bu tasarımlardan hangisi güzel

Yandan kesinlikle sorun yok tam kıvamında.yapıldığını kimse anlamıyor.kimse estetikli mi diye sormuyor.bunu istemiştim.ucu kalkık olmasın dedim isterken.ama cepheden tam karşıdan kaşımın ortasından burnumun ucuna kadar aynı kalınlıkta.biraz kontürleme işe yarayabilir ama beceremiyorum tabiiki senin kanatlarda sorun varsa kanat ve uç kısma baksın kemer kısmına dokundurma çok hoş görünüyor bence.yapayım derken daha da bozmasın yani
bu son gönderdiğin resimlerde özellikle birincisi çok güzel çok hoş duruyor hatta uzun gibi görünüyor tam benim istediğim gibi doğal hiç estetik gibi değil bence oynatma canım tam yandan resmin varmı ince ayrıntılara takılma benimki komple sorunlu olduğu için yaptıryorum kemikler açılmış gözümün kenarında kemik gibi bişe oluşmuş simetrisi bozuk o yüzden yoksa katlanılmaz psikolojiyide etkiliyor 2 sene boyunca aynaların karsısındayım yoldan yürürken bile vitrin camlarında burnuma bakıom:) yapmışken diyorum uzun görünümlü olsun 2 ve 3 arasında tercih yapcam işte 4 ü eledim zaten doktorum iyi diyorlar doçent hakkında iyi yorumlar okudum bu sitede Ahmet islam

bu son gönderdiğin resimlerde özellikle birincisi çok güzel çok hoş duruyor hatta uzun gibi görünüyor tam benim istediğim gibi doğal hiç estetik gibi değil bence oynatma canım tam yandan resmin varmı ince ayrıntılara takılma benimki komple sorunlu olduğu için yaptıryorum kemikler açılmış gözümün kenarında kemik gibi bişe oluşmuş simetrisi bozuk o yüzden yoksa katlanılmaz psikolojiyide etkiliyor 2 sene boyunca aynaların karsısındayım yoldan yürürken bile vitrin camlarında burnuma bakıom:) yapmışken diyorum uzun görünümlü olsun 2 ve 3 arasında tercih yapcam işte 4 ü eledim zaten doktorum iyi diyorlar doçent hakkında iyi yorumlar okudum bu sitede Ahmet islam
köpeğinde çok pofuduk:):nazar:

Kendini iyi hissetmek için ne gerekiyorsa yapmalısın o zaman birazda doktoruna bırak tatlım profilden foto bulamadım çekeyim dedim ışık net değil :( en kötü ihtimalle bunu gönderiyorum cnm umarım anlaşılıyordur

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 140
Kendini iyi hissetmek için ne gerekiyorsa yapmalısın o zaman birazda doktoruna bırak tatlım profilden foto bulamadım çekeyim dedim ışık net değil :KK43: en kötü ihtimalle bunu gönderiyorum cnm umarım anlaşılıyordur
tekrar tekrar baktım ama bi sorun göremiyorum cnm resimdemi belli olmuyor acaba benimde şu anki burnum resimde kusurları pek belli olmuyor ama normaldede böyleyse hiç birleye ihriyacı yok benim görüşümm ...

Bak tatlım bu tam önden eğer bunda da sorun yok dersen kesinlikle dokunmayacağım o_O

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    91,2 KB · Görüntüleme: 148
tekrar tekrar baktım ama bi sorun göremiyorum cnm resimdemi belli olmuyor acaba benimde şu anki burnum resimde kusurları pek belli olmuyor ama normaldede böyleyse hiç birleye ihriyacı yok benim görüşümm ...
Aa bak burda sorun çok net :(

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 150
U
Aa bak burda sorun çok net :KK43:[/QUOTEburun ucumu kalın biraz doğru mu anladım.ama bence hiç oynatma doğal duruyor burnun daha iyisi daha iyisi derken kötü olabilir ve yine bi sorun çıkar bilmiyorum benim için burnun doğallığı önemli olduğu in ince ayrıntılar dikkatimi çekmiyor pek

İkna olmaya başlıyorum bak :KK66::KK66: teşekkür ederim cnm senin problemi konuşuyoduk ne zaman buralara geldik :) bence sende kendini en iyi hissedeceğin şekli yaptır cnm benim fikirlerin için de çok sağol iyiki buluşmuşuz burda :-):KK16::KK200:

