Bu Tarz Benim Show TV

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.253
398
Dün işe gitmedim..
tv izliyeyim dedim baktım bu tarz benim diye bir program var
Normalde hiç tarzım değildir böyle programlar ama merak edip izledim
ve cidden inanılmaz kötü hissettim
20 li yaşlardaki kızlar estetik ve makyaj manyağı olmuşlar ve kendini bişey sanan insanlar o kadar acımasız eleştiriyor ki..
hele o seviyeye diyecek hiç bir şey bulamadım
bir kız var ayşegül diye tam bir mahalle karısı..
buda dert mi diyeceksiniz ama bence en büyük derdimiz bu olmalı nereye gidiyoruz böyle?
cidden bu kadar mı kaybettik kendimizi?...
bu arada izleme olsun bitsin yazacaklar olacaktır eminim.. Ben zaten izlemiyorum ama ergenlik dönemi için bu program çook yanlış.
geçen gün bir kızın resmen özel bölgesine zooom yapılmıştı..
cidden çok sinirimi bozdu ve beni üzdü..
özümüzden inanılmaz uzaklaştık ,sonumuz hayrolsun..

Not: bu izlediklerime kayıtsız kalamadım ve hemen Rtük'ü aradım..

Eğer televizyon dünyasından söz edeceksek bence bu "kaynım bana atladı" temalı tüm diziler de kaldırılsın. Bir tane güzel ahlak timsali dizi yok herkes herkesi yatağa atma derdinde. Evlilik programları da kaldırılsın evin var mı varsa evlenirim yoksa vermem aman pardon evlenmem! Bence televizyon kanalları tümden yok olsun ciddiyim. Boş beyinler yetişiyor, bomboş.

Kral Tv şişman bir şarkıcının klibi kız şişman olduğu için yayınlamıyor ama sesi çıkmayan bir çok sözde şarkıcı kıçını başını açıp klipleri yayınlatıyor. Geldiğimiz nokta bu işte. İnanılmaz bir güzellik dayatması var. Sizin dediğiniz prgramda da Özlem diye bir kız var master yaptım diyor 32 yaşında . Kızım master yapmış insansın ne işin var orada ?

Eğer tarz ve stil konusunda öğütler veren bir program olsa başımın üstünde yeri var ama tamamen reyting için yapılmış bir iş çok belli.

h
Dün işe gitmedim..
20 li yaşlardaki kızlar estetik ve makyaj manyağı olmuşlar ve kendini bişey sanan insanlar o kadar acımasız eleştiriyor ki..
buda dert mi diyeceksiniz ama bence en büyük derdimiz bu olmalı nereye gidiyoruz böyle?
bu arada izleme olsun bitsin yazacaklar olacaktır eminim.. Ben zaten izlemiyorum ama ergenlik dönemi için bu program çook yanlış.

hele onlara "bızımle deyııııılsııın "deyince ağlamıyorlar mı...sanki dünya battı....
bugün ne giysem için konuştum aynı format sanırım... hiç izlemedim bunu

Çok haklisiniz hem de çok. Kimin kimle yattgi belli olmayan diziler kizlarin abuk subuk birbiriyle yaristigi programlar seda sayanin yaptgi saçma sapan program...biri de tutup cçocuk gelişimiyle ilgili bir program koymuyor ya da sadece insan sagligiyla ilgili
Bir zamanlar doktorum vardi yine de insanlara yararli oluyordu. Çok şükür bilgi yarismalarimiz da var
Ama çok dikkat edilmeli. Ergenliğe giren kizlarimiz izlese arkadasimizin dediği gibi öylegiyinmeye calisicak merak salicak o tarz şeylere hele de durumu olmayanlar için daha da bir psikolojik çöküş olucak.. Her şey kadar yanlis ki ve hiçbirinin duzelcegni zannetmiyorum
TV programlarından tutun da eğitime kadar doğru seyler az denecek kadar az ! Cocuklarimizi iyi egitelim her şey bizim elimizde artik kendi hallerine birakirsak yetisicek olan kuşak felaket olur..

Kral Tv şişman bir şarkıcının klibi kız şişman olduğu için yayınlamıyor ama sesi çıkmayan bir çok sözde şarkıcı kıçını başını açıp klipleri yayınlatıyor. Geldiğimiz nokta bu işte. İnanılmaz bir güzellik dayatması var. Sizin dediğiniz prgramda da Özlem diye bir kız var master yaptım diyor 32 yaşında . Kızım master yapmış insansın ne işin var orada ?

Eğer tarz ve stil konusunda öğütler veren bir program olsa başımın üstünde yeri var ama tamamen reyting için yapılmış bir iş çok belli.

iyide bu kadar aşalık pir program nasıl reyting alıyor inan mide bulandırıcı ya..

