bu tasarımlardan hangisi güzel

aynı ben.. benim de burnum ameliyatlı, aynı senin eski hali gibi. ve ben de revizyon olmak istiyorum ama hiçbir doktora güvenemiyorum. yine kötü yapacaklar diye korkuyorum.
canım ben yaptırmak zorundaydım zaten çizgi gibi bişe olmuştu bir taafında ve yüzüme göre büyüktü şekli küçüktü ara aşırı ucu kocaman duruyordu yüzümde küçük resmen yüzüm geride kalıyordu ve gittiğim her yerde burnunu estetikmi diye soruyordu bende çok korkuyordum ya olmazsa diye belki bu foruma bir süre mesajlar yazmışımdır o dönemde çünkü psikoloji çok kötüydü hep estetiksiz burnumu özlüyordum çünkü normal bir burundu bariz bir sorunu yoktu .bende o yüzdn eskiyi baz alarak yaptırdım. revizyon yaptırırken doktor seçimine dikkat et seni dinleyen hasta psikolojisinden anlayan bir doktor olsun benim doktorum bana bir yandan olacakları olması gerekenleri anlatırken .bir yandanda resmen psikolojimi düzeltti .hiç korkma cnm başarılı bir doktor ve gerçekçi isteklerle istediğin sonuca ulaşcagına eminim:KK68:

birinci resim revizyonsuz hali diğer 3 tasarımı doktorum yaptı .ve 3 üncü resimdeki burun uygulandı teşekkür ederim

ben de şok oldum 1.resim de tasarım diye. malesef bi yapaylık söz konusu. ama şimdiki haliniz çok daha güzeldir. güle güle kullanın

Back
X