- 7 Ocak 2014
- 322
- 40
- 73
- Konu Sahibi korkusuzkorkak
-
O telaş bende de var yetiştiremeyeceğim diye elim ayağım birbirine dolaşıyor çok sinirleniyorum bende bilmiyorum nasıl geçecek
Arkadaşlar Merhaba,
Bana bi misafir geleceği zaman çok telaşlanıyorum gerek ev temizliği, gerek ikramlıkları hazırlarken elim ayağıma dolaşıyor.
Yabancı ya da tanıdık farketmiyor kendi ablam annem bile gelse bir şeyler hazırlarken çok telaş yapıyorum. Benim gibi olan var mı? Ne zaman geçer benim bu hallerimeşim çok uğraşıyor bu halimle, misafir geleceği zaman aman yandık yine diyor
Başka konularda telaşlı olan biri değilimdir bu arada
Sadece misafir geleceği zaman geliyor bu telaş :44:
Arkadaşlar Merhaba,
Bana bi misafir geleceği zaman çok telaşlanıyorum gerek ev temizliği, gerek ikramlıkları hazırlarken elim ayağıma dolaşıyor.
Yabancı ya da tanıdık farketmiyor kendi ablam annem bile gelse bir şeyler hazırlarken çok telaş yapıyorum. Benim gibi olan var mı? Ne zaman geçer benim bu hallerimeşim çok uğraşıyor bu halimle, misafir geleceği zaman aman yandık yine diyor
Başka konularda telaşlı olan biri değilimdir bu arada
Sadece misafir geleceği zaman geliyor bu telaş :44:
ayyynen ben de öyleyim. hatta o gün eşim "artık bu eve misafir gelsin istemiyorum" dedi. kendimi parçalıyorum resmen. o anda farketmiyorum ama misafirlerim gidince yorgunluktan, ayak ağrılarımdan ağladığımı bilirim. çok ta severim misafir ağırlamayı ama nasıl sakin olacam bilmiyorum? ikramda sınır koyamıyorum. o da, o da derken her misafire en az 6-7 çeşit hazırlıyorum daha da "şu da olsa mı, bunu da yapsam mı?" diyorum. psikopat gibi oluyorum. eşimi de yoruyorum, nolcak bu halim bilmiyorum...
O telaş bende de var yetiştiremeyeceğim diye elim ayağım birbirine dolaşıyor çok sinirleniyorum bende bilmiyorum nasıl geçecek
evet canım ara ara bendede oluyor ama bu huyumu galiba annemden kaptın kadın misafir geldimi evde çıngan çıkarıyordu bekarken bu hallerine bir anlam veremezdim niye panikliyorsun ya nolacak alt tarafı misafir felan. ben evlendim tabi işler başıma kalınca ister istemez annem oldum ama annemler vs. akrabalarım geldiğinde ev temizliğine acayiip önem veririrm he yemek konusuna gelince bir kaç saat öncesinden başlarım onlar gelesiye işlerimi hallederim rahat rahat takılırım olay bu boşver kasma böle gidersek panik atak oluruz mesela anneme o teşhisi koydular yıllar sora :)))
Yalnız değilmişimeşim çok sinirleniyor benim gerginliğime , sanki her yer pismiş gibi bir temizlik hali aynı zamanda pasta yapma hali.. Misafir gittikten sonra pişman oluyorum bu hallerime ama.. Yeni bir misafir geleceği zaman yine dönüyorum başa
ay benden çok varmış ya
nolcak bu halimiz
Doğru söylüyorsunuz bende anneden kaptım demek, benim annemde misafir gidene kadar dolanıp dururdu mutfakla masa arasındahayır bizde yardım ederdik tabi ki ama yine de değişmezdi bu
ben de panık oluyorum, kek olacak mı böreğin tuzu oldu mu, bir yerde toz kaldı mı, çayın demi olacak mı, kalbim çarpıyo valla, eşim de bıktı çağırmıyorum hiç misafirçok üzülüyorum
Ben de oyleyim. Her sey tertemiz olsun. Ocakta yemeklerim olsun. Ikramliklarim olsun. Cerezi , meyvesi eksik olmasin. Misafir gittikten sonra cok yorulmus oluyorum.
evlendikten sonra anladım bunu
bekarken misafirin sorumluluğu benden önce annemdeydi tabi
evlenince iş başa düştü
aynen ya annem hiç bir seye elimi sürdürmezdi, bazen kızıyorum ona içimden,keşke sorumluluk verseydi... yaptığım çaydan bile şüphelenıyorum ,oldu mu oldu mu diye.. bıktım bu stresten.. 10-15 kişiyi ağırlayanlara nasıol imreniyorum bir bilsen...,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?