Bu tavırların sebebi ne olabilir?

Kıskanıyorlaaaar...
Valla kendi halinde bir insanım. Niye sen şişmansın niye boyle giyindin şöylesin boylesin demiyorum kimseye hassas şeyler çünkü ama ben 2 kilo aliyim ay senin şura boyle buyumus suran şoyle diye basliyolar gene niye 3 günlük dünyada kalp kırıyorlarsa.

Mesafe koyacagim gercekten cok düşündüm uyku bile tutmadı sizle konuştum rahatladım teşekkür ederim hepinize :)
Bisi değil canim :) ben de zamanında bana laf sokarlardı bise demezdim diyemezdim saftım galiba :)
Şimdi anında yapisiriyorum içimde kalıp ben uzulecegime dışa vursun karıdaki üzülsün napim :))

Valla bende öyle sakin bir yapıda değilim de öyle beklenmedik anda lâf sokuyorlar ki dengem şaşıyor dilim tutuluyor :) En iyisi lâf sokma dersleri alıyım bende dünya böyle dönüyor demek ki

Bende sokarım lafı da en çokta daha iyisi aklıma gelince gece sinir olurum
Keske soyle deseydim diye

Oyle insanları kafana takma, sebepte arama niye öyle dedi boyle dedi diye. Düşündükçe kendi canını sıkarsın çünkü. Inan onların umrunda bile değildir senin üzülmen, kirilman, şuan fosur fosur uyuyorlardir... Demem o ki, aldırma..

Valla bende öyle sakin bir yapıda değilim de öyle beklenmedik anda lâf sokuyorlar ki dengem şaşıyor dilim tutuluyor :) En iyisi lâf sokma dersleri alıyım bende dünya böyle dönüyor demek ki
Haha :) eski beni gördüm :)
Basiretin baglaniyordur sonra gece yatınca geliyo aklına niye şunu demedim niye bunu demedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…