Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
İlk haftalarda ayşenur'un tarzını çok beğenirdim Ayşegül'e uyuz olurdum zaten kendini belli ediyor. Sürekli Nur'un ismi ağzında yani iyi sabrediyor Nur da vallahi. Antipatik hareketler yapıyor bir de iyice gıcık oluyorum inşallah Nur, ikizler veya ezgi kazanır.. :)

Kim diyor Çok memnun olurum da eğer giderse..

facete gördüm baya bi kişi yazmış
sanırım stüdyodaki seyirciler sızdırıyomuş
gizem gitmiyo bence geçen proramda gördüm hala devam ediyo gibi konuşuyodu
ayşenurdan sonra da özlem elenecek yazmışlar

Ayşenur giderse çok memnun olurum ama dün burada biri de nur gidecekmiş dedi. twiiterda da önce melek sonra gizem dediler.
Nur ve ezgi gitmesin de

nur devam ediyodu en son foto paylaşmıştı siyah dar bi kıyafet vardı üzerinde
ezgiyi göndermezler bence kadının bi tarzı var ve genelde hep şık giyiniyo

ayşenura tarzsın diyolar ama son zamanlarda pek beğenmiyolar hep aynı geldiği için
bu hafta da aynı gelirse jüri eleyebilir
çünkü eleme gecelerinde iki haftadır düşük puan alıyo

Ya çok şaşırtıcı olur ama aysenurun elenmesi Yani bize uymasa da bir tarzı var. Mesela nurla beraber çksa sahneye kesınlıkle nuru elerler. Jüri zaten gıcık nura. Nasıl aysenur olabilir ki?Tuğçeyle falan çıksa belki elenebilir diye düşünüyorum.
Ama gitmesini de zaten istiyorum.

Nurellanın favori yarışmacısıydı o onu elerler mi ki.. Nur la ikisi çıkarsa eğer Nur gider gibi geliyor bana hala

Ben artık uzayan muhabbetlerinden çok sıkıldım.. Birde yarışmacıların birbiri ile olan sorunlarına göre değerlendirmiyolar mı sinir oluyorum valla.. Tarz programı değil sanırsın reality show :) Böyle giderse bayar bence..

Nur'un gidecegini sanmiyorum hala instagramda fotograf paylasiyor ayrica programin reyting kaynagi. Ama artik daha ozenli giyinmesi gerekiyor her hafta jurinin karsisina cikarak sansini zorluyor

Nur ve ozlem gitse de cirkefler bu sefer birbiriyle kavga etse :d resmen nura karşı tek yürek oldular. Ne kadar takıntılı bi kinleri var
Finalde ne kadar seviyesizdiler. Melekin gitmesine üzüldüm bu hafta özlem gitmeliydi.

farkında mısınız kızlar ikizlerde Nurcan baskın karakter Aycanı hep bastırıyor konuşurken filan.

oradaki yorumlar yalan yanlış olabilir canım nura düşman olan ayşegül yanlılarının iftirası olması muhtemel.

haklısın olabilir..

fragmanı seyretmedim ben bir bakayim.
bugun cok hastayim insallah erkenden eve gönderirler de keyif yaparim evde bugun iyice bağımlı oldum heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…