bu tasarımlardan hangisi güzel

o zaman burun ucunu incelttirip biraz sivriltmen gerekir.eski burun ucun sivri gibi geldi bana.

kızlar ameliyatım oldum tercihim dediğim gibi 3 den yana oldu albümüme sonuçları ekledim 6 güne kadar tam 6 ay olacak isteyenler bakabilir zor günler geride kaldı isteyen ler bakabilir

kızlar ameliyatım oldum tercihim dediğim gibi 3 den yana oldu albümüme sonuçları ekledim 6 güne kadar tam 6 ay olacak isteyenler bakabilir zor günler geride kaldı isteyen ler bakabilir

birinci tasarımı doktor mu yapmıştı. güzel olmuş burnunuz güle güle kullanın

Bence 4 tabi üçte olabilir çünkü her ikisi arasında pek bir fark yok fakat yinede 4 diyorum. ilk ikisini hiç düşünmeye gerek yok bence onlar yüzün 4 kadar oturmamis

Aaa konuyu tam ayrıntıyla okumamisim direk yorum yaptim:)) bence ıyikide revizyon olmuşsun daha doğal ve daha güzel olmuş

Aaa konuyu tam ayrıntıyla okumamisim direk yorum yaptim:)) bence ıyikide revizyon olmuşsun daha doğal ve daha güzel olmuş
saol canım benim bu konuyu ndoktorum tasarımlarımı hazırladığında açmıştım sonuçlarıda tam oturunca paylaşmak istedim benim durumumda olanlara bir nebze de olsa fikir olsun diye

Sanırım bende revizyon olacam burnum çok doğal fakat üzerinde tümsek var kemer gibi duruyor.suan 4 ay bitti dr um bir yılda düzeleceğine söyledi umarım öyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…