Bu Tarz Benim Show TV

tv bakmayan arkadaşımıza imrendim helal olsun daha ne denir :) dizi bende sevmiyorum artık bütün diziler cıvıttı yani şeyini çıkardı..
ama bu programa bakıyorum ne yalan söylim kavgalarınan falan haha :D

İnsanlar
Dün işe gitmedim..
tv izliyeyim dedim baktım bu tarz benim diye bir program var
Normalde hiç tarzım değildir böyle programlar ama merak edip izledim
ve cidden inanılmaz kötü hissettim
20 li yaşlardaki kızlar estetik ve makyaj manyağı olmuşlar ve kendini bişey sanan insanlar o kadar acımasız eleştiriyor ki..
hele o seviyeye diyecek hiç bir şey bulamadım
bir kız var ayşegül diye tam bir mahalle karısı..
buda dert mi diyeceksiniz ama bence en büyük derdimiz bu olmalı nereye gidiyoruz böyle?
cidden bu kadar mı kaybettik kendimizi?...
bu arada izleme olsun bitsin yazacaklar olacaktır eminim.. Ben zaten izlemiyorum ama ergenlik dönemi için bu program çook yanlış.
geçen gün bir kızın resmen özel bölgesine zooom yapılmıştı..
cidden çok sinirimi bozdu ve beni üzdü..
özümüzden inanılmaz uzaklaştık ,sonumuz hayrolsun..

Not: bu izlediklerime kayıtsız kalamadım ve hemen Rtük'ü aradım..

Merhabalar, sanırım aynı bölümü izledik arefe nedeniyle bende gitmedim ve şaşkınlık ve dehşet içerisinde izledim. Bu kadar kalitesizlik, hayat telaşı içinde hepimiz birşeyler yapmak için çabalıyorken bu kadar ucuz muhabbetlerin genç zihniyetlerin içinde olması beni şaşkına çevirdi. Sanırım ayşegül denen yarışmacıyı parayla orada yaptırdıklarını bile düşündüm çünkü bu kadar kalitesiz olamaz bir insan herhalde ve zapladım bir süre sonra. Zaten bulunduruğum süre zarfında hala şoku atlatmakta meşguldüm :D sonrasında da RTÜK ü aradım şikayette bulundum.
Medyada insana fayda sıfır..... :(

İnsanlar

Merhabalar, sanırım aynı bölümü izledik arefe nedeniyle bende gitmedim ve şaşkınlık ve dehşet içerisinde izledim. Bu kadar kalitesizlik, hayat telaşı içinde hepimiz birşeyler yapmak için çabalıyorken bu kadar ucuz muhabbetlerin genç zihniyetlerin içinde olması beni şaşkına çevirdi. Sanırım ayşegül denen yarışmacıyı parayla orada yaptırdıklarını bile düşündüm çünkü bu kadar kalitesiz olamaz bir insan herhalde ve zapladım bir süre sonra. Zaten bulunduruğum süre zarfında hala şoku atlatmakta meşguldüm :D sonrasında da RTÜK ü aradım şikayette bulundum.
Medyada insana fayda sıfır..... :KK43:
Evet aynen bende o bölümü izledim
O kıza bir anlam veremedim
Kızlar çoook ucuz davranıyor hatta bence ucuzlar...
Reyting için bakalım daha ne kadar dibe gidilecek..

Ben bu programin tekrarini aksamlari denk gelirsem izliyorum. Nur du galiba ona cok yukleniliyordu simdi de Ozlem e yukleniliyor. Klasik otekilestirilen insanlari linc etme cabalari.:KK51:

Her neyse tartismalarindan cok , secilen kiyafetleri merak ettigim icin izliyorum. Mesela , dun bir mezardan cikan gelin bir vardi. Kiz Marmara da muzik ogretmenligi okuyormus. Hem sarki soyledi , hem de cok guzel bir concept uydurmus kendisine vay be, helal dedim.
:cool:

Rahatsız oluyorsanız kanalı izlemeyin kimseye zorla izletmiyorlar.
Ne yalan söyleyeyim bir kaç gündür boşum açıp izliyorum gülerek komik geliyor.
O programda olsam saç baş yolardım kesin :KK45::KK45::KK45:
Büyük tepkiler bana saçma geliyor ne alaka yani beğenmeyen izlemesin

Rahatsız oluyorsanız kanalı izlemeyin kimseye zorla izletmiyorlar.
Ne yalan söyleyeyim bir kaç gündür boşum açıp izliyorum gülerek komik geliyor.
O programda olsam saç baş yolardım kesin :KK45::KK45::KK45:
Büyük tepkiler bana saçma geliyor ne alaka yani beğenmeyen izlemesin

aaaa herkez iyi yorum yapınca bende çekinerek yapmıştım haha düşüncelerime tercume oldun be tatlıım :D :D :KK71::KK71::KK71::KK71::KK22:

İzmirli olan kiza siyah sac cok yakismis ya adi melekti sanirimmm. Saridan daha iyi gitmis

Ben bu programin tekrarini aksamlari denk gelirsem izliyorum. Nur du galiba ona cok yukleniliyordu simdi de Ozlem e yukleniliyor. Klasik otekilestirilen insanlari linc etme cabalari.:KK51:

Her neyse tartismalarindan cok , secilen kiyafetleri merak ettigim icin izliyorum. Mesela , dun bir mezardan cikan gelin bir vardi. Kiz Marmara da muzik ogretmenligi okuyormus. Hem sarki soyledi , hem de cok guzel bir concept uydurmus kendisine vay be, helal dedim.
:cool:
Evet o kiz gercekten cok guzel tasidi ve harika bisey dusunmus. Seside guzeldi cidden : )

Düzgün diziler de var aslında.
Beni böyle sev ve Yedi Güzel Adam gibi.

Ama kabul edelim.
Aldatmalı, kimin eli kimin cebinde belli olmayan diziler, bol kavgalı sonunda ağlatmalı hatta
saç baş yolmalı programlar daha çok ilgi çekiyor..

Ben de doğru düzgün tv izlemez oldum. Bir iki dizi dışında.
Hele o giyim yarışmalarına hiç bakmıyorum.
Dekolteyi çıplaklık yaptılar resmen..

kızlar ızleyen bı yazsın hele ya roza noldu gelıcekmı haftaya?:KK53:

roza gelirse reyting tavan ahanda buraya yazdımmm :D

Düzgün diziler de var aslında.
Beni böyle sev ve Yedi Güzel Adam gibi.

Ama kabul edelim.
Aldatmalı, kimin eli kimin cebinde belli olmayan diziler, bol kavgalı sonunda ağlatmalı hatta
saç baş yolmalı programlar daha çok ilgi çekiyor..

Ben de doğru düzgün tv izlemez oldum. Bir iki dizi dışında.
Hele o giyim yarışmalarına hiç bakmıyorum.
Dekolteyi çıplaklık yaptılar resmen..

Yedi Guzel Adam i begenerek izliyordum. Bulundugu kanal dolayisiyla haberim olmuyor ama baslamis galiba devam edeyim. :D

Back
X