- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
İnsanlara iyilik yapinca onlar da minnettar olurlar, tesekkur ederler,ne kadar iyi olduğunuzu söylerler..İyi bir arkadas olabiliceginizi düşünüyor demek ki.
kesinlikle normal bir teşekkür değil, ses tonu herşeyi farklı. sürekli ne kadar iyi olduğumu, iyi ki benimle tanıştığını söylüyor ve bu sadece sürekli araması ve beni sevmesinden değil ben bri çıkar görüyorum bunda ne biliyim garip bişey bir sinsilik var bu işin içindeÖyle bir yazmışsınız ki yani... Kız tavsiyelerinizden dolayı sizi samimi bulmuş, yakın olmak istemiş. Şu yazdıklarınızı bilse muhtemelen "dibinizde" olmak istemez. Tavsiye vermeyi bırakırsanız sizinle konuşmaz, sizi çok sevdiğinden değil çıkar ilişkisinden yaklaşıyor o da belli ki.
keşke öyle olsam.yaptığınız çok ayıp bence, üzüldüm kıza iyiliğimi yüzüme sürekli söylemenden rahatsız oluyorum diyebilirsiniz. tam böyle amerikan filmlerindeki havalı kız grubuna kız üye alımını durduran tipler gibi konu açmışsınız : )
kesinlikle normal bir teşekkür değil, ses tonu herşeyi farklı. sürekli ne kadar iyi olduğumu, iyi ki benimle tanıştığını söylüyor ve bu sadece sürekli araması ve beni sevmesinden değil ben bri çıkar görüyorum bunda ne biliyim garip bişey bir sinsilik var bu işin içinde
Ya da yanlış taktikler verirse ömrünün sonuna dek kurtulurSinsilik mi değil mi bilemem ama evet çıkarı var ben de onu diyorum zaten. Seni çok sevdiğinden değil yani, verdiğin tavsiyeler hoşuna gitmiş (muhtemelen aşk meşk tavsiyesi), hoşlandığı elemanla arası bozuldukça darlayacak birini arıyor. Taktik vermezsen darlamayı da bırakır.
Ya da yanlış taktikler verirse ömrünün sonuna dek kurtulur
Yapmasın tabii böyle bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?