Çok haklisiniz hem de çok. Kimin kimle yattgi belli olmayan diziler kizlarin abuk subuk birbiriyle yaristigi programlar seda sayanin yaptgi saçma sapan program...biri de tutup cçocuk gelişimiyle ilgili bir program koymuyor ya da sadece insan sagligiyla ilgili
Bir zamanlar doktorum vardi yine de insanlara yararli oluyordu. Çok şükür bilgi yarismalarimiz da var
Ama çok dikkat edilmeli. Ergenliğe giren kizlarimiz izlese arkadasimizin dediği gibi öylegiyinmeye calisicak merak salicak o tarz şeylere hele de durumu olmayanlar için daha da bir psikolojik çöküş olucak.. Her şey kadar yanlis ki ve hiçbirinin duzelcegni zannetmiyorum
TV programlarından tutun da eğitime kadar doğru seyler az denecek kadar az ! Cocuklarimizi iyi egitelim her şey bizim elimizde artik kendi hallerine birakirsak yetisicek olan kuşak felaket olur..
ya ben zaten şuan 18 den aşağısı nesil için cidden edişe duyuyorum..
giydiklerini gördün değilmi mini bile değil resmen çamaşırla çıkıyorlar..
azcık uzun giyseler juri ay bu çok uzun diyor!!?

iyide bu kadar aşalık pir program nasıl reyting alıyor inan mide bulandırıcı ya..

İlahi şimdiye dek reyting alan programlar çok mu farklıydı ? Esas bunları seviyor izliyor millet. Hatırla gelin kaynana programlarını, Semra'yı hatırla. Kadın hırsı uğruna oğlunu öldürdü. Sonracıma Survavior, BBG evi. Hepsi böyle.

ya ben zaten şuan 18 den aşağısı nesil için cidden edişe duyuyorum..
giydiklerini gördün değilmi mini bile değil resmen çamaşırla çıkıyorlar..
azcık uzun giyseler juri ay bu çok uzun diyor!!?
Su anda bile disarida ciplak denecek derecede gezen ergen yaştaki kizlar var herkes bir donup bakiyor bu hoş bir şey mi insan modaya ilgi duyar bunun okulu bile var ama bu programlarla öğretilen sey 'açık giyinmek şıklık ve güzelliktir' denk geldiğim zamanlarda poposunun yarisi gözüken sort giyen kozlar göğsünün sadece ucunu kapatan bluzlar yere bi düşse rtugun damgaliycagi kiyafetler bu nedir ya benim anneannem bu yasta giyinir hepsinden de şık bi adabi vardir

Ayşegül bu programa katıldığı için ve ne kadar çirkef olduğunu gösterdiği için evde kalır bence :KK12:

Bir tane doğru dürüst program yok çok haklısınız peh :63::63:En Büyük KK

Bende bu tür programları çok yanlış buluyorum.
Resmen oraya katılan yarışmacılar fizikleriyle,giyim kuşam, makyajla, tarzla kafayı bozmuşlar.
Hayatları sanki giyinmekten, beğenilmekten, vücüt hatlarından ibaret.
Hele şu Seda sayan nın kaba saba konuşmaları, herşeyi sanki ben bilirim havası yapay olan dış görünüşü gerçekten çok itici
İyiki çalışıyorum diyorum.. yoksa ister istemez tv izlerken onlara bakıyor insan.. çünkü tvler bu programlarla reyting yapmakla kafayı bozmuşlar..

Dün işe gitmedim..

ben de hoşlanmama
ama hoşlanıp izleyenler olduğundan da eminim
izlenme rekorları kırıyor bu programlar
üstelik izleyenlerin bir kısmıda bu şekilde eleştire kınaya izliyor

rahatsız edici

Çok sinir bozucu programlar gerçekten , ben genelde belgesel kanallarını izliyorum.. En azından daha güzel şeyler anlatılıyor ve bilgilendirici oluyo.. Dizi yada farklı bir program izlerken sinir krizine giriyorum çünkü.. Dayanamıyorum orda yapılanlara.. İnşallah son bulur diyeceğim ama sanmıyorum insanlar izledikçe reyting olduğu sürece hepsi devam eder gibi geliyo bana..

En iyisi hiç izlememek. Ben daha televizyon uydusunu bile ayarlatmadım. evde tv izlemiyoruz. film alıp izliyoruz hafta sonları. Onun dışında bol bol kitap okuyoruz. haberleride gazetelerden takip ediyoruz. ohhh ne rahat tavsiye ederim ;)

Ayşegül bu programa katıldığı için ve ne kadar çirkef olduğunu gösterdiği için evde kalır bence :KK12:

Bir tane doğru dürüst program yok çok haklısınız peh :63::63:En Büyük KK
valla emin onunda bir alıcısı olur..
burası Türkiye!
En iyisi hiç izlememek. Ben daha televizyon uydusunu bile ayarlatmadım. evde tv izlemiyoruz. film alıp izliyoruz hafta sonları. Onun dışında bol bol kitap okuyoruz. haberleride gazetelerden takip ediyoruz. ohhh ne rahat tavsiye ederim :KK66:
helal olsun size çok özendim valla..

Back
X