• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Tarz Benim :(

26merve2626

Kalbim Acıyor Sandım. Sütyen Teliymiş.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.067
973
38
28
Merhaba..
Arkadaşlar ne yaptım ne ettiysem olmadı en çok burda bir sorayım dedim.
20 yaşındayım fiziğim düzgün bacaklar felan sorun yok tipimide beğeniyorum ama iki parça kıyafeti bir araya getirip bir şey giyemiyorum..
Çevreme bakıyorum benim yaşımda kızlar ne güzel değişik giyiniyor ben hep kot pantolon kazak bundan ileri gidemedim çok üzülüyorum mağaza mağaza bile dolaşıyorum netten her sayfaya girdim ama kafam almıyor bence :(
Bu yaz için kökllü bir alışveriş yapıp olmayan tarzımı değiştirmek istiyorum
lütfen bana yardım edin nasıl kıyafetler alarak başlamam gerek sizler nasıl giyiniyorsunuz biraz bana kobinlerinizden de bahseder misiniz :)
teşekkürler

Benim veya başkasının tarzı size uyarmı ki
Yani size yakışan neyse odur
Tek derdiniz bu olsun....

Ülke yangın yeri konu bu tarz benim.
Allah başka dert vermesin.
Stilist tut kendine.

Zevk meselesidir giyinmek başkasını taklit ederek başarıya ulaşamazsın

ülke yangın yeriyse burda boş boş dolaşma çık söndür yavrum

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şeyden önce kendinize yakışanı giymektir e tabi bunu anlamaktir.. bende yıllar önce hep siyah giyindim sonra yavaş yavaş kendimi renkli kıyafetler alistirdim hiç etek giymez iken uzun etekler giymeye başladım ama hiç vazgeçemediğim şey mini şort tür üstüne eskiden straplez badiler giyerken simdi kısa kollu giymeye başladım. Zamanla yakışani buluyorsun kendine. Öncelikle sokak modasını araştır al giy ilk baslarda yakistirmayacaksin çünkü alışkın değilsin modayı her zaman takip et

Mümkün olduğunca sade ve şık giyinmeye çalışıyorum. Eskiden bir alışverişkolik olduğum için fazlalıklarımı dağıtıp bir şey alırken iyice ince eleyerek kullanışlı mı diye düşünerek alıyorum. Birazda kişinin fiziki ve kişiliğiyle alakalı nasıl giyindiği. Mesela ben şu baharda ve yazın giyilen çiçekli böcekli kot tarzı pantolonları asla giyemem. Gömlek,ceket kombinlerim. Biraz maskulen olabilirim bazen. Topuklu ile aram yoktur boyum uzun olduğu için. Günlük olarak sporda giyerim converselerim çeşit çeşit :D koton,oxxo,tally weijl,h&m,stradivarius,bershka gibi mağazalardan özenli parçalar seçmeye çalışırım, pek çok şeyle kullanabileceğim. Ama herşeyi marka ve pahalı almam gider sosyete pazarından da alırım lcw dende. Koca koca kolyeler takmak istiyorum ama bende onları beceremiyorum :) genelde iyi bir saat ve spor takılar ile tamamlarım. Şahsi fikrim sade parçaları bir arada hoş göstermek.

Her şeyden önce kendinize yakışanı giymektir e tabi bunu anlamaktir.. bende yıllar önce hep siyah giyindim sonra yavaş yavaş kendimi renkli kıyafetler alistirdim hiç etek giymez iken uzun etekler giymeye başladım ama hiç vazgeçemediğim şey mini şort tür üstüne eskiden straplez badiler giyerken simdi kısa kollu giymeye başladım. Zamanla yakışani buluyorsun kendine. Öncelikle sokak modasını araştır al giy ilk baslarda yakistirmayacaksin çünkü alışkın değilsin modayı her zaman takip et

teşekkür ederim

Ülke yangın yeri konu bu tarz benim.
Allah başka dert vermesin.
Stilist tut kendine.

Zevk meselesidir giyinmek başkasını taklit ederek başarıya ulaşamazsın.
Ülke yangın yeri evet ama bunun için gelip burada konu açanları eleştirme hakkın yok. Ozaman sende kk'ya girme otur haber seyret.

her markanın kombinleri vardır.. etek gömlek, pantalon bluz gibi. ya da sade bir elbise.. bence bunlara bakmakla başla..

