bu tasarımlardan hangisi güzel

En sagdaki yuzunuze gayet uyumlu duruyor. en soldaki 1. heralde ameliyatli hali diimi? sanirim.kalkik istemiyorsunuz ama en sagdaki ideal bence. onden de gormek lazim aslinda yandan guzel duruyor fakat yuzu en cok degstren onden goruntusu zaten

kızlar bunlar eski resimlerim burdaki burna benziyen ençok hangisi

Eklentiler

• IMG_4690.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 159
En cok benzeyen 2.si cunku eski burnun kemerliymis ama yuzune en cok yakisan 4. resim gibi duruyor.

En cok benzeyen 2.si cunku eski burnun kemerliymis ama yuzune en cok yakisan 4. resim gibi duruyor.
bende 2 yi benzettim ama karasız kaldım cnm teşekkür ederim yorumun için 2 ve üç arasında kaldım ama iki sanki daha çok benziyor değilmi çok teşekkür ederim cnm vaktini ayırdığın için

Şuanki burnunuz da fena değil sanki neden revizyon düşünüyorsunuz?
Ben de 4 numara diyorum :)
cnm benim resimdeki gibiydi burnum .küçükken bisikletten düşmüştüm ve burnum kırılmıştım nefes almakta çok zorlanıyordum ve ameliyat olmaya karar verdim doktora dedimki nefes alamıyorum ve burnumun ucunda düşme var dedim sadece onu gidirin dedim oda burnumla tamamen oynamış heryerinden kemik çıkarmış ve küçük kalkık bir burun ortaya çıkarmış artı nefes problemin düzelmedi ve kemikler açılmış mafetmiş anlıyacagın 2 senedir psikolojim bozuldu resmen ve yeni doktor arayışına girdim Ahmet islama gittim medipolde oda eski burnum gibi yapamıyacagını fakat en azından benzetmeye çalışcagını söyledi ve bu tasarımları yaptı bende diyorumki en azından yüz ifadem eskisine kavuşşun sadece burun olarak değerlendirmeyim diyorum o yüzden bu soruyu soruyorum tekrar bakarmısın şimdi canım yüz ifadem hangisinde eski burnuma eski yüzümü andırıyor

Canım zaten en soldaki şimdiki halim diyorsun. Ikinci resim kemerli sakın da öyle bir şey yapayım deme. Şuanki hali kemerli olmasından daha güzel. 3 ve 4 de aynı gibi değil mi zaten ben farkı bulamadım?

Canım önden görünüşünü de sor benimki yandan tam istediğim gibi oldu ama önden görüntüsü çook problemli revizyona gitmek zorunda kalabilirsin tekrar

Canım zaten en soldaki şimdiki halim diyorsun. Ikinci resim kemerli sakın da öyle bir şey yapayım deme. Şuanki hali kemerli olmasından daha güzel. 3 ve 4 de aynı gibi değil mi zaten ben farkı bulamadım?
3 ve 4 farklı sanki 4 daha küçük gibi geldi aslında ben 2 daha çok benziyor gibi geldi 2 yi düşünüyordum düşünmeyimmi

Canım önden görünüşünü de sor benimki yandan tam istediğim gibi oldu ama önden görüntüsü çook problemli revizyona gitmek zorunda kalabilirsin tekrar
dediğin iyi oldu cnm benimde aklıma geldi önden görüntüsünü istemek 5 gün sonra tekrar gitcem ve hangisini yaptırmak istediğimi söylicem o zaman soruyum.senin fikrin ne 4 hariç

Eki Görüntüle 1566430 Eki Görüntüle 1566430
dediğin iyi oldu cnm benimde aklıma geldi önden görüntüsünü istemek 5 gün sonra tekrar gitcem ve hangisini yaptırmak istediğimi söylicem o zaman soruyum.senin fikrin ne 4 hariç
Cnm bende 4 diyeceğim değiştirmek istiyorsan ama kendi burnun hepsinden şirin :)sanki ucu biraz kalın gibi o kdr sadece burun ucu ameliyatı düşünmez misin acaba?profilden iyi çıkıyorsa gerisini salla bence :) önden her türlü kapatırsın gözlerinin güzelliği ve biraz da makyajla

Eklentiler

• image.webp
    86,3 KB · Görüntüleme: 123
aslında seninkisi resimde sorunlu gibi çıkmamış sorun neresindeki canım yanları felanda açık benimki kemik açılmış alışamadım zaten 2 senedir uzun bi burun istiyorum yada uzun gibi duran biliyorum eskisi gibi olmaz ama en azından biraz o ifademi yakalamak istiyorum 2 ve 3 den biri olcak ama hangisi bakalım hayırlısı.

Yeni doktorlar yeni çizimler araştırsan dur bakalım yeni fotoğraf atayım ama benim ameliyattan sonra nefes alma problemlerimde başladı ne olur iyice araştır.ve yaptırmışken kemerli de olmasın.profilden ve cepheden yükledim

Eklentiler

• image.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 125
  • image.webp
    85,2 KB · Görüntüleme: 142
Niye ters yüklüyor bu fotoğrafları anlamadım

Yandan kesinlikle sorun yok tam kıvamında.yapıldığını kimse anlamıyor.kimse estetikli mi diye sormuyor.bunu istemiştim.ucu kalkık olmasın dedim isterken.ama cepheden tam karşıdan kaşımın ortasından burnumun ucuna kadar aynı kalınlıkta.biraz kontürleme işe yarayabilir ama beceremiyorum tabiiki senin kanatlarda sorun varsa kanat ve uç kısma baksın kemer kısmına dokundurma çok hoş görünüyor bence.yapayım derken daha da bozmasın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…