Bu tavırların sebebi ne olabilir?

Rapunzell1

Hiç ışık yok farkındayım..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2017
366
395
103
Konuya şöyle giriyim. Ben şehirdisinda üniversite okuyorum. 1 hafta önce memleketime geldim. Kuzenlerim ablam yengem falan toplandık işte sohbet muhabbet 2 tane kuzenim var sürekli oturdugumuzdan beri lâf soktular.
Elbise giymiştim büyük olan kuzenim ayy bu elbise seni ne kadar kisa göstermiş falan diye kahkaha attı dalga geçerek. Tamam zaten uzun değilim 1.58 falanım ama bunu diyende 1.60tir en fazla. Bende elbise olanı gösteriyor ne bekliyorsun dedim güldüm geçtim.
Sonra yemek yiyoruz ay bugün ne kadar rüküşsün dedi birden olabilir deyiverdim sadece.
Daha sonra yengem benim sevgilim olduğunu bilmiyordu orda anlattım 3 yıldır birlikte olduğum biri var falan diye kuzenlerim atladılar gene ya tipi hiç iyi değil öbürü eh idare eder işte boyu kısa falan diye söylenmeye başladılar. (boyu 1.75) Bende kısa değil normal ayrıca yan yana kötü durmuyoruz dedim. Yengeme resmini gosterdim kizlar cok abartiyorsunuz çocuk gayette yakışıklı dedi ( ki gerçekten kime sorsam olumlu yorum yapıyor etrafımda olumsuz bakan sadece ikisi )
Bende çok sinirlendim sen milletinkine lâf edeceğine kendi kocana bak dedim güldüm tutamadım artık kendimi. Yanı özetle her beni gördüklerinde böyle beni ve sevgilimi küçümseyerek yorum yapıyolar. Diğer yandan da seviyor gibiler ilgileniyorlar sürekli biraraya gelmeye çalışıyolar evlerine davet ediyorlar hani anlayamadim tavırlarını tuhaf geliyor niye bu şekilde davranıyor olabilirler ?

Bir susarsın iki susarsın. Baktın devam ediyorlar sen her gördüğünde onları eleştireceksin. Sonrada ilgilenir gibi yapıp şen kahkahalar atacaksın.

Herkesin içinde ağzını ayıra ayıra gülerken dişinde bişey var desen bile komik gül geç yahu

Bir susarsın iki susarsın. Baktın devam ediyorlar sen her gördüğünde onları eleştireceksin. Sonrada ilgilenir gibi yapıp şen kahkahalar atacaksın.
Bu ilk değil yani 3 yıldır sürekli böyle lâf sokmaları igneleyici davranışları öte yandan da samimi davranışlar valla psikolojilerimi bozuk anlayamadım bir öyle bir böyleler.

Ha bu arada bu tavırların sebebi fesatlık olabilir
Kıskançlık olabilir
Sizi sevmiyor size uyuz oluyor olabilir
Farkeder mi?
Yaptıkları terbiyesizlik sonuçta.

Kıskançlık dışa vurmuş kizlarda evet sevgiliniz yakışıklı olmayabilir kısa olabilirsiniz rüküş giyinebilirsiniz kimene. Sizin zevkiniz sizin seçiminiz sizin erkek arkadaşınız. Ozaman onlari ilgilendiren ne derler adama patavatsiz akraba türevleri

Kıskançlık gibi geldi.
Birde ben yengeme sevgilimin okul iş durumunu anlatıyordum sanırım baya uzun cümleler kurup hararetli anlatmışım birden kuzenim araya girip kizim bu kadar kaptirma kendini dedi bende ne kaptırması anlatıyorum yengeme dedim ayrıca seviyorum kapatırsam ne olacak dedim sev de sen sanki abartıyorsun dedi ne alakaysa

Çünkü bazı insanlar fesatlıktan kibirlilikten besleniyor ikiside bu kategoride.

Abla tavsiyesi laf sokandan uzak dur.
Mesafe iyidir can sıkmaz
Valla haklısınız da işte bir yandan samimi davranışları sürekli beni davet etmeleri falan neyın kafasındalar çözemiyordum dediginiz gibi mesafe iyidir çözüm bu.

Çünkü bazı insanlar fesatlıktan kibirlilikten besleniyor ikiside bu kategoride.
Allah herkesin gönlüne göre versin diyorum sadece ne yaptıysam onlara tavırları çok iğrenç moralimi bozuyorlar sürekli.

Amin..maalesef her ortamda var böyle tipler ve ne kadar uzak dursanız o kadar iyi
Yeni tanıştığım arkadaşlarımın verdiği desteği morali görüyorum bide akrep modundaki akrabalarımı insan üzülüyor ya mümkün oldukça görüşmemeliyim artık .

Gerçekten akraba demeye bin şahit lazım. Hep bi sinsilik peşindeler.

Yeni tanıştığım arkadaşlarımın verdiği desteği morali görüyorum bide akrep modundaki akrabalarımı insan üzülüyor ya mümkün oldukça görüşmemeliyim artık .
Bazen elalem bile akrabadan daha iyi ve hayırlı oluyor bizzat yaşadım. Allah sabır versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…