Bu tavırların sebebi ne olabilir?

Aynen valla kimsenin umrunda değiliz en iyi kafaya takmamak

Bi araya gelmk istemeleri seni sevdiklerinden degil.. sana laf sokup sokup dalga gecmek

Benim kuzenim değilde 2 tane arkadaşım vardı
Kendimi begenmek gibi olmasın ama fizik olarak daha hoş bi fizige sahiptim
Altımda arabam çalışıyordum cebimde param vardı onlar ıssız güçsüz evde oturan tiplerdi
hep bi laf sokma çabalarında olurdu ve en iyi arkadaşlarım di sonra dan ne mal oldukları ortaya çıktı
Laf sokmalarını takmıyordum samimiyet diyordum ama resmen kıskançlıkmış
Evlenince düğünümde yaptıklarını kıskançlıkla anladım

Ayni statude olunca anlamazsin belki, laf sokmazlarda belki..zmn sen daha iyi bi durumdaysan o zmn degisio cogu kisi iste.. bu devirde baba oglu kardes kardesi istemiyo.. kuzen kimmis?!

Ayni statude olunca anlamazsin belki, laf sokmazlarda belki..zmn sen daha iyi bi durumdaysan o zmn degisio cogu kisi iste.. bu devirde baba oglu kardes kardesi istemiyo.. kuzen kimmis?!

Aynen dediğin gibi kardeş kardeşi çekemiyor kaldiki kuzen arkadaşdan ne bekliyorsun
Ben herkez için mutlu olurken benim mutluluğumdan üzülen insanlar varmış
Ama er ya da geç çıkıyor gerçek yüzler ortaya

Unutmusum kuzenimden de yedim bi kazık
Düğün arifem de halalar yigenler gelinler whatsapp grubu vardı bizim
Orda çeyiz gelinlik aldıklarını sevincimi paylaşıyordum
Bigün amca kizim bi bana sardı ama ne laflar ortada bişey yoktu
Ortayı birbirine karıştırdı ve ailecek tartışma çıktı hiç biri düğünüme gelmedi
Düşün yani kıskançlık ne boyutlara ulaşabiliyor

Rezillik baska bisey degil. Herseyi herkesle paylasmiycksin ztn...uc gunluk dunyada bu ne hasetlik diycen ama yapcak bisey yok

Rezillik baska bisey degil. Herseyi herkesle paylasmiycksin ztn...uc gunluk dunyada bu ne hasetlik diycen ama yapcak bisey yok
Dünya derdine düşüp mal hırsına düşüp neleri yıktıklarını obur dünya da anlarlar
Şükür buranın bide öteki tarafı var

Benim evli olan kuzenim sınavı kazanamadı liseden sonra evlendi, 2 çocuğu var şimdi. Kaç yaşında bilemiyorum.
Benden bir yaş büyük olan kuzenim de kazanamadı, bir fabrikada çalışıyor.
Ben de ayrı bir şehirde üniversite okuyorum. Vakit buldukça gezerim. Alkol de kullanırım. Erkek arkadaşım da var. Kısacası sosyal bir yaşamım var.
Ne zaman görüşsek bana laf sokarlar. ''Okumaya mı gidiyor kızlar, gezmeye mi belli değil.'' ''Üniversiteye gidip sevgili yapan insanları anlayamıyorum.''
Saçma sapan laflar. Ben kıskançlıktan olduğunu düşünüyorum. Seninkiler sadece dış görünüşten vuruyorlar sanırım.
Benimkiler direkt üniversiteden laf sokmaya çalışıyor. Geçenlerde dayanamayıp ''Sahip olmadığın şeyler ve hiç yaşamadığın hayatlar hakkında nasıl bu kadar görmüş geçirmiş gibi yorum yapmaya çalışabiliyorsun?'' dedim.
O günden sonra normal muhabbette bile susuyorlar abla kardeş

Gezme olayına benimkilerinde çok laf vurmuşluğu var. Bunlar hep aynı model ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…