• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Tarz Benim :(

Gayet farkındayım.

Ne giymesi gerektiğini bilmeyen insan buraya gelip konu acmaz.
Gider stil dergilerini moda dergilerini karıştırır.

Ben buraya evde ki kiyafetlerimi giyip fotoğraf attigim zaman sana ne gibi bir etkisi olabilir.
Benim tarzimla mi tarz olacaksın?

O yüzden Allah başka dert vermesin diyorum.

Çözümü basit. Gider bir stilist tutarsın. Yapacagin köklü alışverişe bir yardımı olur.

Burada millet sana bir tarz yaratamaz.

Anladin mi yavrum.

hala konu açamazsın diye üstelüyorsun farkında mısın senden başka parazit yapan olmadı konuya
neyse tamam reis sen büyüksün başkan sen ne dersenn o
oldumu rahatla bale yazma kalbini kıracam daha cok

Heh derde bak diye yazan sizsiniz. Ben başka parazit göremedim. Evet bende dediğinizi diyorum kimse konu açarken size soracak değil.

Evet dert mi?
Bak yukarıda yazmışım .
Tarz isteyen moda dergisi karıştırır. Moda bloglarına göz atar.

BDV de konu açarak tarz mi olacak.

Ben buraya konu açarken bana sorsun demedim.
Ama siz bu şekilde konuyu tartışmaya çeviriyorsunuz.

Bırakın da konu sahibi muhattabım olsun.

Böyle konuyu karşılıklı diyaloglara ve muhabbete çevirmek yasak malum.

Ayrıca diğer yorumlara bakin.
Herkes tek derdiniz bu olsun yazmış.

Ülke yangın yeri yazmam neden battı onu anlayamadım.

Gayet farkındayım.

Ne giymesi gerektiğini bilmeyen insan buraya gelip konu acmaz.
Gider stil dergilerini moda dergilerini karıştırır.

Ben buraya evde ki kiyafetlerimi giyip fotoğraf attigim zaman sana ne gibi bir etkisi olabilir.
Benim tarzimla mi tarz olacaksın?

O yüzden Allah başka dert vermesin diyorum.

Çözümü basit. Gider bir stilist tutarsın. Yapacagin köklü alışverişe bir yardımı olur.

Burada millet sana bir tarz yaratamaz.

Anladin mi yavrum.
Sen neden çeyiz alışverişinde iç mimar tutmak yerine burada konu açtın diye sorarlar ozaman.

hala konu açamazsın diye üstelüyorsun farkında mısın senden başka parazit yapan olmadı konuya
neyse tamam reis sen büyüksün başkan sen ne dersenn o
oldumu rahatla bale yazma kalbini kıracam daha cok

Okuduğunu anlayamama problemi.

Açamazsın demiyorum. Derdi tarz,stil,moda olan insan bdv den bir sonuc alamaz diyorum.

Diyorum ki,
Moda dergisi al,
Moda bloglarına bak,

Benim buraya kendi kıyafetlerimi atmam seni tarz yapmaz. Fikir almak için moda ile alakalı başka görseller ara.

Kötü bir sey demiyorum ama anlamak istemediginizden dolayı hala çarpıtmaya devam ediyorsunuz.

Uslubunuza çeki-düzen verin.
Bu şekilde ciddiye alınmazsınız.

Arkadaşlar gerçekten teşekkür ederm hepinize
arkdaşın dediği gibi biliyorum ülke yangın yeri ama onu düşünerek açmadım konu kendimi çok suçlu hissettim gerçekten
ben sadece fikir almak için açtım ve cidden kafamı yoran bir konuydu o yuzden yanlış anlaşılmasın lütfen
Yangın yeri olabilir, bu ülke neler gördü bu zamana kadar. Ama sen ne yapabilirsin ki? Sen mi attın o bombayı? Bu yaşananlara sen mi sebep oldun sanki? Niye kendini suçlu hissediyorsun? Hissetme. Herkes üzgün evet ama hayat devam ediyor. İnsanlar işe, okula gidiyor, kendi dertleriyle mücadele ediyorlar. Ülke yangın yeri olabilir ama ne yapalım yani? Yıllardır bitmemiş, bitecek gibi de durmuyor ne yazık ki.

