- 26 Ağustos 2010
- 1.950
- 989
- 698
- 34
nur nereye gitti ?Ben bugun bir tek ikizleri begendim. Balerin olan zaten fiyaskoydu.Nur un gitmemesi gerekiyordu ama Melegin de gitmesi gerekliydi. Topuklu ayakkabili xenam.
pardon panik yaptim...izleyemedimde ufffnur nereye gitti ?
nur nereye gitti ?
anladm anladm korktm bir anBir yere gitmedi. Yani dedim ki zaten arkadaslari tarafindan isminin soylenmemesi gerekiyordu.
yarı final ne zaman ?yarı finalde
Kim diyorhaftaya da ayşenur gidecek diyolar
yarıfinal ne zaman ben de merak ediyorum
yarışmacılar iyice azalınca olur heralde
bi sürü kişi gelecek çünkü yarıfinale
Ayşenur giderse çok memnun olurum ama dün burada biri de nur gidecekmiş dedi. twiiterda da önce melek sonra gizem dediler.haftaya da ayşenur gidecek diyolar
yarıfinal ne zaman ben de merak ediyorum
yarışmacılar iyice azalınca olur heralde
bi sürü kişi gelecek çünkü yarıfinale
Bence Özlem gidecekAyşenur giderse çok memnun olurum ama dün burada biri de nur gidecekmiş dedi. twiiterda da önce melek sonra gizem dediler.
Nur ve ezgi gitmesin de
Gitsin zaten ya cok bile kaldıBence Özlem gidecek
Nur foto paylasmis ben calismaya devam vs... elenmedi diye dusunuyorumAyşenur giderse çok memnun olurum ama dün burada biri de nur gidecekmiş dedi. twiiterda da önce melek sonra gizem dediler.
Nur ve ezgi gitmesin de
evet onu ben de gördüm. Benim keyfim yerinde falan yazmıs hatta nur ama dün burada biri nur gidecek diyince şaşırdım inşallah gitmez.Zaten o gitmezse de gizem ve özlemden biri gider kesin.Nur foto paylasmis ben calismaya devam vs... elenmedi diye dusunuyorumbide nurella hanimcik aysenuru gondermez sahsen gizem tugce ve aysenur gtsinn cok sevinicem hepsi yok olsun
ayyyy ivana buna ağlıyomuş tövbe tövbe
Biliyor musunuz kızlar bu kızlardan biri benim ismim bazen siz yazınca kendi üzerime alacak gibi oluyorum,
var mı benim gibi bu yarışmadaki kızlardan birinin adaşı olan?
melek çok iri bir kız yaa, yüü güzel ama ses ve kilo onu çok kaba gibi gösteriyor
varya sirf nur olayindan sonra inatla izliyorumevet onu ben de gördüm. Benim keyfim yerinde falan yazmıs hatta nur ama dün burada biri nur gidecek diyince şaşırdım inşallah gitmez.Zaten o gitmezse de gizem ve özlemden biri gider kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?