- 8 Aralık 2017
- 366
- 395
- 103
- Konu Sahibi Rapunzell1
-
Bu ilk değil yani 3 yıldır sürekli böyle lâf sokmaları igneleyici davranışları öte yandan da samimi davranışlar valla psikolojilerimi bozuk anlayamadım bir öyle bir böyleler.Bir susarsın iki susarsın. Baktın devam ediyorlar sen her gördüğünde onları eleştireceksin. Sonrada ilgilenir gibi yapıp şen kahkahalar atacaksın.
Çok haklısınız.Ha bu arada bu tavırların sebebi fesatlık olabilir
Kıskançlık olabilir
Sizi sevmiyor size uyuz oluyor olabilir
Farkeder mi?
Yaptıkları terbiyesizlik sonuçta.
Birde ben yengeme sevgilimin okul iş durumunu anlatıyordum sanırım baya uzun cümleler kurup hararetli anlatmışım birden kuzenim araya girip kizim bu kadar kaptirma kendini dedi bende ne kaptırması anlatıyorum yengeme dedim ayrıca seviyorum kapatırsam ne olacak dedim sev de sen sanki abartıyorsun dedi ne alakaysaKıskançlık gibi geldi.
Ergenlik yaşta olmuyor bazen bende görmüş oldum bunu yapanlardan biri 27 yaşındaTipik kıskanç ergen kız polemıgı
Valla haklısınız da işte bir yandan samimi davranışları sürekli beni davet etmeleri falan neyın kafasındalar çözemiyordum dediginiz gibi mesafe iyidir çözüm bu.Abla tavsiyesi laf sokandan uzak dur.
Mesafe iyidir can sıkmaz
Allah herkesin gönlüne göre versin diyorum sadece ne yaptıysam onlara tavırları çok iğrenç moralimi bozuyorlar sürekli.Çünkü bazı insanlar fesatlıktan kibirlilikten besleniyor ikiside bu kategoride.
Amin..maalesef her ortamda var böyle tipler ve ne kadar uzak dursanız o kadar iyiAllah herkesin gönlüne göre versin diyorum sadece ne yaptıysam onlara tavırları çok iğrenç moralimi bozuyorlar sürekli.
Yeni tanıştığım arkadaşlarımın verdiği desteği morali görüyorum bide akrep modundaki akrabalarımı insan üzülüyor ya mümkün oldukça görüşmemeliyim artık .Amin..maalesef her ortamda var böyle tipler ve ne kadar uzak dursanız o kadar iyi
Kıskançlık dışa vurmuş kizlarda evet sevgiliniz yakışıklı olmayabilir kısa olabilirsiniz rüküş giyinebilirsiniz kimene. Sizin zevkiniz sizin seçiminiz sizin erkek arkadaşınız. Ozaman onlari ilgilendiren ne derler adama patavatsiz akraba türevleri
Bazen elalem bile akrabadan daha iyi ve hayırlı oluyor bizzat yaşadım. Allah sabır versin :)Yeni tanıştığım arkadaşlarımın verdiği desteği morali görüyorum bide akrep modundaki akrabalarımı insan üzülüyor ya mümkün oldukça görüşmemeliyim artık .
Kıskancliklarinda boğulsa keşke insanlar.Kıskanmışlar seni buda laf sokarak dışa vurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?