

Iyy tuğçe.. Başarılı ama gıcığım buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…