Ya çok şaşırtıcı olur ama aysenurun elenmesi Yani bize uymasa da bir tarzı var. Mesela nurla beraber çksa sahneye kesınlıkle nuru elerler. Jüri zaten gıcık nura. Nasıl aysenur olabilir ki?Tuğçeyle falan çıksa belki elenebilir diye düşünüyorum.
Ama gitmesini de zaten istiyorum.
Nurellanın favori yarışmacısıydı o onu elerler mi ki.. Nur la ikisi çıkarsa eğer Nur gider gibi geliyor bana hala
o nerden cikti kiz ? nur nisanli galiba evlenceklermis fotograflari var instgramdaNur, yönetmenin sevgilisimiymiş..
hahahaha bugun super yaa ozleme aglicak nerdeyse aysegul hirslandilar ohhhhh bugun super ya izlemem lazm hahahoradaki yorumlar yalan yanlış olabilir canım nura düşman olan ayşegül yanlılarının iftirası olması muhtemel.
o nerden cikti kiz ? nur nisanli galiba evlenceklermis fotograflari var instgramda
Ben zaten Ayşenurun elenmesini istiyorum ama ne bileyim gizem ve özlem varken imkansız gibi geldi.ben de bilmiyorum ama öyle duydum
ayşenurun instagramına baktım kitliydi herkesin ki açık ve foto paylaşıp duruyolar
o yüzden doğru olabilir diye düşündüm
belki nur taç alır elenmez
bu sebeple diğerlerini söylemek zorunda kalabilirler
atıyorum ikizler ve ayşenur kalsa jürinin kimi seçeceği belli olmaz çünkü ayşenur hep aynı şeyleri giymeye başladı
bu hafta fazla yıldız da alamadı
yarışmacılar artık iyice rekabet içinde ayşenurun adını verebilirler bence
ben olsam en güçlü rakipleri elerdim az kişi kalmaya başladılar çünkü
ikizler de ayşenur da tarz ama her zaman çok iyi giyinmiyolar
Ben de kahvemi çikolatamı aldım geldimmmkızlar hazırlandım çekirdek çay falan :)bekliyorum sizden naber??
Geçmiş olsun canım, benim de vücudumda kırıklık var.ay bende grip oldum hamis hamisislerimi bitirdim tv karsisindayim bugun fena karisiyor ortalik yandann ohh
geçmiş olsun çok :)ay bende grip oldum hamis hamisislerimi bitirdim tv karsisindayim bugun fena karisiyor ortalik yandann ohh
sanada afiyet olsun :)Ben de kahvemi çikolatamı aldım geldimmm
Hazırlanamadi offkızlar hazırlandım çekirdek çay falan :)bekliyorum sizden naber??
Biz burda naklen yayın yaparız sana merak etmeHazırlanamadi off
hasta oldugumdan isten simdi ciktim eve gitmem bulur heralde 45 dk yi ins cok sey kaçırmam annecime solim de cay koysun bana dimi
ay bende grip oldum hamis hamisislerimi bitirdim tv karsisindayim bugun fena karisiyor ortalik yandann ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?