İkna olmaya başlıyorum bak :KK66::KK66: teşekkür ederim cnm senin problemi konuşuyoduk ne zaman buralara geldik :) bence sende kendini en iyi hissedeceğin şekli yaptır cnm benim fikirlerin için de çok sağol iyiki buluşmuşuz burda :-):KK16::KK200:
Birbirimize yardımcı olmamız tüm iyi niyetimizle çok güzel burun ameliyat olmadan farklı Bir süreç yaşıyorsun olduktan sonra farklı bir süreç yaşıyorsun 2 senedir elim burnumda aynaların karşısındayım hiç yüzüme bu kadar aynada incelediğimi hatırlamıyorum ben . Sen artık yaptırma bence hiç birşey güzel görünüyor herşey bundan iyisi can sağlığı:nazar::KK200::KK19:

Birbirimize yardımcı olmamız tüm iyi niyetimizle çok güzel burun ameliyat olmadan farklı Bir süreç yaşıyorsun olduktan sonra farklı bir süreç yaşıyorsun 2 senedir elim burnumda aynaların karşısındayım hiç yüzüme bu kadar aynada incelediğimi hatırlamıyorum ben . Sen artık yaptırma bence hiç birşey güzel görünüyor herşey bundan iyisi can sağlığı:nazar::KK200::KK19:
Teşekkür ederim cnmm sende karar verirsen yaz lütfenn :KK15:

Teşekkür ederim cnmm sende karar verirsen yaz lütfenn :KK15:
Ben iki ve üç arasındayım canım hala iki neden dersen eski burnuma benziyor gibi geldi eski yüz ifadem olsun istiyorum o yüzden napcagıma karar veremedim sence şu kızın burnu ikiye mi benziyor üçemi böyle bişeydi eski hali . En alta eklediğimde ameliyata alınırken ameliyat öncesi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15 KB · Görüntüleme: 142
  • image.webp
    image.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 150
  • image.webp
    image.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 150
  • image.webp
    image.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 155
Ben iki ve üç arasındayım canım hala iki neden dersen eski burnuma benziyor gibi geldi eski yüz ifadem olsun istiyorum o yüzden napcagıma karar veremedim sence şu kızın burnu ikiye mi benziyor üçemi böyle bişeydi eski hali . En alta eklediğimde ameliyata alınırken ameliyat öncesi
2ye benziyor cnm onunki bildiğin kemerli ama ince.bence 3de karar kıl hepsinin ortası

Hayır tabiiki şimdiki halini :)revizyona gireceğin burnunu :)
şimdiki burnumu boşver cnm ya gördükçe morelimi bozuyor resimlerde farklı çıkıyor sağ profilden farklı sol profilden farklı zaten kemikler açılmış gözümün kenarında kemik kalmış vs.. doktordan dediğin gibi iki burnunda önden halini isteyim bi ikinci üçüncünün ona göre karar veriyim . 2 inci olsa çirkinmi olur neden kemerli burun kimse sevmiyor

:))) estayikle kemerli yaptıranı görmedim,lemerli seveni de.dediğim gibi cnm herkesi bosver sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yaptır :)

3 numara güzel fakat burun ucu az daha yüksek olursa daha iyi gorunur. İlkinde neden uç kısım bu kadar büyük bırakılmış sen mi istemiştim böyle. Bende ramazanda sonra olacağım ilk ameliyatın burun üçünün böyle büyük kalması korkularından biri.

3 numara güzel fakat burun ucu az daha yüksek olursa daha iyi gorunur. İlkinde neden uç kısım bu kadar büyük bırakılmış sen mi istemiştim böyle. Bende ramazanda sonra olacağım ilk ameliyatın burun üçünün böyle büyük kalması korkularından biri.
hayır tabiki ben istemedim burnumdan gayet memmundum sadece burun ucumda düşme vardı kırıklığından dolayı ve kırık olduğu için nefes problemim vardı sadece bunları gidermesini istedim oda kafasına göre oynamış her yerinden kemikler çıkarmış .şuan ki hali sorunlu zaten kemik açılma yapmış vs .ben eski doğal burnumu özledim kendim istedim burun ucunun düşük olmasını uzun görünümlü bir burun istedim kalkık burundan hoşlanmıyorum

Back
X