- 8 Aralık 2017
- 366
- 395
- 103
- Konu Sahibi Rapunzell1
-
Amin ya cümlemize sabır versin zira çok ihtiyacımiz varBazen elalem bile akrabadan daha iyi ve hayırlı oluyor bizzat yaşadım. Allah sabır versin :)
Malesef gün geçtikçe arttırıyorlarKıskancliklarinda boğulsa keşke insanlar.
Mutlu olmadıklarını çaktırmasalar bari en azından kendi içlerinde yaşasalar ne güzel olur.Malesef gün geçtikçe arttırıyorlar
Artık kimse kimsenin mutluluğu ile mutlu olmuyor
Bi çekememezlik var ortada belli cidden.Kıskançlık bence belkide yasadigin hayatı yaşayamadıkları içindir
Biraz daha mesafe koy bence böyle gereksizlere kafa yormazsın çünkü gerçekten can sıkıyorlar..Malesef gün geçtikçe arttırıyorlar
Artık kimse kimsenin mutluluğu ile mutlu olmuyor
Valla kendi halinde bir insanım. Niye sen şişmansın niye boyle giyindin şöylesin boylesin demiyorum kimseye hassas şeyler çünkü ama ben 2 kilo aliyim ay senin şura boyle buyumus suran şoyle diye basliyolar gene niye 3 günlük dünyada kalp kırıyorlarsa.Kıskanıyorlaaaar...
Mesafe koyacagim gercekten cok düşündüm uyku bile tutmadı sizle konuştum rahatladım teşekkür ederim hepinize :)Biraz daha mesafe koy bence böyle gereksizlere kafa yormazsın çünkü gerçekten can sıkıyorlar..
Az insan çok huzur
Bi çekememezlik var ortada belli cidden.
Bisi değil canim :) ben de zamanında bana laf sokarlardı bise demezdim diyemezdim saftım galiba :)Mesafe koyacagim gercekten cok düşündüm uyku bile tutmadı sizle konuştum rahatladım teşekkür ederim hepinize :)
Valla bende öyle sakin bir yapıda değilim de öyle beklenmedik anda lâf sokuyorlar ki dengem şaşıyor dilim tutuluyor :) En iyisi lâf sokma dersleri alıyım bende dünya böyle dönüyor demek kiBenim elime geçmiyorlar ki laflarimla ne döverdim
Valla bende öyle sakin bir yapıda değilim de öyle beklenmedik anda lâf sokuyorlar ki dengem şaşıyor dilim tutuluyor :) En iyisi lâf sokma dersleri alıyım bende dünya böyle dönüyor demek ki
En iyisini yapıyorsun valla bende tutmucam artık :)Bisi değil canim :) ben de zamanında bana laf sokarlardı bise demezdim diyemezdim saftım galiba :)
Şimdi anında yapisiriyorum içimde kalıp ben uzulecegime dışa vursun karıdaki üzülsün napim :))
Valla kendi halinde bir insanım. Niye sen şişmansın niye boyle giyindin şöylesin boylesin demiyorum kimseye hassas şeyler çünkü ama ben 2 kilo aliyim ay senin şura boyle buyumus suran şoyle diye basliyolar gene niye 3 günlük dünyada kalp kırıyorlarsa.
Haha :) eski beni gördüm :)Valla bende öyle sakin bir yapıda değilim de öyle beklenmedik anda lâf sokuyorlar ki dengem şaşıyor dilim tutuluyor :) En iyisi lâf sokma dersleri alıyım bende dünya böyle dönüyor demek ki
Aynen sonra lafı sokmadım diye üzülüyorum saf gibiBende sokarım lafı da en çokta daha iyisi aklıma gelince gece sinir olurum
Keske soyle deseydim diye
Tutma kız yapıştır gitsin kimse senden değerli değil ya :))En iyisini yapıyorsun valla bende tutmucam artık :)
Aynen 2 gündür düşünüyorum kendi içimde niye bunlar lâf sokuyor niye ben bisey demiyorum diye :)Haha :) eski beni gördüm :)
Basiretin baglaniyordur sonra gece yatınca geliyo aklına niye şunu demedim niye bunu demedim
Öyle valla :)Tutma kız yapıştır gitsin kimse senden değerli değil ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?