- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün işe gitmedim..
tv izliyeyim dedim baktım bu tarz benim diye bir program var
Normalde hiç tarzım değildir böyle programlar ama merak edip izledim
ve cidden inanılmaz kötü hissettim
20 li yaşlardaki kızlar estetik ve makyaj manyağı olmuşlar ve kendini bişey sanan insanlar o kadar acımasız eleştiriyor ki..
hele o seviyeye diyecek hiç bir şey bulamadım
bir kız var ayşegül diye tam bir mahalle karısı..
buda dert mi diyeceksiniz ama bence en büyük derdimiz bu olmalı nereye gidiyoruz böyle?
cidden bu kadar mı kaybettik kendimizi?...
bu arada izleme olsun bitsin yazacaklar olacaktır eminim.. Ben zaten izlemiyorum ama ergenlik dönemi için bu program çook yanlış.
geçen gün bir kızın resmen özel bölgesine zooom yapılmıştı..
cidden çok sinirimi bozdu ve beni üzdü..
özümüzden inanılmaz uzaklaştık ,sonumuz hayrolsun..
Not: bu izlediklerime kayıtsız kalamadım ve hemen Rtük'ü aradım..
tabi canım ya kızlar artık kız olmaktan çıkmış inanılmaz seviyesizler..cok haklisiniz...bende nisanlimla gecen haftasonu gece tv da ne var bi bakalim derken, o dediginiz programa takildik...bi kac dakika izledik. Nisanlimin söyledigi tek sey: bizim türk insanina ne olmus askim, ar namus yok almanlar bile böyle degiller ( almanyada yasiyoruz ), kapat böyle seyler izlenmez. Yazik..
Inanin artik yarismalarin dizilerin hicbir anlami kalmadi...kötü örnek hepsi..
Master yapmak akıllı olmak demek değil ki ama, kız zeki evet ama gerçekten belli sorunları var. Neden kendini bişey sanan insanlara kendimi eleştireyim ki bu kızlar aralarından biri üzerindeki olmamış denince mahalle karısı gibi kavga eden ama saçma sapan insanlar eleştirince haklısınız diyen fiziği güzel kızlar sadece. O özlemi de vine da takip ediyorum ama resmen acıyarak bakıyorum yaptığı şeylere hepsi çok güzel kızlar ama gözümde çok küçük insanlar ne yazık ki. Televizyonda ne para uğruna maymun olan insanları, ne biribiyle yarışanları, ne ana teması hiç değişmeyen çakma dizileri ne de yancı haberleri izlemiyorum. Boş insanların, boş dünyası.Kral Tv şişman bir şarkıcının klibi kız şişman olduğu için yayınlamıyor ama sesi çıkmayan bir çok sözde şarkıcı kıçını başını açıp klipleri yayınlatıyor. Geldiğimiz nokta bu işte. İnanılmaz bir güzellik dayatması var. Sizin dediğiniz prgramda da Özlem diye bir kız var master yaptım diyor 32 yaşında . Kızım master yapmış insansın ne işin var orada ?
Eğer tarz ve stil konusunda öğütler veren bir program olsa başımın üstünde yeri var ama tamamen reyting için yapılmış bir iş çok belli.
hele evlilik programları daha çirkin nalet olsun valla bide iyi birşey yapıyorlar gibi ahlak dersi veriyorlar ke...ne gibi oturtmuşlar kızları
Hele geçen bi tanesi kötü giyinmiş güya öyle hakaretler ettiler ki sanarsın dolandırıcılık hırsızlık yapmış.
Kızlar Nur dün faceye bugünden diye bir fotoğraf koymuş. Program 2 hafta geri olduğu için demek ki nur 2 hafta daha elenmiyorelenme hakkında konusamam ama keyfim gayet yerine neler oldu neler yazmıs
![]()
aynen öyle ben bir kere izledim ve o kız sürekli ağlıyor ..tugçenin gözyaşlarını hiç dikkat ettiniz mi? gözyaşı süzülerek akar maşallah nasıl gözyaşları varsa resmen gürlüyor sanki bir şey sürmüş gibi ve hiç inandırıcı değin bana göre
ağlaması inandırıcıdır değildir ona bişey diyemem de cidden fazla ağlıyor ya.
Ne itici o ağlayan kız.
Bir de makyajını bugün beğendiler de bence iğrençti.
Sulu boya gibi.![]()