Sen neden çeyiz alışverişinde iç mimar tutmak yerine burada konu açtın diye sorarlar ozaman.

Ov konularim incelenmis karşı atak için ;)

İç mimar, don atlet olayına bakıyor da haberim mi yok.

Hoş konum çeyiz alışverişi değil, orada yaşanan sıkıntı idi.

Evet nakavt edemedin.
Üzgünüm .

Ov konularim incelenmis karşı atak için ;)

İç mimar, don atlet olayına bakıyor da haberim mi yok.

Hoş konum çeyiz alışverişi değil, orada yaşanan sıkıntı idi.

Evet nakavt edemedin.
Üzgünüm .
Yoo gayet koltuk, masa,sandalye,mutfak eşyası gordum ben o konuda. Dinime küfreden Müslüman olsa. Sen ülkeyi kurtar çıkta.

Yoo gayet koltuk, masa,sandalye,mutfak eşyası gordum ben o konuda. Dinime küfreden Müslüman olsa. Sen ülkeyi kurtar çıkta.

Adi üzerinde çeyiz bölümü.
Ne aldıklarını paylaşmışım.
Bu kadar merak edip araştıracağına keşke okuduğunu anlamak için araştırma yapsan.

Bir yorumdan ancak bu kadar uzaklasilir tebrik ediyorum.

Adi üzerinde çeyiz bölümü.
Ne aldıklarını paylaşmışım.
Bu kadar merak edip araştıracağına keşke okuduğunu anlamak için araştırma yapsan.

Bir yorumdan ancak bu kadar uzaklasilir tebrik ediyorum.
Bence senin ne yazdığından haberin yok. Çeyiz için yardım yazacağına gidip iç mimar tutsaydın işte. Başkalarının fikri ile mi tarz ev döşeyecektin? Ayrıca hala neden açıklama yapıyorsun ? Nakavt olmadın nede olsa yorma kendini.

Klasik dene spor dene baktın hangisi yakıştı onla devam et bana sorarsan en güzeli yazın açık renk kot üstü beyaz ya da siyah tişört kışın mont Tayt bot işte bu kadar bu da benim tarzım :KK56:

Ülke yangın yeri konu bu tarz benim.
Allah başka dert vermesin.
Stilist tut kendine.

Zevk meselesidir giyinmek başkasını taklit ederek başarıya ulaşamazsın.

Ülke uzun zamandır yangın yeri çok değil 4 ay önce canımı toprağa koydum ben. Her şehit haberinde boğazına koca bir yumruk oturan insanlarız, hepimizin canı yanıyor canından can gidiyor. Buraya konu açmayınca ya da konulara bakıp yorum yapmayınca bir şeyler düzelecekse, bana garantisini veriyorsanız üyeliğimi iptal ettirmek isterim.

Sizin için dert olmayabilir, konu sahibi kendine dert etmiş ki açmış, neden küçümsüyorsunuz ki? Yanlış zamanda açıldığı için mi? (Hoş konu sahibinin cevabı fazlasıyla saygısızca olmuş!)Eğer öyleyse böyle bir zamanda boş olarak gördüğünüz bir konuya 'yorum yapmanız' daha boş. Eleştirdiğiniz şeyi kendiniz yapıyorsunuz. Herkesin derdi kendine ağır, burada hislerimizi yarıştıramayız, yanlış yerden vuruyorsunuz.

bende öyle değişiklik olsun diyorum ama bana yakışmaz ben taşıyamam diye geri çekiyorum kendimi o kolyeler olsun takılar benımde cok hoşuma gidiyor cesaret geldi artık bana :)

Evet gercekten de giyinmek de zevk meselesi ve bence ozel bi yetenek. Her kadin guzel giyinemiyo nedense beceremiyolar ya. Parayla alakali desem zengin kadinlar taniyorum hala pacozlar. Sana bikac marka yazayim eger gercekten tarz istiyosan oralara bi git bak. Jane Norman, Oxygen, River Island, Miss Selfridge, Bianco, Bebe. Ben bu magazalardan baskasina girmez oldum artik. Benim giyim tarzimi merak edenler face ten baksin asagidaki linkten resimlerime, eger istedigin bu tarzsa benim giyindigim magazalar bunlar

https://www.facebook.com/ozlem.ucar.5682

Son düzenleme:
Back
X