Mümkün olduğunca sade ve şık giyinmeye çalışıyorum. Eskiden bir alışverişkolik olduğum için fazlalıklarımı dağıtıp bir şey alırken iyice ince eleyerek kullanışlı mı diye düşünerek alıyorum. Birazda kişinin fiziki ve kişiliğiyle alakalı nasıl giyindiği. Mesela ben şu baharda ve yazın giyilen çiçekli böcekli kot tarzı pantolonları asla giyemem. Gömlek,ceket kombinlerim. Biraz maskulen olabilirim bazen. Topuklu ile aram yoktur boyum uzun olduğu için. Günlük olarak sporda giyerim converselerim çeşit çeşit :KK70: koton,oxxo,tally weijl,h&m,stradivarius,bershka gibi mağazalardan özenli parçalar seçmeye çalışırım, pek çok şeyle kullanabileceğim. Ama herşeyi marka ve pahalı almam gider sosyete pazarından da alırım lcw dende. Koca koca kolyeler takmak istiyorum ama bende onları beceremiyorum :) genelde iyi bir saat ve spor takılar ile tamamlarım. Şahsi fikrim sade parçaları bir arada hoş göstermek.

bende öyle değişiklik olsun diyorum ama bana yakışmaz ben taşıyamam diye geri çekiyorum kendimi o kolyeler olsun takılar benımde cok hoşuma gidiyor cesaret geldi artık bana :)

Göze çarpan şeyler de alabilirsin ama fazla kullanışlı olmuyor ondan renk olarak fazla karışık olmayan şeyler daha çok iş görüyor. Alırken varolan neler ile uyduracağını düşünerek alırsan daha rahat edersin. Tabi bu elbise gibi parçalar için geçerli değil. Yada desenli bir gömleği ona uygun hırka kot ile de giyersin. Sokak modasını araştır biraz mağaza gez,oradaki kombinlere göz at. Daha sonra kafanda bir şeyler belirleyip al.

Sade ve şık olmak güzel. .
Sade bir elbise giyebilirsin . .
Pantolon gömlek olabilir. .
Etek de güzel kombine olur . .
Bu fiziğine ve rengine bakar . .
Sana yakışan renkler tercih edersiniz. .
Tek derdin bu olsun. .

Ülke yangın yeri evet ama bunun için gelip burada konu açanları eleştirme hakkın yok. Ozaman sende kk'ya girme otur haber seyret.

Ne söyleyip ne soylemeyecegimi size soracak değilim.Ne yapmam gerektiğine de siz karar veremezsiniz.
Zira konuyla alakalı yorumu yapmışım ben zaten siz neden araya parazit yapıyorsunuz.

Ne söyleyip ne soylemeyecegimi size soracak değilim.Ne yapmam gerektiğine de siz karar veremezsiniz.
Zira konuyla alakalı yorumu yapmışım ben zaten siz neden araya parazit yapıyorsunuz.

bence sem ne söylediğiinin farkında değilsin konuyla ilgili yorum yaptım diyorsun ciddi misin şaka gibisin

Merhaba..
Arkadaşlar ne yaptım ne ettiysem olmadı en çok burda bir sorayım dedim.
20 yaşındayım fiziğim düzgün bacaklar felan sorun yok tipimide beğeniyorum ama iki parça kıyafeti bir araya getirip bir şey giyemiyorum..
Çevreme bakıyorum benim yaşımda kızlar ne güzel değişik giyiniyor ben hep kot pantolon kazak bundan ileri gidemedim çok üzülüyorum mağaza mağaza bile dolaşıyorum netten her sayfaya girdim ama kafam almıyor bence :KK43:
Bu yaz için kökllü bir alışveriş yapıp olmayan tarzımı değiştirmek istiyorum
lütfen bana yardım edin nasıl kıyafetler alarak başlamam gerek sizler nasıl giyiniyorsunuz biraz bana kobinlerinizden de bahseder misiniz :)
teşekkürler
canım öncelikle kendine bir tarz belirlemelisin. vücut tipine göre hangi kıyafetler daha güzel olur onları araştır. öncelikle kendini beğen kendini beğenirsen üzerinde çuvalda olsa yakışır sana merak etme :)

Arkadaşlar gerçekten teşekkür ederm hepinize
arkdaşın dediği gibi biliyorum ülke yangın yeri ama onu düşünerek açmadım konu kendimi çok suçlu hissettim gerçekten
ben sadece fikir almak için açtım ve cidden kafamı yoran bir konuydu o yuzden yanlış anlaşılmasın lütfen

bence sem ne söylediğiinin farkında değilsin konuyla ilgili yorum yaptım diyorsun ciddi misin şaka gibisin

Gayet farkındayım.

Ne giymesi gerektiğini bilmeyen insan buraya gelip konu acmaz.
Gider stil dergilerini moda dergilerini karıştırır.

Ben buraya evde ki kiyafetlerimi giyip fotoğraf attigim zaman sana ne gibi bir etkisi olabilir.
Benim tarzimla mi tarz olacaksın?

O yüzden Allah başka dert vermesin diyorum.

Çözümü basit. Gider bir stilist tutarsın. Yapacagin köklü alışverişe bir yardımı olur.

Burada millet sana bir tarz yaratamaz.

Anladin mi yavrum.

Heh derde bak diye yazan sizsiniz. Ben başka parazit göremedim. Evet bende dediğinizi diyorum kimse konu açarken size soracak değil.

Back
X