- 16 Haziran 2011
- 2.603
- 680
- 248
ay bilemedim bende hala bişeyler yiyesim içesim var sankiibaşladı nihayet şu kemalin hareketlere bak yaa
Bu hazırlıkla az daha kasarsam gün yapacağım artık :)
Eşleri uyutup bu tarz benim gecesi yapıyorsunuz demek kızlar :)
bende çok yedim ama niyeyse iştahım ardına kadar açık yani çay yapıyorum şuan bisküviyle gömücem ..Kocam uyumazdı genelde bu başlayınca ben pc yi ona verip susturuyodum :)Bugün uyuyacağı tuttu gidip gleip sataşıyorum ya yerine yat yada benle çay iç diye
evet ece gürseldi o yaşlandı hala çıkyo :)Kız benim kocam bunu izledi bikere şok oldu diyoki ee amaç ne bunlar niye böyle diyo:)Benim de eşim bu yarışmaya dayanamıyor ama arada bakıyor, :)
Ayşegül konuşmaya başlayınca çok sinir oluyor bir de Ayşenur'un korkunç olduğunu düşünüyor :) Çayını verdim uzaklaştı hemen :)
Tuğçeye gel yanımda çalış dedi Nurella ciddi olabilir mi acaba
tam kendi olmus dimipalyonçoyu çok severim
yok ya napcak bunu anca azarlayıp ağlatır :)) stres atar...o deil de topaloğlunun ingilizcesi bile benden iyi yanarım ona yanarım..Tuğçeye gel yanımda çalış dedi Nurella ciddi olabilir mi acaba
ayşegülü almasa kesin bunu alır zaten hatta ikisini de alırTuğçeye gel yanımda çalış dedi Nurella ciddi olabilir mi acaba
evet ece gürseldi o yaşlandı hala çıkyo :)Kız benim kocam bunu izledi bikere şok oldu diyoki ee amaç ne bunlar niye böyle diyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?