Saç Rengi ve Saç Boyama Bu tarz benim

Benim çok hoşuma gitti niyeyse :)
Şuan saçım kızıl çik9lata ama böyle durmuyo

ay bende bu porgramdan ıyy oldum herkeslerde izliyor bence tarz benım out

Neyse kızın saç rengi kızıl kahve cnm emel acarında saçları bu tonlarda merak edıp arstırmıstım bende. tek boyamayla elde edersın basit bır ton

Özlem yüzünden banada arada ıyy geliyor
İnstagramdan yazdım kıza lorealin çikolata kahvesiyle altın sarısı dedi.
Bu 2 rengi evde karıştırıp yapsam hüsrana uğrarmıyım acaba :)

Özlem yüzünden banada arada ıyy geliyor
İnstagramdan yazdım kıza lorealin çikolata kahvesiyle altın sarısı dedi.
Bu 2 rengi evde karıştırıp yapsam hüsrana uğrarmıyım acaba :)

Bence cok daha guzel bır renk cıkar ortaya doreli :)

Bence cok daha guzel bır renk cıkar ortaya doreli :)
Son bişey daha sorucam kusura bakmayın daha ueni başladım bu boya işlerinede bilgim yok kuaforde boyattım :)
Peki sıcak çikolatayla altın sarısını karıştırsam bu ton mu elde ederim daha açık bir ton mu

sorularınıza açıgım estagfurullah gücümün yettigi kadar cevaplayabılrıım :) Daha açık bir renk cıkacaktır ortaya bu renkten :)

Canım emel acarı çok kötu aklıma soktun bütun gün araştırmalarım sonucu karar verdim emel acarın rengine boyatıcam allah kısmet ederse

Canım emel acarı çok kötu aklıma soktun bütun gün araştırmalarım sonucu karar verdim emel acarın rengine boyatıcam allah kısmet ederse
:)) çok güzel hakikaten o renk hele birde saçlarınız onun gibi uzun ise daha güzel olur . Boyarsanız resım bekliyoruz merak ettım

:)) çok güzel hakikaten o renk hele birde saçlarınız onun gibi uzun ise daha güzel olur . Boyarsanız resım bekliyoruz merak ettım
Indan daha uzundu ama geçen kış bir cesaret gidip enseme kadar kestirmiştim :)
Şuan omuzlarımdan 1 tık yukarda :)
Boyatır boyatmaz koyucam :)

Bence ezginin saçı daha güzeeell :))) loreal çikolata kahvesiyle altın sarısını karıstırmış bende deneyeceğiim mutlaka :)

Bence ezginin saçı daha güzeeell :))) loreal çikolata kahvesiyle altın sarısını karıstırmış bende deneyeceğiim mutlaka :)
Ezginin saçıda çok hoş ben kizıl gibi görüyodum ama ışıktanmış :)
Emel acarın saç rengide çok güzel :)
Bakınız :)

Eklentiler

• PicsArt_1415211131521.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 145
Ezginin saçıda çok hoş ben kizıl gibi görüyodum ama ışıktanmış :)
Emel acarın saç rengide çok güzel :)
Bakınız :)
Evett onu da begendiim ama bu kadar açık tonlar dipler gelince çok sırıtıyor bence sarıda oldugu gibii :) :)

Aynen orası öyle maalesef
Şuan bu rengi yaptırmayı çok istiyorum gerçi yaptıricamda ama dipler çok düşünsürüyo beni :)
Düşünmekte çok haklısın canımm sürekli dip boyası yapmakda saça zarar öyle bi renk yap ki dipler gelince sırıtmasın bu kızıllı bakırlı sarılı tonları kullanmak baya bi zor.. hep bu dip boyası yüzünden :)

Hemde nasıl :)
Ama işte ben saçlarımı boyatmadan önce doğal rengim simsiyah kömur gibiydi herkes boya sanardı :)
O yüzden şimdi açık renkler istiyorum doğrusu canım :)

Hemde nasıl :)
Ama işte ben saçlarımı boyatmadan önce doğal rengim simsiyah kömur gibiydi herkes boya sanardı :)
O yüzden şimdi açık renkler istiyorum doğrusu canım :)
Benim saçlarda tam siyah değil ama siyahtı beyaz tenliyim bendee canımm :) :) şuan kahve gibi ama çabuk akıyor boya dediiğinde ya insanın kendi saçları gibi yok..

Benim saçlarda tam siyah değil ama siyahtı beyaz tenliyim bendee canımm :) :) şuan kahve gibi ama çabuk akıyor boya dediiğinde ya insanın kendi saçları gibi yok..
Aynen canım ama şu boya işine girince bağımlı gibi oluyosun sürekli yeni renkler denemek istiyosun :)
Şu dip korkumu atlatınca hemen gidip boyaticam inşallah

Aynen canım ama şu boya işine girince bağımlı gibi oluyosun sürekli yeni renkler denemek istiyosun :)
Şu dip korkumu atlatınca hemen gidip boyaticam inşallah
Bişey olmaz canımm diplerinin geldiğine aldırmıyosan boyat korkma boşveer :) :) istediğin gibi yap :) Bende fırsat bulabilirsem boya alıp boyayacagım ya ezgini saçının renginde ya da altın sarısı yerine fındık kabugu karıstırarak bakalımm:) Fotoğraf bekliyorum bu arada özelden canımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…