bu son gönderdiğin resimlerde özellikle birincisi çok güzel çok hoş duruyor hatta uzun gibi görünüyor tam benim istediğim gibi doğal hiç estetik gibi değil bence oynatma canım tam yandan resmin varmı ince ayrıntılara takılma benimki komple sorunlu olduğu için yaptıryorum kemikler açılmış gözümün kenarında kemik gibi bişe oluşmuş simetrisi bozuk o yüzden yoksa katlanılmaz psikolojiyide etkiliyor 2 sene boyunca aynaların karsısındayım yoldan yürürken bile vitrin camlarında burnuma bakıom:) yapmışken diyorum uzun görünümlü olsun 2 ve 3 arasında tercih yapcam işte 4 ü eledim zaten doktorum iyi diyorlar doçent hakkında iyi yorumlar okudum bu sitede Ahmet islamYandan kesinlikle sorun yok tam kıvamında.yapıldığını kimse anlamıyor.kimse estetikli mi diye sormuyor.bunu istemiştim.ucu kalkık olmasın dedim isterken.ama cepheden tam karşıdan kaşımın ortasından burnumun ucuna kadar aynı kalınlıkta.biraz kontürleme işe yarayabilir ama beceremiyorum tabiiki senin kanatlarda sorun varsa kanat ve uç kısma baksın kemer kısmına dokundurma çok hoş görünüyor bence.yapayım derken daha da bozmasın yani