o zaman burun ucunu incelttirip biraz sivriltmen gerekir.eski burun ucun sivri gibi geldi bana.hayır tabiki ben istemedim burnumdan gayet memmundum sadece burun ucumda düşme vardı kırıklığından dolayı ve kırık olduğu için nefes problemim vardı sadece bunları gidermesini istedim oda kafasına göre oynamış her yerinden kemikler çıkarmış .şuan ki hali sorunlu zaten kemik açılma yapmış vs .ben eski doğal burnumu özledim kendim istedim burun ucunun düşük olmasını uzun görünümlü bir burun istedim kalkık burundan hoşlanmıyorum
evet cnm bakalım yarın doktora gitcem tekraro zaman burun ucunu incelttirip biraz sivriltmen gerekir.eski burun ucun sivri gibi geldi bana.
Hayirlisi olsun cnm bende ilk ameliyatımi ilacagim ama dr la ilgili pek bir yorum bulamadim o yuzden aklımda soru isareti varevet cnm bakalım yarın doktora gitcem tekrar
evet cnm oldum 3 numaradan yana oldu tercihim zaten bir beğenmediğim kendi haliydi bir ay on beş gün oldu yakın zamanda resim paylaşırım cnm:)turecurdo canim naptinnn? revizyon olacaktin...istedigin gibi oldu mu burnun? fotolari paylas bizle dee :)
kızlar ameliyatım oldum tercihim dediğim gibi 3 den yana oldu albümüme sonuçları ekledim 6 güne kadar tam 6 ay olacak isteyenler bakabilir zor günler geride kaldı isteyen ler bakabilir
birinci resim revizyonsuz hali diğer 3 tasarımı doktorum yaptı .ve 3 üncü resimdeki burun uygulandı teşekkür ederimbirinci tasarımı doktor mu yapmıştı. güzel olmuş burnunuz güle güle kullanın
Bence burnun güzelmiş niye oldun ki revizyonbirinci resim revizyonsuz hali diğer 3 tasarımı doktorum yaptı .ve 3 üncü resimdeki burun uygulandı teşekkür ederim
yüzüme göre büyük duruyordu ucu kalkıktı ve kavisliydi baya ben estetiğim diye bağırıyordu şu anki halinden çok mutluyum nerdeyse estetiksiz gibi 6 ay oldu 1 kişi bile burnun estetik mi demedi . estetiksiz burnuma yakın bir burun yaptırdımBence burnun güzelmiş niye oldun ki revizyon
saol canım benim bu konuyu ndoktorum tasarımlarımı hazırladığında açmıştım sonuçlarıda tam oturunca paylaşmak istedim benim durumumda olanlara bir nebze de olsa fikir olsun diyeAaa konuyu tam ayrıntıyla okumamisim direk yorum yaptim:)) bence ıyikide revizyon olmuşsun daha doğal ve daha güzel olmuş
evet canım ilk resim revizyon öncesi yani ilk ameliyattan sonraki burnumilk fotoğraf revizyondan önceki hal değil mi? yani ilk ameliyatın sonucu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?